Anamaria Vasile

Fosta noră a lui Sile Cămătaru a dat cărțile pe față! Cu cine se iubește acum bomba sexy

Are un trup de fotomodel şi e mereu în pas cu moda. Andreea Duţă, nora lui Sile Cămătaru, este una dintre cele mai dorite brunete din showbiz și s-a iubit nebuneşte cu fiul lui Sile, Dani.

Frumoasa brunetă a vorbit foarte sincer, în cadrul unui interviu pentru Acces Direct, despre modificările pe care şi le-a făcut ca să fie exact aşa cum şi-a dorit ea.

„Da, m-am operat mult de tot, anul asta. Aveam niște nemulțumiri, am vrut să schimb, nu îmi plăcea cum eram înainte, să fiu sinceră. Mi-am făcut sănii încă odată, mi-am pus fațete dentare, am făcut o operație de rinoplastie și feșe, aqua feeling, nu silicon. Nu a fost greu, doar că la rinoplastie recuperarea este cam grea, dar este un disconfort destul de mare. Am stat zece zile în recuperare, dar am simțit că au trecut 3 luni. Am reacționat destul de ciudat la anestezie… am fost depresivă mult timp”, a declarat Andreea Duță, fosta noră a lui Sile Cămătaru, la Acces Direct.

Sexy bruneta a intrat în depresie, după atâtea operaţi estetice. Însă, acest lucru nu a speriat-o. Andreea mai vrea să-şi facă unele modificări…

„Vreau doar să îmi scot acidul din buze, nu mai îmi plac pentru că am nasul foarte mic și mi se pare cî nu mi se potrivește feței mele. Cred că peste 20 de mii de euro m-au costat operațiile estetice.”, a mai spus bruneta.

Şi se pare că nu va opri aici! Chiar dacă operaţiile estetice au costat-o o avere pe Andreea.Însă toată investiţia a făcut-o cu un motiv bine întemeiat. Aşadar, după o relaţie de un an şi doar 4 luni de căsnicie cu fiul lui Sile Cămătaru, Andreea a decis să pună punct şi să ia viaţa de la capăt.

„Ne cunoșteam de mult timp, mi-am dorit o familie, îmi doresc în continuare o familie. Noi am fost împreună un an și patru luni. Am zis ca e momentul să îmi fac o familie, așa am decis… că s-a întâmplat să nu îmi indeplinesc visul de familie, asta e.”, a mărturisit bruneta.