Anamaria Vasile

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 MIHAI VOROPCHIEVICI: ce zodii dau lovitura pe final de an. PREVIZIUNILE RUNELOR

Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, horoscopul runelor pentru toată luna decembrie.

Berbec – Berbecul are o lună în care i se recomandă să rămână în așteptarea unor schimbări foarte, foarte importante curând. Multe schimbări.

Taur – Taurul a fost destul de ostracizat în anul acesta, dar în decembrie se produce un salt rapid, calitativ în existența lor. Cu alte cuvinte, vor da lovitura la final de an.

Gemeni – Gemenii sunt într-o lună în care sunt fantastic de favorizați. E luna cadourilor pentru ei chiar din 1 decembrie. Recompense și aprecieri.

Rac – Răcușorii, la final de an, au runa de protecție. Vor fi protejați din toate punctele de vedere. Se știe că, în perioada postului, tentațiile sunt foarte mari și păcatele și mai mari. Deci, să aibă grijă.

Leu – Leii, la final de an, primesc magna cum laude. Câștigă din toate punctele de vedere.

Fecioară – Fecioarele au o lună fantastic de bună, cu multe vești bune, cu diferite cadouri. E și o lună de bani. Luna decembrie este numită de chinezi luna sacilor cu bani. Sunt 5 zile de sâmbătă, 5 de duminică, 5 zile de luni.

HOROSCOP. Balanță: Este o luna de foarte multe mesaje, scrieri, tot felul de mailuri, dar nu lucruri rele. Cineva încearcă să fie în comuniune cu ei. Comunicare.

HOROSCOP. Scorpion: Sunt răsuciți, dacă pană la sfârșit nu ați reușit să faceți, mobilizați-vă toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, la serviciu.

HOROSCOP. Sagetător: Au fost agitați tot anul, runa vine cu două sfaturi: relaxați-vă și scoteți-vă fricile vizavi de starea de sănătate a celor apropiați.

HOROSCOP. Capricorn: A muncit 11 luni, în a 12 e pregătit de o viață nouă, revigorare, renaștere toate planurile.

HOROSCOP. Vărsători: Au o luna de dragoste, a dat Cupodon peste ei, simbolul dragostei ceva nou. Găsiți acea persoană, dragoste nouă, fierbinte.

HOROSCOP. Pești: Luna bilanțelor intime, rezolvarea unor probleme, le aflați făcând un consiliu de familie.