Anamaria Vasile

HANNELORE DE LA INSULA IUBIRII ŞI SILVANA RÎCIU, SCANDAL MONSTRU. MOTIVUL PENTRU CARE ŞI-AU ADRESAT CUVINTE GRELE

Toată lumea a fost rămas uimită cum a ajuns Hannelore de la Insula Iubirii să intre în conflict cu Silvana Rîciu. Ei bine, cele două s-ar fi certat din cauza unei săli, unde blondina făcea repetiţii cu elevii săi- deţine o şcoală de dans-, iar cântăreaţa şi soţul ei repetau pentu un spectacol.

„În timpul filmărilor, o femeie, Hannelore, cea care a fost la Insula iubirii, a venit cu scandal la artiști, spunându-le să încheie mai repede filmările, pentru că ea trebuie să intre în sală cu elevii, la cursuri de dans. Probabil aveau oră de dans, era cu elevii. A ieșit un circ mare, o oră a fost scandal, ceartă, multe cuvinte grele aruncate, ca la ușă cortului”, au declarat surse din anturajul artistei pentru ciao.ro.

Hannelore a mărturisit că Silvana Rîciu și soțul ei au întârziat la filmări și astfel ea a fost nevoită să aștepte, deși era însoțită de niște copii și trebuia să respecte programul.

„E cuvântul meu în fața atâtor familii. Eu trebuia să dau explicații pentru problemele lor. Nu mergeam fără programare cu o armată de copii. Nu ne-au băgat în seamă și efectiv nu i-a interesat că așteaptă atâția copii. Soțul acelei cântărețe mi-a aruncat-o în față că mă cunoaște, m-a făcut să îmi pierd orice răbdare și bun simț, după o oră de așteptat.

O oră în care efectiv ne-au spus că mai durează 10 minute, încă 15 minute și tot așa. Mai mult de atât, i-am explicat foarte frumos că dacă m-a văzut într-un show tv, nu înseamnă că mă cunoaște. A spus în presă că nu răspund la telefon, dar eu nu am fost sunată de nimeni’, a declarat Hannelore pentru Spynews.ro.