Anamaria Vasile

Horoscop 30 septembrie 2018. Multă iubire până la finalul lunii

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2018. Opozitia dintre Neptun si Venus poate amplifica tensiunile sentimentale pana la conflicte serioase. De asemenea, este posibil sa apara dorinta de a schimba anumite obiceiuri si atitudini. Puteti incepe prin a fi mai tolerant.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE BERBEC

Va simtiti in forma si aveti mari sanse de reusita pe toate planurile. Aveti tendinta sa fiti capricios, ceea ce ar putea sa provoace o racire a relatiilor cu persoana iubita. Nu va grabiti sa vorbiti si sa actionati! Va sfatuim sa acceptati sprijinul unei rude mai in varsta.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE TAUR

Aveti sanse sa va faceti remarcat in societate. Farmecul personal va poate ajuta sa incheiati afaceri profitabile pe termen lung. Va sfatuim sa nu ii faceti reprosuri nemeritate partenerului de viata, pentru ca riscati sa va certati. Evitati speculatiile financiare!

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE GEMENI

Astazi aveti o creativitate iesita din comun. Ar fi bine sa o folositi la locul de munca sau in afaceri. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca nu ii faceti reprosuri nejustificate persoanei iubite.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE RAC

S-ar putea sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. Nu va enervati! Aveti sanse sa o scoateti la capat, daca reusiti sa va pastrati calmul. Va sfatuim sa ascultati sfaturile prietenilor apropiati si sa contati pe ajutorul lor.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE LEU

In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute care va obliga sa va schimbati programul. S-ar putea sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri, spre nemultumirea partenerului de viata. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa fiti mai intelegator.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE FECIOARA

Dupa o perioada mai putin favorabila pe plan sentimental, astazi sansa este de partea dumneavoastra. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana care va va cuceri imediat. Nu este exclus sa devina o relatie de durata. Pe plan financiar ar trebui sa stati bine. Nu este momentul sa incercati sa obtineti castiguri suplimentare.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE BALANTA

Se anunta o zi foarte buna, cu realizari importante pe plan social si material. Profitati de sansele care vi se ofera, dar nu fortati lucrurile! S-ar putea ivi ocazia sa faceti o calatorie neplanificata. Va sfatuim sa nu ezitati, pentru ca sunt sanse sa faceti cunostinta cu o persoana de la care veti afla informatii importante cu privire la o afacere.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE SCORPION

Astazi pot avea loc evenimente deosebite, care va schimba viata in bine. In prima parte a zilei munciti cu spor si reusiti sa va afirmati pe plan social si profesional. Spre seara este posibil sa luati o decizie importanta intr-o problema sentimentala. Astrologii va recomanda sa tineti cont de intuitie, dar si de sfaturile unui prieten.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE SAGETATOR

Puteti avea o realizare deosebita cu prilejul unei calatorii in interes profesional sau de afaceri. Va sfatuim sa fiti intelegator cu cei care va insotesc. In a doua parte a zilei aveti posibilitatea sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Nu fiti ingrijorat din cauza situatiei financiare! Banii vor aparea la momentul oportun.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE CAPRICORN

Dimineata s-ar putea sa fiti iritat. Nu este exclus sa fiti nedelicat cu persoana iubita si sa declansati o cearta. Astazi astrologii va sfatuiesc sa evitati intalnirile de afaceri sau cu prietenii. O persoana mai in varsta va apreciaza decizia de a va ingriji sanatatea.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE VARSATOR

La serviciu munciti cu mult entuziasm si reusiti sa atrageti invidia colegilor. Faptul ca dedicati mult timp activitatii profesionale poate duce la discutii cu persoana iubita. Va sfatuim sa fiti mai atent si mai intelegator cu cei dragi. Clarificati cu rabdare orice neintelegere!

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE PESTI

Dorinta de castiguri materiale va poate face sa neglijati relatiile sentimentale. Nu este exclus chiar sa va certati cu partenerul de viata. Va sfatuim sa nu luati decizii pripite. Cautati un compromis intre planul financiar si cel sentimental! Spre seara este posibil sa mergeti intr-o vizita la rude.