Anamaria Vasile

Gheorghe Dinca, marturii halucinante in fata procurorilor despre Luiza Melencu! „M-am uitat sa vad cum cadavrul…”

Barbatul ar fi taiat mai multi saci de gunoi si a invelit-o pe Luiza in ei si a mers noaptea sa o arunce in Dunare.

Gheorghe Dinca, marturii halucinante in fata procurorilor despre Luiza! Au aparut public primele declaratii pe care Gheorghe Dinca le-a facut procurorilor despre Luiza Melencu.

Din cate se pare Gheorghe Dinca aflase foarte multe detalii despre Luiza din scurta conversatie pe care au avut-o impreuna inainte sa o rapeasca si sa o omoare. Barbatul le-a spus anchetatorilor ca i-a oferit 50 de lei pentru a veni la el acasa ca sa bea impreuna o cafea. Declaratiile pe care le-a facut initial in data de 28 iulie, care apoi s-au schimbat de mai multe ori fac referire la faptul ca Dinca ar fi aruncat cadavrul Luizei in Dunare. La doar cateva zile dupa aceste declaratii barbatul s-a „razgandit” si le-a spus anchetatorilor ca a ars trupul Luizei exact ca pe al Alexandrei.
Pe 28 iulie criminalul a recunoscut in fata procurorului Liviu Vasilescu ca Luiza Melencu este una dintre fetele rapite de el. Dincă a spus că nu o cunoștea înainte să o răpească și a luat-o din zona intersecţiei străzii Craiova cu strada Piaţa Victoriei. El a mai precizat că fata voia să meargă spre Dioşti.
Gheorghe Dinca, marturii halucinante in fata procurorilor despre Luiza!
„Am avut un incident similar cu o fată pe nume Melencu Luiza Mihaela, pe care o recunosc din fotografia de profil de pe pagina de Facebook”, a spus in prima faza Gheorghe Dincă. Criminalul le-a oferit anchetatorilor mai multe detalii referitoare la faptul ca Luiza se dusese sa scoata bani de la un bancomat dar nu reusise. Dupa spusele lui el a crezut ca fata e prostituata, motiv pentru care i-a oferit 50 de Ron ca sa mearga la el acasa si sa bea o cafea.

„Că îi trimite bani mama ei, care lucrează în străinătate şi că face liceul la Craiova. Eu am crezut că fata e prostituată”, a fost declaratia exacta a lui Gheorghe Dinca. El a continuat sa le spuna anchetatorilor faptul ca a tinut-o cu forta in masina si cand a ajuns la el acasa s-au certat foarte tare. Atunci el a lovit-o puternic si „fata a căzut jos între pat şi perete, cu capul către noptieră şi s-a lovit puternic cu capul de ciment”.