Anamaria Vasile

Gratiela nu se opreste! A fost prinsă din nou atingându-se intim cu Ghiță, primele reactii:

Grațiela Duban s-a apropiat prea mult de Ghiță, în timpul emisiunii „Survivor România” difuzată de Kanal D

Grațiela, soția actorulul Andrei Duban, a fost filmată în ipostaze tandre împreună cu Ghiță, coechipierul ei, la emisiunea Survivor România, anunță cancan.ro. Ghiță s-a certat cu cântăreața Elena Ionescu și a fost consolat de Grațiela, care l-a luat drăgăstos în brațe.

Telespectatorii emisiunii Survivor România se întreabă dacă nu cumva blondina va divorța de Andrei Duban, la revenirea în România.

Actorul a precizat că nu este nimic în neregulă cu ceea ce se petrece în emisiune. „Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”.

„Dacă juca un rol, v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, a afirmat Duban.