Anamaria Vasile

Gabriela Cristea, mesaj la adresa femeilor ce isi pun silicoane!

In ultimii ani, tot mai multe persoane apeleaza la bisturiu pentru a arata mai bine. Indiferent ca vorbim despre vedete sau oameni de rand, unele operatii au nevenit o moda, care nu pare ca se va stinge atat de usor.

Odata cu ceastea au aparut si comentariile la adresa celor care apeleaza la operatii estetice, foarte multi nevazand cu ochi buni acest procedeu.

De curand, Gabriela Cristea a deschis acest subiect in emisiunea pe care aceasta o prezinta. Desi este de acord cu operatiile estetice ce tin de reconstructie, sau operatii care tin de sanatatea noastra precum rinoplastia in cazul in care exista probleme respiratorii, sau scoaterea varicelor, exista operatii cu care vedeta nu este de acord. Este vorba despre silicoane!

Celebra prezentatoare tv a afirmat ca poate intelege un implant atunci cand o femeie isi pierde un san insa nu poate accepta ideea ca cineva vrea sa isi puna “două bidoane”, fara a avea un motiv medical! Mai mult, aceasta sustine ca nici barbatii nu ar vedea cu ochi buni silicoanele, si ca ar prefer mai degraba sani mici, dar naturali.

Mi-aş comanda patru bucăţi de sillicon: două să am pe ce să îmi aşez mâinile şi două să mă aşez pe moale tot timpul… Nu serios, n-am nimic cu femeile care îşi fac… Varicele, de exemplu, reprezintă o chestie de necesitate şi înţeleg că medicul îşi recomandă să le scoţi, e o chestie medicală. Dacă o femeie a rămas fără un sân şi îşi pune un implant înţeleg, dar să îţi pui două bidoane pe care să îţi odihneşti mâinile… Aţi stat de vorbă cu bărbaţii? Eu nu cred că aţi stat de vorbă cu ei, ar trebui să îi mai întrebi şi pe ei!