Anamaria Vasile

Fotbalistul Tim Tebow vede un băiat cu picioarele „ca un flamingo” şi imediat decide că nu poate rămâne indiferent

„Primii mei ani i-am petrecut în Filipine, unde părinţii au slujit ca misionari. Experienţele mele de acolo şi pregătirea primită de la părinţii mei care au insuflat în mine importanţa Cuvântului lui Dumnezeu, mântuirea pe care o avem prin Fiul Său Iisus şi responsabilitatea pe care trebuie să o dăm înapoi altora mi-au dat dorinţa de a face o diferenţă în vieţile oamenilor.”.

Acesta este crezul lui Tim Tebow, un om minunat care a reuşit să schimbe viaţa multor copii fără posibilităţi din Filipine.

Cu mai bine de 15 ani în urmă, în timpul unei călătorii în Filipine, fotbalistul Tim Tebow a întâlnit un băiat pe nume Sherwin, a cărui poveste de viaţă l-a marcat profund. Sherwin s-a născut cu picioarele la spate şi a fost văzut ca un copil „blestemat” în satul său.

Când oamenii l-au văzut pe Tim ţinându-l pe Sherwin în braţe şi-au dat seama pentru prima oară că lucrurile pe care le-au crezut până atunci erau complet false.

Fiind inspirat de acest băieţel, pasiunea sa pentru a ajuta oamenii a crescut. De aceea, în 2010, a fost atât de încântat să creeze Fundaţia Tim Tebow care are o misiune sinceră, aceea de a aduce credinţă, speranţă şi dragoste celor care au nevoie de o zi mai strălucitoare în cea mai întunecată perioadă din viaţa lor.

Recent, Tim a ajutat un băieţel pe nume Aldrin care a ajuns la spitalul Tebow CURE cu o deformare a picioarelor foarte asemănătoare cu cea a lui Sherwin. Medicii acestui spital le-au dat încredere băieţelului şi mamei sale că vor face tot posibilul pentru ca acesta să poată merge normal.

Cu mult profesionalism şi dedicare ei chiar au reuşit acest lucru, intervenţia chirurgicală fiind un succes total.

În scurt timp rezultatele au început să se vadă, iar micuţul îi este atât de recunoscător îngerului sau păzitor pentru că i-a oferit şansa la o viaţă normală. Într-un discurs recent în care Tim Tebow prezenta povestea lui Aldrin, micuţul a avut mesaj special pentru cel de la care a început totul:

„Îţi mulţumesc, Sherwin! Mi-ai dovedit că o viaţă poate schimba cu adevărat un destin!”.