Anamaria Vasile

Horoscop chinezesc Anul Cocosului. Cum sunt persoanele nascute in Anul Cocosului

Horoscop chinezesc Anul Cocosului. Anul Cocosului este al zecelea din zodiac chinezesc. Zodiacul chinezesc are 12 zodii: Sobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine, Mistret. Fiecare an se va repeta o data la 12 ani.

Afla aici cum sunt copiii nascuti in Anul Cocosului.

Horoscop chinezesc Anul Cocosului. Talismane

Daca esti nascut in Anul Cocosului, iata care sunt talismantele tale:

Numere norocoase: 5, 7, 8 sau combinatiile dintre ele

Culori norocoase: auriu, maro, galben

Flori norocoase: gladiola, creasta cocosului

Zile norocoase: a 2-a, a 5-a si a 11-a din fiecare luna a Calendarului lunar chinezesc.

Directii norocoase: sud, sud-est

Luni norocoase: a 2-a, a 5-a si a 11-a din Calendarul lunar chinezesc.

Pentru persoanele nascute in Anul Cocosului sunt considerate mai putin norocoase culoarea rosu, numerele 1, 3 si 9 si combinatiile dintre ele, directia est si lunile a 3-a, a 9-a si a 12-a din calendarul lunar chinezesc.

Horoscop chinezesc Anul Cocosului. Personalitate

Persoanele nascute in Anul Cocosului sunt fini obesrvatori, oameni muncitori, curajosi, talentati. Cocosii au foarte mare incredere in ei insisi.

Cocosii sunt acivi, amuzanti, populari, fac valva in mijlocul prietenilor. Sunt foarte vorbareti, deschisi, sinceri, loiali. Le place sa fie in centrul atentiei, sunt prezentabili si au grija de aspectul lor.

Cocosilor le place sa fie inconjurati de oameni, sa fie admirati, sa fie ascultati. Le place sa se laude, sa impresioneze, de aceea pot fi considerati, de multe ori, enervanti.

Horoscop chinezesc Anul Cocosului. Sanatate

La capitolul sanatate, persoanele nascute in Anul Cososului se bucura de o sanatate buna. Sunt firi active si le place miscarea. Nu se imbolnavesc des, iar cand o fac sunt destul de rezistenti. Numai atunci cand sunt stresati devin mai sensibili la boala si isi schimba starea de spirit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.