Anamaria Vasile

Horoscop, luni, 27 august 2018. Peștii se eliberează de lanțurile unor obligații

Horoscop 27 august 2018 – Berbec

Este o zi pe care vei dori să o ții minte, datorită faptului că situațiile blocate încep să meargă, iar cei din jur au altă dispoziție, mai senină, la fel și tu.

Horoscop 27 august 2018 – Taur

O parte dintre norii negri care acopereau viitorul tău se risipesc ca prin minune și așa vei înțelege că a fost o alegere greșită să pui răul înainte.

Horoscop 27 august 2018 – Gemeni

Este important să ții cont de părerile celorlalți, chiar și de ale celor care nu au avut timpul necesar, din cauza vârstei, să demonstreze ceva.

Horoscop 27 august 2018 – Rac

Sensibilitatea te poate feri de exagerări, pentru că te va ajuta să nu calci în picioare bunul simț, chiar și atunci când vei crede că îți poți permite acest lucru.

Horoscop 27 august 2018 – Leu

Se deschide o ușă pe care deja încercai să o forțezi pentru că nu îți răspundea nimeni. Este indicat să fii atent, ca să nu ajungi într-o postură neplăcută, din cauza vitezei.

Horoscop 27 august 2018 – Fecioară

Revii la sentimente mai bune, pentru că realizezi că tu ești principalul beneficiar al acestei schimbări de atitudine. Este necesar să îți exprimi sentimentele.

Horoscop 27 august 2018 – Balanță

Chiar când credeai că vei fi refuzat, din nou, ți se răspunde pozitiv din familie. Surprinderea nu ar trebui să te împiedice să fii recunoscător…

Horoscop 27 august 2018 – Scorpion

Treci la etapa de acțiune, după atâtea răzgândiri de nici tu nu le mai știi numărul. Problema e că pentru tine a acționa nu înseamnă și a ține cont de cei din jur…

Horoscop 27 august 2018 – Săgetător

Te pui pe treabă sau, cel puțin, vrei neapărat să dai o formă concretă intențiilor care te animă de ceva vreme. Este un moment bun pentru astfel de inițiative.

Horoscop 27 august 2018 – Capricorn

Îți vine inima la loc și asta înseamnă deja foarte mult pentru tine, care ai stat, în ultima vreme, cu inima cât un purice, din cauză că îți lipseau informații vitale.

Horoscop 27 august 2018 – Vărsător

Încep să se miște lucrurile, unele în direcția dorită de tine, altele nu prea. Te va bucura faptul că viața ta începe să capete o altă dinamică.

Horoscop 27 august 2018 – Pești

Începi să te eliberezi de ultimele lanțuri ale unor obligații pe care le-au inventat alții și ți le-au așezat pe umeri, fără să te întrebe.