Anamaria Vasile

Fotografia cu care Madonna a șocat internauții de pe Instagram

Are 60 de ani, însă continuă să fie una dintre cele mai în vogă artiste din întreaga lume. Cu o carieră muzicală de mai bine de 40 de ani în spate, Madonna reușește, an de an, să șocheze cu show-urile pe care le pune în scenă ori cu postările din mediul online.

Ei bine, cele mai recente postări din social media ale artistei șochează de-a dreptul. O fotografie recentă îi arată sânii artistei, perfect expuși, fără vreo urmă de inhibiție. Imaginea, modificată în Photoshop, prezintă un sfârc străpuns de un trandafir. Scopul acesteia a fost să anunțe lansarea unui nou album muzical, însă fanii au fost de-a dreptul mâhniți de această decizie a Madonnei.

”N-ai nevoie să-ți arăți pielea ori să furnizezi imagini sexy pentru a-ți vinde muzica”, a fost reacția vehementă a unuia dintre cei care o urmăresc pe diva de 60 de ani. Cu toate acestea, Madonna n-a avut niciun răspuns pentru această critică, artista obișnuind să posteze cadre din ce în ce mai incitante în mediul online, fără să-i pese de reacția celor din jur. Cu toate acestea, fotografia șocantă a strâns nu mai puțin de 360.000 de like-uri în primele 24 de ore.

Loading...