Anamaria Vasile

Horoscop 10 august 2018. Se anunță o zi grea

Horoscopul zilei de 10 august 2018. Astrologii anunță o zi dificilă pentru mulți nativi. Aceștia vor întâmpina obstacole greu de trecut și se vor confrunta cu situații dificile, stresul își spune cuvântul.

Berbec:
Azi este ziua oportunităţilor pentru Berbeci. Acţiunile voastre ar trebuie să fie bazate pe inspiraţie. Primele ore ale dimineţii sunt foarte bune pentru şedinţe importante sau negocieri de lungă durată. Sunteţi foarte calmi/e şi aveţi idei extrem de bune. Spre seară, încercaţi să vă relaxaţi în compania partenerului/ei de cuplu, scrie horoscop-urania.org.

Taur:
Sunteţi pe un drum nou şi vă este teamă de toate aceste schimbări pe care trebuie să le faceţi. Din fericire, primiţi sprijin de la cei/le din jurul vostru; partenerul/a de cuplu vă este alături necondiţionat şi are mare încredere în voi. Luptaţi pentru visurile voastre şi nu renunţaţi indiferent de cât de mari sunt obstacolele pe care le întâlniţi, arată horoscopul zilei.

Gemeni:
Astăzi trebuie să fiţi în alertă deoarece pot apărea câteva schimbări la locul de muncă. În cazul în care aveţi decizii importante de luat, analizaţi cu mare atenţie toate posibilităţile; un/o coleg/ă de muncă vă poate oferi un sfat important, pe care vă recomand să îl luaţi în calcul.

Rac:
Nu încercaţi să fiţi ceea ce nu sunteţi. Este posibil ca azi să vreţi să faceţi o schimbare pe plan profesional. Aveţi nevoie de ceva nou, însă sunteţi încă nehotărâţi/te. De aceea vă recomand să mai aşteptaţi puţin timp, să vă liniştiţi şi sa vă descoperiţi pasiunile. Sunteţi într-o perioadă destul de aglomerată şi aveţi nevoie de înţelegere din partea partenerului/ei.

Leu:
După câteva zile de foc, în care aţi avut foarte multe proiecte şi sarcini de îndeplinit, iată că a venit şi timpul să vă relaxaţi. Începând de astăzi vi se oferă posibilitatea de a vă bucura de momente relaxante. Profitaţi de această perioadă pentru a sta mai mult alături de cei/le dragi, în special de membrii/ele familiei.

Fecioară:
Astăzi este posibil ca un/o coleg/ă de muncă să vă ceară ajutorul cu privire la o problemă profesională. Vă doriţi foarte mult să îl/o ajutaţi, motiv pentru care este posibil să vă amânaţi sarcinile. Pe plan sentimental, purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu şi îi spuneţi ce aveţi pe suflet, arată horoscopul de azi.

Balanţă:
Este timpul să renunţaţi la ajutorul colectiv şi să găsiţi surse proprii de energie internă. Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi şi să cunoaşteţi ce vă doriţi cu adevărat. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, aveţi nevoie de cineva care să vă înţeleagă şi să fie alături de voi necondiţionat.

Scorpion:
În ultima perioadă aţi lăsat ca problemele să pună stăpânire pe voi şi oarecum v-aţi pierdut personalitatea şi stilul care vă făcea unici/e. Este timpul să treceţi peste depresii şi să vă ridicaţi ca pasărea Phoenix. Orice greutate poate fi depăşită dacă aveţi răbdare şi încredere în propriile forţe.

Săgetător:
Oferiţi o perioadă de respiro corpului vostru. Alergaţi peste tot, profitaţi de orice oportunitate pentru a vă afirma şi a câştiga mai mult din punct de vedere profesional. Încercaţi să vă relaxaţi şi să fiţi mulţumiţi/te de ce aţi realizat până acum. De asemenea, învăţaţi să apreciaţi lucrurile mărunte care vă fac fericiţi/te.

Capricorn:
Azi trebuie să luaţi o decizie importantă, însă vă este teamă să faceţi această alegere. Spre norocul vostru, o persoană în care aveţi mare încredere este dispusă să vă asculte problema şi să vă ajute cu un sfat. Discuţia vă face foarte bine deoarece reuşiţi să vă calmaţi; chiar şi aşa, hotărârea ar trebui să depindă doar de voi.

Vărsător:
Aveţi probleme destul de serioase în relaţia de cuplu, însă vă este teamă să daţi piept cu adevărul. Nu vreţi să vedeţi ceea ce se întâmplă deoarece credeţi că timpul poate rezolva problema. Singurii/ele care pot face ceva în această situaţie sunteţi voi; luaţi-vă inima în dinţi şi decideţi-vă singuri/e soarta.

Peşti:
Astăzi este un moment bun pentru a face mici modificări temporare în viaţa personală. În ceea ce priveşte planul profesional, lucrurile nu stau tocmai bine. S-a adunat foarte multă tensiune la locul de muncă, iar bomba stă să explodeze. Pentru a nu înrăutăţi lucrurile, încercaţi să vă ocupaţi strict de problemele voastre, arată horoscopul zilnic.