Anamaria Vasile

Gheorghe Dincă umbla după jucării de pluş, înainte de orori! „A luat-o pe o alee, cu cămaşa scoasă din pantaloni”

Înainte de momentul în care ar fi ucis-o pe Alexandra Măceşanu, Gheorghe Dincă a fost surprins într-un centru comercial. Acolo, una dintre vânzătoare spune că inculpatul s-a uitat după jucării de pluş pentru copii.

Femeia a povestit că l-a văzut pe Gheorghe Dincă chiar la standul ei şi, mai mult, au şi interacţionat. Aceasta îşi aminteşte că inculpatul părea un om absent şi se uita parcă în gol mai mult decât la jucăriile pe care le avea ea expuse la stand.

Văzându-l nehotărât, l-a întrebat ce doreşte. Dincă însă, a refuzat să răspundă, dar după ceva timp, i-a spus că vrea nişte jucării pentru copii. Apoi, a întrebat de preţ şi nu a primit un răspuns prea satisfăcător de la vânzătoare.

După această discuţie, femeia spune că l-a văzut plecând pe o alee, cu cămaşa scoasă din pantaloni şi servieta în mână.

„Eu l-am văzut la mine la stand, într-adevăr, dar nu mai ştiu la ce oră. Se uita după jucării. S-a uitat ca un analfabet, l-am întrebat ce doreşte, n-a vrut să răspundă prima dată şi după aceea, când eu m-am plictisit de el efectiv, voiam să-l dau afară, mi-a spus că vrea să ia nişte jucării pentru copii. Şi a întrebat de preţuri. I-am zis: Până vii dumneata, sunt alte preţuri. Şi-a plecat. Era un om absent, care studia continuu. Nu mi s-a părut un om normal. A luat-o pe o alee, era cu o cămaşă scoasă din pantaloni, cu o servietă cu clapetă în mână şi atât”, a declarat vânzătoarea pentru România TV.