Anamaria Vasile

Horoscop 14 august 2018. Este o zi favorabilă

Horoscopul zilei de marți, 14 august 2018. În această zi, astrologii ne dau multe vești bune! Orice problmă apărută pe moment sau care nu a fost rezolvată în trecut își poate găsi soluționarea astăzi. Totul se rezolvă prin comunicare și răbdare.

Berbec

Contextul astral al zilei de azi este foarte bun pentru negocieri, pentru susținerea unor examene și pentru lămurirea unor neînțelegeri, atât în familie cât și în plan profesional. S-ar putea că o afacere sau un proiect la care lucrați de ceva timp să progreseze mai slab decât v-ați așteptat și să aducă doar o parte din beneficiile pe care ați contat.

Azi aveți șanse să primiți un ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate.

Relațiile cu colegii de muncă și cu partenerii de afaceri ar trebui să decurgă fără probleme deosebite.

Taur

În prima parte a zilei, colegii ar putea fi dispuși să va ajute să rezolvați o problema profesională care va preocupă de ceva timp. Este o zi bună pentru a susține examene sau proiecte. De asemenea, sunt favorizate interacțiunile sociale de toate felurile.

Seară puteți să petreceți momente plăcute în compania persoanei iubite și a celor tineri din familie.

Gemeni

Contextul astral al zilei de azi este favorabil exprimării artistice și activităților creative. Pentru rezolvarea unor chestiuni profesionale delicate, vă recomandăm să contați pe cooperarea colegilor de muncă și a partenerilor de afaceri.

Relațiile cu persoană iubita ar trebui să decurgă din ce în ce mai bine. Spre seară ați putea rezolva împreună o problema casnică.

Rac

Este o zi bună pentru discuții constructive cu colegii de muncă și pentru întruniri cu prietenii sau cu familia.

Recomandarea noastră este să încercați să va relaxați mai mult și să va menajati sănătatea. Aveți ocazia să va ocupați de problemele personale ale membrilor familiei. Puteți găși soluțîi inspirate, care vor contribui la armonia din cămin.

Leu

Azi este posibil să reluați relația cu o persoană apropiată cu care v-ați certat la un moment dat din motive care au avut legătură cu banii sau cu afacerile.

În plan profesional și în afaceri, contextul astral al zilei favorizează cooperarea și găsirea unor soluțîi creative.

Este o zi bună pentru activități relaxante împreună cu familia. De asemenea, puteți îmbunătăți relațiile cu anumite rude cu care nu v-ați văzut de mult timp.

Fecioară

Astăzi puteți să va ocupați de rezolvarea unor chestiuni care necesită răbdare și tact.

Vă recomandăm să va temperați spiritul critic, fiindcă astfel aveți șanse mai mari să gășiți soluțîi pragmatice, care îi mulțumesc pe toți cei din jur.

Relațiile cu partenerul de viață ar trebui să fie foarte bune. Ar fi bine să profitați de acest context favorabil pentru a petrece împreună o seară romantică.

Balanță

La locul de muncă sau în afaceri aveți tendința să vă asumați prea multe responsabilități și s-ar putea să nu le faceți față singur. Vă sugerăm să contați pe ajutorul colegilor. Din punct de vedere astrologic, este o zi bună pentru discuțîi serioase, pentru negocieri și pentru susținerea unor examene sau a unor proiecte.

Dacă plecați la drum, este indicat să fiți precaut și să verificați cu atenție mașînă ori biletele de călătorie, bagajele, rezervările etc.

Scorpion

În prima parte a zilei este posibil să aveți dificultăți de comunicare, care va pot afecta relațiile cu colegii și cu partenerii de afaceri. Vă sfătuim să evitați discutarea unor chestiuni importante. Succesul unui proiect demarat de curând ar putea depinde de capacitatea dumneavoastră de a atrage noi colaboratori cu experiență în domeniu.

Puteți petrece o seară relaxantă în compania unor persoane apropiate și nu este exclus să va faceți prieteni noi.

Săgetător

Cu prilejul unei activități de studiu sau de documentare, este posibil să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care va captează atenția imediat. Vă sfătuim să acționați cu tact, fiindcă sunt șanse să legați o relație de durata. Aveți posibilitatea să rezolvați diverse probleme mai vechi ale căminului.

În a două parte a zilei s-ar putea să primiți vești bune de la cineva de departe.

Capricorn

În prima parte a zilei este posibil să nu reușiți să va concentrați asupra unor lucrări importante.

În schimb, este o zi bună pentru discuțîi constructive cu colegii și cu partenerii de afaceri. Amânați deciziile privind investițiile sau cumpărarea unor obiecte de valoare, fiindcă există riscul să faceți o alegere neinspirată și să va coste mai mult decât merită.

Vărsător

În prima parte a zilei este posibil să aveți o întrevedere plăcută cu o persoană cu care nu v-ați mai văzut de ceva timp.

Sunt șanse că relația cu partenerul de viață să se îmbunătățească vizibil. Profitați de contextul astral favorabil de azi și să ieșiți în societate sau să faceți o scurtă călătorie de plăcere.
Seară este posibil să primiți o veste bună de la o persoană apropiată.

Pești

Este o zi bună pentru întruniri de afaceri și călătorii în interes profesional. Negocierile desfășurate azi au șanse să decurgă într-un mod amiabil și constructiv. În relația cu partenerul de viață nu se întrevăd probleme, dar vă recomandăm să vă implicați mai mult în problemele căminului.

Contextul astral de azi este favorabil unei seri romantice.