Anamaria Vasile

Hoara Borselli, femeia pentru care Walter Zenga și-a părăsit soția, imagini incendiare pe Instagram

Hoara Borselli, femeia pentru care Walter Zenga și-a părăsit soția, a incendiat Instagramul cu fotografiile postate recent.

Walter Zenga a anunțat că a depus acetele pentru a divorța de Raluca, românca pe care a cunoscut-o în perioada în care antrena în țara noastră.

Astfel, antrenorul italian așteaptă cu nerăbdare să devină din nou „burlac”, iar acum apărut tot mai multe informații despre trecutul lui Walter Zenga și despre relația pe care a avut-o cu Hoara Borselli.

Hoara Borselli, femeia pentru care Walter Zenga și-a părăsit soția, imagini incendiare pe Instagram

Walter Zenga și Hoara Borselli au avut o relație de iubire timp de șase ani, iar actrița cu 16 ani mai tânără decât antrenorul italian a făcut dezvăluiri despre legătura sa cu legendarul portar și a anunțat de ce relația lor nu a mers mai departe, deși aveau planuri de căsătorie.

„S-a separat de soția lui ca să fie lângă mine. Era însă foarte gelos din cauza diferenței mari de vârstă”, a spus Hoara Borselli pentru tabloidele din Italia.

Hoara Borselli se află în lumina reflectoarelor și după ce a renunțat la podiumul de modă. Aceasta este prezentator TV și surprinde pe rețelele de socializare cu diverse imagini incendiare, iar reacțiile fanilor ei nu s-au lăsat așteptate. „Ce frumusețe„, „Ești extrem de frumoasă„, „Dacă te trezești așa, cred că s-ar căsători cineva cu tine„, au fost doar câteva dintre comentariile apărute imediat în dreptul pozei.

Walter Zenga, idolul femeilor în Italia
Înainte să trăiască o poveste de iubire cu Raluca și să divorțeze după o căsnicie de 14 ani, Walter Zenga nu este, se pare, la primul divorț. În trecut, antrenorul italian s-a mai separat de Elvira Carfagna și de Roberta Termali, iar una dintre căsnicii a fost stricată de o aventură pe care acesta a avut-o cu Hoara Borselli, un star din Italia.