Anamaria Vasile

Gata cu nebunia de la cumparaturi! Un mare lant de magazine limiteaza numarul produselor

Toata lumea a fost cuprinsa in ultimele zile de nebunia cumparaturilor! Marile lanturi de magazine au raportat cresteri de 100% ale profiturilor, iar produsele de baza s-au epuizat rapid de pe rafturi!

De frică că nu vor mai avea ce mânca, românii au dat năvală în magazine și au golit toate rafturile, fără să țină cont de ceea ce cumpără, pe principiul ”să fie acolo”. Din cauza acestui fenomen, un cunoscut lanț de supermarket-uri din Capitală a pus restricții! Despre ce este vorba?

Coronavirus a reușit să-i sperie pe români mai rău decât orice. Oamenii au ales să izoleze în casă, însă, înainte de asta și-au făcut provizii serioase, că de, să aibă ce mânca. În ultimele două săptămâni au dat năvală în magazine și au cumpărat tot ce se putea lua, indiferent dacă aveau nevoie sau nu.

Pe principiul ”să fie acolo”, oamenii au golit rafturile din supermarket-uri, fără să țină cont de posibilele consecințe, care nu întârzie să apară. Este cazul unui cunoscut lanț de magazine din Capitală, care a decis că este momentul să pună piciorul în prag și să le dea o lecție celor care cumpără în neștire.

O nouă regulă: ”6 bucăţi pe fiecare bon fiscal”

Potrivit economica.net, pe geamul unuia dintre magazine a apărut un anunț care a reușit să bage panica în românași. Din text reiese faptul că oamenii nu mai au voie să cumpere mai mult de șase bucăți din alimentele de bază: zahăr, ulei, făină, mălai.