Anamaria Vasile

Horoscop 27 octombrie 2018. Surprize în dragoste. Pentru unii, mai norocoși, ar putea veni vești extraordinare legate de bani

Horoscop 27 octombrie 2018. Vin clipe frumoase în dragoste, cu momente de sinceritate și declarații romantice. Surpriza zilei: un prieten s-ar putea să simtă ceva mai mult decât amiciție!

Pentru unii, mai norocoși, ar putea veni vești extraordinare legate de bani.

Horoscop 27 octombrie 2018 Berbec

Totul este permis în această zi pentru berbeci. Atât lenea, cât și capriciile de moment. Copilul din interior vrea să se joace, însă nu are tot ce-i trebuie, iar reacția firească e de bosumflare. Cine te cunoaște cu adevărat va înțelege stările tale, iar cine nu – nici nu mai contează ce crede. Profită de aceste emoții pentru a înțelege mai bine ce îți dorești. E posibil ca sentimente ascunse să iasă clar la iveală.

Horoscop 27 octombrie 2018 Taur

Taurii vor trece de la plictiseală la extaz. Important e să nu stea singuri, pentru că energia pe care o au s-ar putea transforma imediat în lehamite, dacă nu este canalizată înspre oameni. O discuție profundă cu un prieten îi va scoate pe tauri din monotonie, după ce vor înțelege un lucru esențial despre natura umană – ceva ce au simțit mereu, dar nu puteau exprima în cuvinte.

Horoscop 27 octombrie 2018 Gemeni

Gemenii trebuie să fie atenți la semnalele trupului și ale minții. E posibil să fi neglijat în ultima perioadă anumite indicii, iar starea de sănătate să nu fie tocmai bună. Se recomandă o pauză de la alcool – nu va aduce nimic bun, ci doar un weekend de oboseală. O plimbare, un prânz bun și o carte ar putea face minuni în această situație. Pe seară vin vești bune legate de bani!

Horoscop 27 octombrie 2018 Rac

Racii vor fi nevoiţi, astăzi, să îşi ţină cuvântul. O promisiune făcută unei persoane, în urmă cu ceva timp, trebuie dusă la bun sfârşit, iar pentru acest lucru, trebuie să faceţi un efort considerabil. Pentru ca reputaţia voastră să nu fie pusă la îndoială, veţi fi nevoiţi să vă onoraţi promisiunea. Spre seară, după ce veţi fi rezolvat problema din timpul zilei, veţi participa la un eveniment care vă va aduce bucurie. Există o şansă ca o persoană din trecutul vostru, cu care aveţi multe amintirii frumoase, să reapară în peisaj.

Horoscop 27 octombrie 2018 Leu

Dintre toate zilele, Leii ar trebui să aleagă această zi pentru a se odihni şi a-şi regăsi pacea interioară. Aveţi tot timpul din lume pentru a vă rezolva probemele restante, însă nu astăzi. Vă veţi simţi foarte bine doar cu condiţia să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de câteva momente singuri. Spre seară, veţi petrece timp de calitate alături de o persoană foarte amuzantă. Dacă sunteţi singuri, veţi avea parte de o întâlnire cu o persoană nouă. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, astrele vă recomandă să preţuiţi momentele alături de persoana iubită.

Horoscop 27 octombrie 2018 Fecioară

Fecioarele vor acorda acestei zile o importanţă deosebită. Vă veţi opri din ritmul agitat în care trăiţi şi nu veţi face altceva decât să visaţi la ceva măreţ. După ce veţi realiza că noul vis este irealizabil, veţi aprecia mai mult locul în care vă aflaţi şi faptul că v-aţi regăsit echilibrul emoţional. Gândiţi-vă la acest lucru atunci când situaţia devină insuportabilă şi veţi reuşi să treceţi cu uşurinţă peste probleme.

Horoscop 27 octombrie 2018 Balanţe

Pentru Balanţe, această zi vă va încurca cu evenimente imprevizibile. Toate planurile tale pentru sâmbătă vor fi resetate, în mare parte de lucruri pe care nu le puteţi controla. Pregătiți-vă de o vizită neaşteptată de la un prieten pe care nu-l aveţi prea mult la inimă. De asemenea, este foarte posibil să fiţi nevoiţi să traversaţi oraşul de la un capăt la altul pentru a îndeplini dorinţa cuiva. Luați-le pe toate pas cu pas şi nu vă pierdeţi timpul plângându-vă despre planurile care au fost ruinate. Vei recupera în seara asta, când veţi primi un cadou special.

Horoscop 27 octombrie 2018 Scorpion

Scorpionii decid să lenevească toată ziua. Veți dori să vă petrecţi timpul stând confortabil într-o pătură și urmărind emisiunile preferate. Dacă aveţi chef, puteţi merge într-o mică excursie. Singurul punct slab care amenință să vă umbrească sâmbăta este o mică ceartă. Puteți evita asta dacă sunteţi relaxat şi faceți concesii în timpul unei conversații cu soțul / soția sau rudele.

Horoscop 27 octombrie 2018 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii nu trebuie să se simtă jigniţi de indiferenţa celor dragi. Sunt doar ocupați cu multe probleme, responsabilități și evenimente. Ar trebui să țineți cont de asta atunci când cereţi ajutorul cuiva apropiat. Poate că cel mai bine ar fi să ajutaţi voi, la rândul vostru, pentru ca persoanele dragi să mai scape de probleme. Cu siguranţă, ajutorul vostru nu va fi refuzat.

Horoscop 27 octombrie 2018 Capricorn

Pentru Capricorni, această zi de sâmbătă e plină de romantism și îi va face să simtă că lumea este a lor. Dacă sunteți singuri, veți avea parte de o mare surpriză în dragoste. Cineva cu care până acum aveați o frumoasă relație de prietenie vă va cere mai mult. Dacă deja v-ați găsit jumătatea, o ieșire romantică vă va face să vă simțiți excelent.

Horoscop 27 octombrie 2018 Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o zi plină, deși e weekend. Veți simți nevoia să vă concentrați asupra treburilor casnice. Faceți o listă cu ce e necesar și mergeți la cumpărături. Dacă aveți în plan și o ieșire în oraș, ați putea avea ocazia să întâlniți o persoană care, pe viitor, vă va influența destinul, mentalitatea și atitudinea de viață.

Horoscop 27 octombrie 2018 Pești

Astăzi, Peștii vor găsi soluțiile pentru a rezolva problemele care vă afectează viața de cuplu. Cheia este să vorbiți deschis cu persoana iubită, spune horoscopul. Aflați ce are pe suflet și nu ezitați să îndreptați situația. Faceți împreună și calculele legate de buget și discutați despre planurile pe care le aveți în viitorul apropiat, ca să vă puneți de comun acord.