Anamaria Vasile

Horoscop de weekend… Ce îți rezervă astrele între 13 și 15 iulie?

Cum Venus se află într-o armonie perfectă cu Uranus, vei putea vedea cu adevărat puterea schimbării, transpusă în viața ta!

Berbec

Trebuie să îți reamintesc de faptul că ești cumva neputincios în acest weekend, așa că ar fi foarte bine să accepți ajutorul celor din jur.

Taur

Vei avea un weekend în care te vei gândi la planuri de viitor și îți vei pune gândurile în ordine. Va fi un soi de perioadă de autocunoaștere.

Gemeni

Interiorul tău are nevoie de mai multă atenție. Dedică-te ție în acest weekend și redescoperă-te!

Rac

Zilele acestea îți întinzi aripile și vei dori să zbori către culmi înalte. Nu trebuie să te țină în loc nimic, ai încredere în puterile tale.

Leu

Este un privilegiu să ai opțiuni în viață. Nu te pierde în detalii și alege exact ce consideri a fi potrivit pentru tine.

Fecioară

Situația cu care te confrunți poate fi destul de dificil de depășit, însă ai încredere că aceste zile libere te vor ajuta să îți pui la punct un plan bine întemeiat.

Balanță

Vei avea parte de singurătate în aceste trei zile, însă nu trebuie să o vezi ca pe ceva negativ. Fă activități care îți plac doar ție.

Scorpion

Cauți o victorie? Ai de gând să faci un pas care să îți definească viitorul? Atunci fii cumpătat!

Săgetător

Nu îți permiți să investești prea mulți bani în acest weekend, așa că fii cumpătat în alegerile tale. Poate este nevoie să faci un depozit bancar mai mare.

Capricorn

Simți nevoia să îți schimbi puțin dieta zilnică și ai tendința de a face alegeri mai sănătoase. Este foarte bine, weekendul te va ajuta în acest demers.

Vărsător

Ești înconjurat de tentații care mai de care mai sofisticate. Vrei să riști? Alege înțelept zilele acestea!

Pești

Vrei să scapi puțin din rutina zilnică, așa că ia-ți partenerul și fugiți puțin din oraș, aveți nevoie de asta!