Anamaria Vasile

Horoscop 19 septembrie 2018. Bani, melancolie şi noroc cu carul

Horoscop 19 septembrie 2018. Ziua de miercuri vine cu noroc cu carul pentru unele zodii, dar şi cu bani mulţi şi sentimente de melancolie.

Unii dintre nativii horoscopului se vor bucura astăzi de succes, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal.

Nu trebuie să uitaţi să vă gândiţi şi la propriile persoane. Relaxaţi-vă şi petreceţi timp alături de cei dragi.

Este singura modalitate prin care vă veţi încărca cu energie pozitivă.

Horoscop 19 septembrie 2018 Berbec

Astăzi, Berbecii sunt în centrul atenţiei. Vor obosi chiar de la atâta atenţie din partea celor din jor. Toată lumea îi va întreba toată ziua despre cum se întreţin de arată atât de bine, despre carieră, familie și alte subiecte private. Pentru că nu simt să facă atâtea dezvăluiri despre viaţa personală, sfatul astrelor pentru aceşti nativi este să se eschiveze cu tact de la astfel de conversaţii. Dacă au probleme cu banii, Berbecii vor reuşi astăzi să rezolve situaţia cu succes.

Horoscop 19 septembrie 2018 Taur

Taurii sunt pesimişti toată ziua. Stima de sine va suferi groaznic şi vor înceta să se considere nişte vedete. Ușile care păreau să se deschidă singure se închid brusc, aşa că aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţi. Dacă vor continua să gândească negativ, vor atrage după ei ghinion şi obstacole. Sfatul astrelor pentru aceşti nativi este să aibă încredere în ei ca să treacă mai uşor peste aceste obstacole. Trebuie să îşi spună că sunt puternci şi că nu au niciun motiv de îngrijorare. O atitudine pozitivă este cea mai bună metodă pentru a lupta cu o zi ca astăzi.

Horoscop 19 septembrie 2018 Gemeni

Regula de aur pentru Gemeni este să nu vorbească urât despre persoane care s-au purtat frumos cu ei. S-ar putea ca atitudinea lor faţă de Gemeni să se schimbe în rău. În general, astăzi va fi o zi de mulțumire și fericire pentru aceşti nativi. Sunt predestinaţi să obțină o atenţie pozitivă și complimente, chiar și de la oameni de la care nu se aşteaptă să le audă.

Horoscop 19 septembrie 2018 Rac

Racul se concentrează pe trecut astăzi. Se gândește la relațiile personale, dar este important să nu se lase influențat de un fost partener. Fiți sigur că preluați controlul asupra a tot ce înseamnă carieră și viitor. Fiți curajoși, faceți pași radicali care v-ar putea schimba viața. Indiferent de riscuri, va fi justificat.


Horoscop 19 septembrie 2018 Leu

Pentru Lei, analiza și introspecția nu sunt punctele forte ale zilei. Este important să vă aduceți aminte azi că scopul nu scuză mijloacele, dar contează modul în care este realizat obiectivul. Călătoria este mai importantă decât destinația. Asta se aplică, în particular, conversațiilor pe care le vei avea azi. Comunicați bine astăzi. Dacă ai o carieră în jurnalism, este ziua ta norocoasă. O persoană cu care vei discuta azi, va fi impresionată, iar asta te va ajuta în carieră.

Horoscop 19 septembrie 2018 Fecioară

Fecioarele ar fi bine să-și păstreze secretele azi și să nu-și împărtășească planurile secrete. Nu toți prietenii îți vor binele. Este chiar posibil ca unul dintre prietenii tăi, odată ce a aflat de planurile tale, să încerce să le zădărnicească. Asta nu se va întâmpla dacă nu vei spune care sunt planurile tale.

Horoscop 19 septembrie 2018 Balanţă

Balanţele vor reuşi, astăzi, să termine proiectul mult-visat şi la care au muncit în ultima perioadă. Astrele vă sunt favorabile, iar recomandarea este să ţintiţi mult mai sus decât v-aţi propus. Nu trebuie să vă îndoiţi de propriile forţe şi nici să vă îngrijoraţi de obstacolele care v-ar putea sta în cale. Toate aspectele din viaţa voastră vor fi binecuvântate de noroc. Profitaţi la maxim de acest lucru şi bucuraţi-vă de reuşite.

Horoscop 19 septembrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor avea parte de schimbări, astăzi, în casă. Sunteţi într-o misiune foarte importantă de a face curăţenie, atât la propriu, cât şi la figurat. Veţi fi tentaţi să aruncaţi anumite lucruri din dormitorul sau din alte camere ale casei. Totuşi, în ceea ce priveşte curăţenia la mod figurat, astrele vă recomandă să fiţi precauţi. Nu luaţi decizii pripite privind relaţiile cu alte persoane sau planurile personale. Ar putea fi tentant, însă trebuie să aşteptaţi. Nu renunţaţi la planurile pe care le aveţi. Ceea ce pare corect acum, s-ar putea dovedi a fi o greşeală fatală pe viitor.

Horoscop 19 septembrie 2018 Săgetător

Săgetătorilor le este recomandat, astăzi, să o ia uşor, să se relaxeze. Nu aveţi niciun motiv de îngrijorare sau de tristeţe. Toate problemele pe care le-aţi întâmpinat în ultima perioadă vor dispărea ca prin magie. Nu va dura foarte mult până când veţi descoperi că problemele voastre vor fi rezolvate de un bărbat pe care abia dacă îl consideraţi prieten. Astrele mai arată că astăzi veţi merge într-o mică excursie şi veţi avea parte de şi mai mult noroc.

Horoscop 19 septembrie 2018 Capricorn

Peştii vor fi surprinşi astăzi de un apel telefonic sau de un e-mail. Vestea pe care o veţi primi, vă va pune într-o stare bună. Există şansa ca această veste să vă afecteze profesia sau cariera. În problemele şi relaţiile personale, trebuie să aveţi răbdare. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii importante în domeniul profesional, dar mai ales în cel personal. Dacă doriţi să începeţi o nouă poveste de dragoste, faceţi paşi mici, nu puneţi multă presiune, altfel riscaţi să stricaţi totul între voi şi persoana dragă.

Horoscop 19 septembrie 2018 Vărsător

Vărsătorii au şansa să privească lucrurile din jurul lor, într-un mod nou, total diferit. Asiguraţi-vă că nu priviţi toate acestea într-un mod comparativ, mai ales în relaţiile cu prietenii sau familia. Viaţa voastră vă aparţine întru totul, iar astfel de comparaţii nu sunt adecvate, puteţi în schimb să încercaţi să ajungeţi la nivelul profesional şi personal, după care tânjiţi. Ascultaţi-vă inima în fiecare minut.

Dacă aveţi în vedere investiţii financiare, astrologii recomandă să gândiţi totul cu mult tact şi multă grijă. De asemenea, ar trebui să mai aşteptaţi, dacă doriţi să ajungeţi să ajungeţi la succes. Acesta nu este timpul cel mai de succes pentru voi.

Horoscop 19 septembrie 2018 Peşti

Peştii vor fi surprinşi astăzi de un apel telefonic sau de un e-mail. Vestea pe care o veţi primi, vă va pune într-o stare bună. Există şansa ca această veste să vă afecteze profesia sau cariera. În problemele şi relaţiile personale, trebuie să aveţi răbdare. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii importante în domeniul profesional, dar mai ales în cel personal. Dacă doriţi să începeţi o nouă poveste de dragoste, faceţi paşi mici, nu puneţi multă presiune, altfel riscaţi să stricaţi totul între voi şi persoana dragă.