Anamaria Vasile

Gândul îţi zboară la altcineva? – 4 sfaturi pe care să le urmezi dacă inima ta iubeşte 2 bărbaţi

Eşti tânără, frumoasă, iubeşti şi eşti iubită, dar uneori se poate întâmpla să ţi se oprească privirea şi pe altcineva. Un alt bărbat pe care îl vezi zilnic în drum spre serviciu sau îl întâlneşti foarte des în magazinul de peste drum, îţi atrage atenţia mai mult decât ar fi normal.

Dacă este şi un tip frumos, atunci ai impresia că el e cel pe care ar trebui să-l iubeşti. Lucrurile se complică şi mai mult dacă el intră în vorbă cu tine, ca din întâmplare. La început eşti nespus de încântată, dar apoi realizezi că ai întins prea mult coarda.

Te întrebi cum e posibil să fii atrasă în acelaşi timp de doi bărbaţi. Şi mai ales cum să te descurci cu atracţia faţă de al doilea bărbat. Este posibil să iubeşti doi bărbaţi în acelaşi timp?

1. Te întrebi de unde vine atracţia faţă de un alt bărbat

La serviciu, la cumpărături sau invitate de un grup de prieteni, întâlnim foarte mulţi bărbaţi care ne atrag atenţia într-un fel sau altul. Unul este drăguţ, altul foarte politicos, un al treilea ştie să se facă plăcut în compania unei doamne .

Cel mai sigur vei rămâne foarte impresionată de un bărbat ca scos din cutie, care miroase frumos şi atunci începem să facem comparaţii. Atracţia pe care o simţim se datorează tocmai calităţilor acestor bărbaţi, pe care partenerul nostru nu le are, sau nu-şi mai dă silinţa să ni le arate.

2. Ai un sentiment de vinovăţie

Prin însăşi natura umană, nu poţi să nu rămâi impresionată de un bărbat care arată bine, care ştie să-ţi atragă atenţia prin felul lui special de a fi. Nu ai niciun motiv de îngrijorare.
Nu te simţi vinovată că ai întors capul pe stradă după un bărbat care ţi-a plăcut. Atâta timp cât rămâi fidelă partenerului tău nu ai de ce să ai remuşcări.

3. Merită sau nu să cedezi tentaţiei

Atracţia faţă de celălalt bărbat se poate accentua şi atunci, firesc, te întrebi dacă este bine să cedezi. Nu ţi-ai pierdut capul cu totul şi realizezi ce pericol poate însemna această tentaţie pentru stabilitatea relaţiei tale.

Înainte de a lua o asemenea decizie cântăreşte de două ori, ca apoi să nu fie prea târziu şi să regreţi.

4. Analizează avantajele şi dezavantajele şi nu ceda tentaţiei

Cel mai simplu este să te laşi dusă de val, dar apoi să fii pregătită să suporţi consecinţele, oricât de rele ar fi ele. Controlează-ţi dorinţele oricât de puternice ar fi.

Şi vorba aceea, nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard, s-ar putea aşa să pierzi un soţ bun, un tată minunat pentru copii şi liniştea şi stabilitatea de care până la urmă ai atâta nevoie.