Anamaria Vasile

GEMENELE DE LA CHEEKY GIRLS SUNT DE NERECUNOSCUT. BOALA CARE LE-A TRANSFORMAT RADICAL

Toată ţara le ştie pe gemenele de la Cheeky Girls, după ce au făcut furori cu melodia ”Cheeky Song”. Cele două sunt de nerecunoscut, au probleme cu alimentaţia, cauză care le-a dus către anorexie. Mai mult decât atât, anxietatea și depresia și-au făcut și ele apariția.

După ce Monica a avut probleme cu silicoenele şi pietre la rinichi, Gabriela a aflat că are o tumoare la genunchi şi va trebui să se opereze. După maraton, Gabriela a avut nişte probleme la genunchi. De atunci face analize în fiecare an. Săptămîna viitoare va veni din nou în România, la Cluj, unde este medic tatăl ei, ca să facă analizele. Trebuie să se opereze, dar intervenţia va avea loc în Anglia. Au început anul cu multe contracte, nici n-au avut timp să plece în vacanţă. Au concerte aranjate până în luna august. Vor fi foarte ocupate tot anul, a declarat Margareta Irimia Semal, mama surorilor, pentru Libertatea.

Şi asta nu e tot, cântăreaţa a aflat că are o tumoare în os, care, din fericire, este în faza incipientă.

DATORIE DE 55.000 DE EURO LA UN HOTEL DIN LONDRA
Într-un interviu acordat ziarului The Guardian, Gabriela a vorbit despre cum a ajuns alături de sora ei geamănă să participe în show-ul de talente din Marea Britanie, care le-a schimbat radical viaţa.

„Eu şi sora mea geamănă Monica am participat la audiţiile show-ului , în 2002, la Royal Opera House. Dacă nu ar fi fost această emisiune, noi am fi putut ajunge balerine. Trebuia să cântăm ceva în cadrul audiţiei noastre în emisiunea «Popstars: The Rivals», aşa că mama noastră, Margit, a scris «The Cheeky Song» în jumătate de oră. Ea a venit cu ideea, ne-a cântat-o şi ne-a spus: .

Noi am fost obraznice toată viaţa, am «furat» lucruri din frigider sau ne-am schimbat hainele între noi, astfel încât mama noastră să nu ne mai deosebească. este un cântec unic. Versul este de fapt despre a fi tu însuţi, despre a nu lua lucrurile prea în serios, indiferent de ce se întâmplă în viaţă. Lucruri rele ni se întâmplă tuturor, aşa că trebuie să-ţi continui viaţa cu un zâmbet pe faţă“, a declarat Gabriela.

Asa arata acum!

Loading...