Anamaria Vasile

Gabriela Cristea a slăbit 6 kilograme într-un timp record. Dieta vedetei, pas cu pas

Gabriela Cristea a slăbit 6 kilograme într-un timp record, după ce a apelat la ajutorul unui nutriționist. Prezentatoarea tv a dezvăluit pas cu pas care este dieta pe care o urmează în această perioadă.

„În teorie, totul este foarte frumos. De exemplu, azi am sărit peste o masă pentru că aveam treabă în oraș. Teoretic nu trebuie să sari peste mese, pentru că asta e șmecheria. (…)

Nutriționista mi-a făcut un regim alimentar care pe mine m-a șocat. Toate lucrurile care îmi plăceau și înainte erau acolo. Eu practic mănânc undeva între 1200 și 1500 de calorii pe zi și mănânc cinci mese, la ore fixe – trei mese principale și două gustări.

De dimineață ar fi trebuit să mănânc o sana împreună cu doi biscuiți de ovăz. După care aveam niște ananas, ca și gustare. Poți să înlocuiești cu kiwi sau pepene. După care, la 1 și jumătate, am avut o salată mare de ton tradițională: ton, ulei de sâmburi de struguri, lămâie, beau foarte multă apă cu lămâie.

Beau lămâie dimineața pe stomacul gol și n-am mai avut probleme de gastrită vreodată. O sălățoaie, cu porumb, cu castravete, cu tot ce trebuie. Acum, la 16, aveam niște migdale. Iar seara am mămăligă cu brânză.

Slăbesc undeva între 800 de grame și 1 kilogram pe săptămână. Dacă exagerez și sar calul, într-o săptămână pot să slăbesc și 500 de grame. Sâmbăta și duminica mănânc lucruri mai sofisticate: creveți la grătar, pește cu broccoli. (n.r. Am dat jos) undeva pe la 6 kilograme și aș mai vrea încă pe atât’, a explicat Gabriela Cristea, pentru revista VIVA!

În prezent, Gabriela Cristea prezintă emisiunea „Te iubesc, de nu te vezi!”, de la Antena Stars.

Gabriela Cristea va reveni pe micile ecrane, dar nu la Kanal D, postul unde a lucra până anul trecut, ci la Antena Stars.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, care și-a botezat fiica Victoria de curând, va apărea din nou la TV. După ce a prezentat ani de zile emisiunea Te vreau lângă mine, de la Kanal D, acum vedeta are un nou proiect la postul de televiziune Antena Stars.

Gabriela Cristea a făcut prima sa declarație, pentru spynews.ro, despre noul loc de muncă și despre proiectul pe care îl va avea.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă.

Spun „muncă”, dar pentru mine nu este muncă. Atunci când faci cu plăcere ceea ce faci, nu poţi considera că munceşti.

Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii de care îmi este foarte foarte dor. Le spun să stea pe Antena Stars pentru că le-am pregătit o emisiune foarte tare şi sunt convinsă că le va plăcea”, a spus Gabriela Cristea.