Anamaria Vasile

Fotorafiile cu Kate Middleton după doar 7 ore de la naștere le-a făcut pe proaspetele mămici să arate cum arată de fapt o femeie la câteva ore de la naștere

La numai câteva ore de la nașterea bebelușului regal, Kate Middleton a părăsit maternitatea împreună cu soțul ei, Prințul William.

Într-o zi de luni, dimineața, la orele 11.01, a venit pe lume cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge. La primele ore ale dimineții, ducesa a fost dusă la spitalul unde i-a născut și pe ceilalți doi copii, George și Charlotte.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, ducesa de Cambrige, ținându-l în brațe pe băiatul nou-născut a ieșit pe ușa Aripii Lindo a spitalului St Mary din vestul Londrei.

La câteva ore de la fericitul eveniment, prințul William i-a adus pe prințul George și pe prințesa Charlotte să își cunoască frățiorul. La scurt timp, Kate a fost văzută plecând împreună cu William la Palatul Kensington, acolo unde locuiesc.

Ducesa de Cambridge a născut, luni, la spitalul St Mary din Londra, un băiat. Acesta este cel de-al treilea copil al ei şi al prinţului William al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

Fotografiile respective le-au înfuriat pe mamele care le-au văzut așa că în toată lumea s-a creat un val uriaș de reacții. Mii de femei au postatt poze în care apar și ele la câteva ore după naștere. Iată doar câteva exemple:

După naștere unorr femei le este greu să se mai țină pe picioare

Somnul este cel mai așteptat moment de o femeie care tocmai a născut

Nu poate fi vorba nicidecum de un machiaj profesionist

Cel mai probabil abia reușești să îmbraci niște haine comode

Așa a arătat Kate la câteva ore după naștere