Anamaria Vasile

Horoscop 29 august 2018. Decizii în dragoste, mărire de salariu

Horoscopul din 29 august vă recomandă să exploatați la maxmimum creativitatea. Astrele favorizează azi ideile mărețe, planurile de viitor înfăptuite cu credință. O zodie, însă, se află îm pragul unui dezastru iminent. Ce coșmar o așteaptă!

Horoscop 29 august Berbec

Horoscop bani Berbec: Să te alegi cu niște câștiguri suplimentare, în avantajul intereselor tale, înseamnă să obții progrese semnificative în rezolvarea unor chestiuni bănești.

Horoscop sănătate Berbec: Detoxifierea va ajută să va restabiliți echilibrul fizic și mental și va aduce sitemul imunitar la cotele normale.

Horoscop dragoste Berbec: Felul în care vorbiți sau va comportați poate să-i determine pe cei din jurul dumneavoastră să va ia că model și chiar să se îndrăgostească de ființă voastră.

Horoscop carieră Berbec: Reușiți să captați bunăvoință unei persoane influențe că urmare a unor idei inspirate care vor face că proiectele să se bucure de reușită.

Horoscop 29 august Taur

Horoscop bani Taur: V-au crescut veniturile directe si aveti resurse de a investi surplusul in mod inteligent si aceasta va avea drept rezultat un avantaj material.

Horoscop sanatate Taur: In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros.

Horoscop dragoste Taur: Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental.

Horoscop cariera Taur: Succesul va veni usor si va va lasa cu gura cascata, dar sa aveti luciditate, harnicie, prezenta de spirit, atunci cand energiile bune va vor propulsa in varf.

Horoscop 29 august Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Sunteți puși pe făcut bani, cu șanse foarte frumoase de reușită care să va facă viață mai bună, mai prospera.

Horoscop sănătate Gemeni: Starea dumneavoastră de sănătate are efecte pozitive pentru zonă lombara a coloanei vertebrale și pentru nervul sciatic.

Horoscop dragoste Gemeni: Va puteți îndrăgosti de cineva din cercul de prieteni, pentru că rezonati afectiv cu acea persoană.

Horoscop carieră Gemeni: Veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră, veți cunoaște o lume nouă, veți avea ocazia să va consolidați colaborarile în plan profesional.

Horoscop 29 august Rac

Horoscop bani Rac: Ar trebui să ai în atenție preocuparea de a câștiga bani din activitatea pe care ți-ai propus să o demarezi astăzi.

Horoscop sănătate Rac: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasă pe un maxim de formă trebuie să va ajutați ficatul și plămânii printr-un consum de silimarina în asociere cu sucul proaspăt de citrice.

Horoscop dragoste Rac: Veți avea parte de o ieșire în compania prietenilor și a familiei, care va vor creă un confort sentimental.

Horoscop carieră Rac: Aveți planuri grandioase, în care se țintește clar și precis, în care scopul e urmărit cu tenacitate, iar succesele va vor copleși adesea.

Horoscop 29 august Leu

Horoscop bani Leu: Este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești care va determină să va împărtășiți succesele și să va bucurați de ele împreună cu prietenii.

Horoscop sănătate Leu: Dormiți bine, drept pentru care veți avea o mare poftă de muncă și de distracții.
Horoscop dragoste Leu: Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.

Horoscop carieră Leu: Străduiți-va să fiți clari cu cei cu care colaborați în privință performanțelor pe care le așteptați de la ei și astfel veți obține rezultatele dorite.

Horoscop 29 august Fecioară

Horoscop bani Fecioara: Toate tranzactiile financiare se desfasoara intr-o maniera cat mai transparenta si mai oficiala.

Horoscop sanatate Fecioara: Treceti printr-o perioada de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra, este o perioada de maxima forma fizica sustinuta de miscare si de consum alimentar ponderat.

Horoscop dragoste Fecioara: Neptun in viata dumneavoastra dizolva lent hotarele, acoperind taramurile cu nori si ceata, pentru ca apoi, in atmosfera de mister pe care singur a plasmuit-o, sa poata arunca semintele unei alte sensibilitati.

Horoscop cariera Fecioara: Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.

Horoscop 29 august Balanță

Horoscop bani Balanta: Se iveste o conjunctura care sa va permita sa intrati in posesia unei sume importante care sa va ajute in procurarea celui mai dorit obiect la care ravniti de mult timp.

Horoscop sanatate Balanta: Atitudinea pozitiva in fata vietii se traduce mereu printr-o amliorare a starii de sanatate a dumneavoastra.

Horoscop dragoste Balanta: Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra.

Horoscop cariera Balanta: Relatiile de munca sunt placute, atat cu cei din pozitii ierarhic superioare, cat si cu cei ce va sunt colaboratori.

Horoscop 29 august Scorpion

Horoscop bani Scorpion: Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala.

Horoscop sanatate Scorpion: In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros.

Horoscop dragoste Scorpion: Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita.

Horoscop cariera Scorpion: Aceia dintre dumneavoastra, care au nevoie de suportul autoritatilor, pot miza pe el; este posibil ca proiectele de care va apucati sa includa si o latura artistica.

Horoscop 29 august Săgetător

Horoscop bani Săgetător: Aveți ocazia de a câștiga sume mari de bani și, astfel, să va consolidați situația financiară, care va ajută să va asigurați confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viață.

Horoscop sănătate Săgetător: Efortul dumneavoastră de ameliorare a afecțiunilor cronice poate da rezultate surprinzător de bune, mai ales în cazul afecțiunilor osoase, a celor de piele și de rinichi.

Horoscop dragoste Săgetător: Va îndrăgostiți lulea, este o zi numai bună pentru începerea unei povești de dragoste înfiripata în timpul unei călătorii.

Horoscop carieră Săgetător: Aveți de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa într-o poziție importantă în conducerea unei instituții.

Horoscop 29 august Capricorn

Horoscop bani Capricorn: Primele lichidități pot sosi curând și s-ar putea să fie mai substanțiale decât va așteptați.

Horoscop sănătate Capricorn: Lăsați-va în voia somnului, pentru că Venus să va armonizeze funcțiile endocrine și să va dea un chip odihnit.

Horoscop dragoste Capricorn: Un nou romantism cu Neptun va da naștere pentru dumneavoastră unor relații profunde, unor uniuni sufletești, unei empatii și receptivități față de aproapele dumneavoastră.

Horoscop carieră Capricorn: Simțiți nevoia de a va ridica deasupra realităților lumești, împovărătoare, simțiți nevoia de a luptă pentru drepturi egale, de a înlătura injustiția, sărăcia și mizeria, de a alinia marile suferințe ale omenirii prin schimbări de natură socială și materială.

Horoscop 29 august Vărsător

Horoscop bani Vărsător: Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate să va creeze un câmp favorabil la nivel financiar; primiți oferte care să atragă după ele o promovare. Nu vă lăsați păcăliți deoarece poate fi o capcană, iar coșmarul sărăciei se poate adeveri.

Horoscop sănătate Vărsător: Aparatul respirator va funcționează normal, încheieturile brațelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap-sunteți sănătos.

Horoscop dragoste Vărsător: Cererile de afecțiune va solicita mult și de aceea încercați să le faceți față cu brio.

Horoscop carieră Vărsător: Atrageți simpatia șefilor, însă mare atenție cum fructuficați fiecare situație. Totul depinde de voi să vă feriți de cel mai negru scenariu al vieții voastre: sărăcia!

Horoscop 29 august Pești

Horoscop bani Pești: Este o idee bună să finalizați și să semnați contracte, deoarece există conjuncturi astrale favorabile de a obține câștiguri considerabile financiare.

Horoscop sănătate Pești: Toate bune și frumoase, pentru că va simțiți grozav, ați slăbit atâtea kilograme câte v-ați propus.

Horoscop dragoste Pești: Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.

Horoscop carieră Pești: În cazul în care va mențineți o atitudine obiectivă veți primi răsplată meritată atunci când opiniile dumneavoastră vor fi bine primite de cei alături de care lucrați.