Anamaria Vasile

FOTO! Vocea PRO TV-ului se bucura ca un copil de gemenele sale, pe care le-a facut la 52 de ani! Valentin Teodosiu: “M-au remotivat, m-au intinerit, m-au motivat sa iau viata de la capat!”

Teodosiu are trei fete din doua casnicii: Monica, medic stomatolog, si gemenele Catinca si Ilinca, care au 9 ani. Teodosiu a marturisit ca a traversat o perioada dificila dupa separarea de prima sotie, dar ca lucrurile au revenit la normal dupa ce s-a casatorit cu actrita Luminita Erga, care i-a daruit gemenele cand actorul implinise 52 de ani.

e cea care poate mentine echilibrul in aceasta meserie dezechilibrata. Si eu am avut sansa asta. A doua oara. Cu cea de-a doua casnicie, alaturi de Luminita Erga. Prima casnicie m-a macinat si m-a dus la depresie. Mi-a dat insa Dumnezeu, dupa atata suferinta, inca o sansa. Si asta m-a salvat. Fetele mele minunate, gemenele, m-au resurmontat, m-au remotivat, m-au intinerit, m-au motivat sa iau viata de la capat, mi-au dat energia necesara unui nou inceput”, a dezvaluit actorul intr-un interviu pentru Adevarul.