Anamaria Vasile

Fotografia care a provocat o reactie in lant pe Facebook. Cum s-a pozat aceasta mama imediat dupa ce a nascut

Amanda Bacon, o tanara mamica din SUA, a postat pe pagina ei de Facebook o imagine care a fost preluata rapid de presa internationala.

Tanara, care a adus pe lume cel de-al doilea copil, a vrut sa arate intregii lumi partea mai putin „delicata” a unei nasteri, asa ca a pus pe reteaua de socializare o imagine cu ea, la scurt timp dupa ce a nascut, bandajata in zona genitala.
Femeia sustine ca nu a vrut sa produca repulsie sau vreun sentiment de frica vreunei femei care se pregateste sa devina mama, ci intentia a fost de constientizare a tot ceea ce insemana a aduce pe lume o fiinta umana – inclusiv partile mai putin placute.

„Asta e imaginea maternitatii: e dureros, minunat, murdar si nostim, toate in acelasi timp” – a scris Amanda langa fotografie.
„Sa fii mama e minunat, insa sunt unele aspecte legate de nasterea unui copil despre care nu se vorbeste destul. Unii oameni vor gasi aceasta imagine extrem de deranjanta, dar de ce? Nu inteleg? Poate tocmai pentru ca nu se discuta prea mult despre aceste detalii mai putin placute”, a mai declarat tanara.
In mod surprinzator, reactia celor care au vazut imaginea este una pozitiva, iar oamenii au laudat-o pe tanara mamica pentru curajul ei de a posta o astfel de imagine.

haha

un comentariu

  • Bine ati venit la HARRY SMITH Service Company (un serviciu personal pentru toate nevoile dvs. financiare) Noi oferim împrumuturi personale, credite de consolidare a datoriilor, de capital de risc, împrumuturi, capital de risc, împrumuturi de afaceri, creditele pentru educație și împrumuturi pentru orice motiv și nevoi urgente! la o rată foarte scăzută a dobânzii de 3%, cu o durată maximă de 10 ani. V-ați respins de banca ta? Ai rău de credit? Ai facturi neachitate? Ești în datorii? Ai nevoie pentru a începe o afacere? Vă faceți griji nici mai mult, așa cum suntem aici pentru a vă oferi un împrumut de interes scãzut. împrumut nostru variază de la $ 5.000 USD și 100 $, 000,000.00 asemenea, va împrumuta în dolari SUA, euro și lire !! Contactati-ne azi prin e-mail; harrysmith00003@gmail.com pentru mai multe informații