Anamaria Vasile

Fulgy, poveste de dragoste la Obregia. Ce a făcut băiatul Clejanilor și cine este tânăra de care s-a îndrăgostit

Fulgy face ce face și reușește să se afle în centrul atenției! În timp ce fiul Clejanilor se află la Spitalul Clinic de Psihiatrie ‘Profesor Doctor Alexandru Obregia’ de aproximativ două săptămâni, el nu se plictisește deloc. Se pare că în locul respectiv ar exista o domnișoară ce l-a pus pe jar.

Doar în filme se poate întâmpla. Fulgy, îndrăgostit lulea
Fulgy are parte de tratament la Spitalul Obregia și părinții săi își doresc să îl aducă pe calea cea bună. În timp ce organismul său răspunde la medicamente și starea lui este mult mai bună, se pare că în inima fiului Clejanilor a început să se înfiripe și o poveste de iubire. Acesta a început să compună din nou muzică, semn că își revine și este gata să se ocupe din nou de cariera sa în momentul în care se va întoarce acasă.

Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani nu duce lipsă de activități. Chiar dacă stă în secția destinată băieților, acesta a petrecut un moment și cu o fată de acolo. Ținând cont că starea lui de sănătate este mult mai bună și a început să compună câteva versuri, Fulgy a fost cucerit de o tânără și i-a dedicat o poezie pentru a o impresiona.

„Fulgy ar fi vedetă pe secția lui. El ar fi internat la secția de băieți, așa e la spitalul respectiv, iar lângă ar fi secția de fete. Într-o zi, când i-ar fi lăsat în curte, la aer – au o curte delimitată – Fulgy ar fi ieșit cu caietul în mână, ca să scrie versuri. Acolo, în liniște, se pare că are inspirație. La un moment dat, ar fi vorbit cu o fată, prin gard – ea aflându-se în curtea de lângă – despre ceea ce scrie.

I-ar fi făcut o poezie, i-ar fi scris niște versuri, și i le-ar fi oferit prin gard. Din greșeală, sau poate de emoție, și-ar fi scăpat caietul chiar în curtea fetelor, rugând-o pe aceasta să i-l dea. Tânăra s-ar fi emoționat când a văzut ce versuri i-a facut Fulgy.”, au declarat surse pentru Ciao.

Cum a ajuns Fulgy la Obregia. Totul a pornit de la Ioniță de la Clejani
Fulgy a ajuns la Spitalul Obregia după ce a fost reclamat chiar de tatăl său la poliție. Ioniță de la Clejani alerta autoritățile după ce fiul său îl amenința și susținea că dorește să își facă rău. Pentru familia Clejanilor, totul este bine când se termină cu bine, căci, conform informațiilor descrise mai sus, Dan Constantin Fulgeraș Manole s-ar simți mult mai bine și ar avea parte de liniște.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău.

Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare.”, se anunța, pe atunci, într-un comunicat al Poliţiei.