Anamaria Vasile

Gestul lui Cătălin Măruță, după 10 ani de căsnicie cu Andra

Andra și Cătălin Măruță au sărbătorit recent “nunta de tinichea”. Împlinirea unui deceniu de când s-au căsătorit religios nu a trecut neobservată în frumoasa lor familie.

Prezentatorul de la PRO TV și-a surprins soția într-un mod cu totul și cu totul special. Cadoul făcut de el este dovada clară că romantismul nu moare decât dacă cei doi parteneri aleg să-l ucidă.

În amintirea zilei în care Andra a îmbrăcat rochia de mireasă și i-a jurat iubire și credință lui Cătălin Măruță în fața Lui Dumnezeu, prezentatorul TV a decis sa-i faca o surpriză de neuitat.

El i-a oferit soției sale, Andra Măruță, încă o verighetă, simbol al dragostei, dar și o petrecere, unde s-au distrat alături de cei dragi.

Desigur, nu a lipsit nici tortul celor doi soți, care au o poveste de iubire ca-n filmele cu final fericit de la Hollywood. Cei doi au un băiat și o fetiță. David are șapte ani, iar surioara lui mai mică, Eva, trei.

Cătălin Măruță și frumoasa lui soție le-au făcut un dar și fanilor în ziua în care ei au aniversat 10 ani de la nuntă. S-au lăsat fotografiați în timp ce se sorbeau din priviri, aveau două cupe cu șampanie și tortul lor.

“10 ani de vals in doi si tot nu ma satur sa te privesc. Pentru ca dragostea (mea pentru tine) nu moare niciodata! La multi ani noua! catalin_maruta” este mesajul scris de Andra Măruță în dreptul imaginii de mai jos.