Anamaria Vasile

Horoscop 17 septembrie. Cea mai bună zi pentru zodia Pești

Horoscop 17 septembrie 2018. Începutul de săptămână va însemna, pentru unele zodii, câștiguri la loto, dar și noroc în dragoste.

Pe lângă banii mult visați, unele zodii vor avea, astăzi, șansa să își întâlnească persoana alături de care își vor petrece restul vieții.

Fiți concentrați, jumătatea voastră poate fi oriunde și va apărea acolo unde vă așteptați mai puțin. Cel puțin, asta ne spun astrele în horoscop.

Horoscop Berbec 17 septembrie 2018

Berbecii vor avea nevoie, astăzi, să se calmeze și să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie. Astrele vă recomandă să apelați la diplomația care vă caracterizează pentru a trece cu bine peste această zi. Pe lângă prblemele de comunicare, Berbecii vor avea nevoie astăzi să se concentreze pe lucrurile pe care le au de făcut la locul de muncă. Spre seară, veți întâlni o persoană care vă va dovedi că sunteți un excelent negociator.

Horoscop Taur 17 septembrie 2018

Taurii nu vor fi în stare, astăzi, să pună deoparte gândurile confuze care îi macină de ceva vreme. Totul va fi un haos și veți avea mai multe întrebări existențiale decât de obicei: ‘De ce am nevoie de așa ceva?’, ‘Ce înseamnă de fapt asta?’ etc. Este foarte important pentru voi ca astăzi să vă concentrați foarte mult pe acele lucruri de care vă pasă cu adevărat. Lăsați deoparte lucrurile care vă solicită atenția și pe care nu le puteți desluși.

Horoscop Gemeni 17 septembrie 2018

Gemenii vor întâmpina ceva obstacole la muncă. Problemele minuscule, dar multe ca şi număr, îi pot încărca cu stări de anxietate din pricina temerii că toate proiectele la care au lucrat în ultima vreme ar putea fi puse în pericol. Dacă reuşiţii să vă menţineţi calmul, ziua se va încheia cu succes, demostrând că faceţi faţă cu brio situaţiilor pe muchie de cuţit.

Horoscop Rac 17 septembrie 2018

Săptămâna Racilor începe cu stângul. Nu vor manifesta entuziasm nici în afacerile personale, nici în relaţiile cu cei apropiaţi, date fiind neajunsurile pe partea financiara. Cel mai bine ar fi să luaţi o pauză şi să reflectaţi asupra lucrurilor care vă motivează să fiţi mai bun.

Horoscop Leu 17 septembrie 2018

Leul își va asuma un rol important în grupul de prieteni. Este indicat să se comporte cât mai responsabil și mai atent posibil, pentru a nu-şi pierde poziţia de lider. Feriţi-vă de cei care vor încearcă să vă atragă în conflicte. Păstrați interacțiunea cu aceste persoane la un nivel minim, alegând să vă petreceţi timpul liber odihnindu-vă.

Horoscop Fecioară 17 septembrie 2018

Fecioarele îşi vor testa limitele şi nu vor să accepte vreun eșec. Este recomandat, totuşi, să nu vă epuizaţi bateriile încă de la începutul săptămânii. Ziua de luni este mai potrivită pentru teorie şi nu pentru practică. Păstrați acest lucru în minte și nu vă faceți griji dacă lucrurile nu ies întocmai cum le planificaţi.

Horoscop Balanţă 17 septembrie 2018

Balanţele nu trebuie să lase loc de compromisuri în relațiile privind cariera lor. Perioada următoare e favorabilă pentru a-şi dezvolta un proiect solo, pe cont propriu. Este posibil ca această mişcare să reprezinte o cheie pentru câştiguri substanţiale la capitolul bani. Poate chiar veți câștiga la loto! Dacă aveți nevoie de sfaturi, acceptaţi-le doar pe cele de la persoane cu o experiență bogată de viață.

Horoscop Scorpion 17 septembrie 2018

Scorpionii ar trebui să evite orice conflict la muncă. Acest sfat este important mai ales pentru comunicarea cu superiorii lor. Există riscul ca gândirea lor liberă să fie interpretată greșit. Este recomandat să vă concentraţi atenţia asupra familiei şi prietenilor. Persoanele apropiate vă vor asculta cu plăcere şi vă vor încuraja cu cele mai bune sfaturi.

Horoscop Săgetător 17 septembrie 2018

Săgetătorii vor avea parte, astăzi, de o zi extrem de lungă și dificilă. Va fi foarte greu pentru voi să vă mobilizați pentru a deveni productivi, atât timp cât sunteți cu mintea tot la weekend. Destinul le surâde acelora dintre voi care nu sunt nevoiți să meargă la serviciu astăzi. În acest caz, încercați să vă odihniți și să vă reîncărcați bateriile. Închideți telefonul și renunțați la perioadele lungi de uitat la TV sau la orice alt ecran.

Horoscop Capricorn 17 septembrie 2018

Pe Capricorni îi așteaptă o zi plină de laude. Un proiect la care ați lucrat foarte mult timp și în care ați investit timp și concentrare a fost încununat de succes, iar întreg meritul este al vostru. Oamenii din jur vor sesiza acest aspect și vă vor aprecia pentru profesionalismul și tenacitatea de care ați dat dovadă. Spre seară, gândiți-vă la viața personală. Dacă sunteți într-o relație, invitați-vă partenerul la cină. Dacă sunteți singuri, încercați să vă găsiți viitorul partener pe internet.

Horoscop Vărsător 17 septembrie 2018

Vărsătorii vor avea, astăzi, o senzație de disconfort, atât la locul de muncă, cât și acasă. Pur și simplu, nu vă veți simți în largul vostru. Cu toate acestea, astrele arată că veți avea o zi în care toate calculele vă vor ieși perfect. Drept urmare, este ziua perfectă pentru a vă pune la punct bugetul personal. Puneți bani de o parte pentru o achiziție foarte scumpă în viitor.

Horoscop Pești 17 septembrie 2018

Peștii își vor petrece ziua așa cum știu ei mai bine. Muncind cu spor și cu o rată foarte ridicată de productivitate. Tototdată, v-ați putea trezi cu mult mai multe lucruri de făcut decât într-o zi normală. Încercați să vă calmați. Le veți rezolva pe toate chiar și fără să vă stresați. Dacă nu veți asculta sfatul astrelor, spre după-amiază veți realiza că sunteți epuizați. Luați-vă cât mai multe pauze și veți reuși să treceți peste ziua istovitoare.