Anamaria Vasile

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 10-16 NOIEMBRIE 2019: Mercur retrograd aduce probleme. Karma scoate la iveală secrete şi datorii

Horoscop Mariana Cojocaru 10 – 16 noiembrie 2019. Iată cu ce surprize neplăcute vine cvintilul Marte-Mercur retrograd, pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 10-16 NOPIEMBRIE 2019: Berbec – Cvintilul Marte-Mercur Retrograd aduce pentru voi situații limită, greu de depășit. Cuadratura pe care Soarele Natal o face cu Axa de Destin complică lucrurile și vă face să vă întrebați de ce vi se întâmplă aceste lucruri. La unii iau naștere acum aceste situații și vor da de greu când nici nu se așteaptă. Aici v-am descris mecanismul, căci sfaturile pe care le așteptați sunt pe harta voastră natală.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 10-16 NOPIEMBRIE 2019: Taur- La voi este un alt cvintil care vă poate crea probleme acum sau pe viitor: cvintilul Mercur Retrograd-Venus(una din patroanele voastre astrale). Mulți nativi și native, indiferent de vârstă, chiar dacă acum spun că le este bine, vor vedea cât de dur le poate afecta viața și viitorul. Apoi ajung să mă caute când le ajunge cuțitul la os. Pe astrograma natală pot să văd exact ce-I așteaptă și cum pot depăși.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 10-16 NOPIEMBRIE 2019: Gemeni – Cele două cvintile de care menționam la Berbec și Taur(citiți) vă vizează în mod direct și chiar dublu, având în vedere că aparțineți unui semn zodiacal dublu, dual. Pentru a înțelege situațiile grele și capcanele care se anunță pe viitor, e important să vă studiez individual astrograma și să vă arăt căile de eliberare. Ați văzut la TV și brătările talisman pe care le confecționez pentru sănătate, baniâ etc.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 10-16 NOPIEMBRIE 2019: Rac – Mulți dintre voi sunt în căutare de leacuri, soluții, ieșiri din problemele grele sau delicate(acum, dar limită în anul care urmează) pe care le ridică prezența Karmei în constelația voastră. Unii se pot declara fericiți acum și pot spune când citesc că le merge bine, dar situația va fi la extrema cealaltă pe viitor(căsătorii, alianțe, succes, copii, etc). Doar în astrograma karmică vă pot descifra secretele.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 10-16 NOPIEMBRIE 2019: Fecioara- Ați citit la celelalte zodii cum este între ciocan și nicovală Mercur(Retrograd acum), patronul vostru?! Progresiile solare nu sunt cele pe care le așteptați pe termen scurt și pot anticipa furtuni pentru sfârșit de an și cutremure catastrofale pentru anii care vin. De ce? Pentru că fiecare om are mecanism astral personal de la naștere și acolo studiez să văd o piesă uzată, lipsă, rea sau defectă.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 10-16 NOPIEMBRIE 2019: Balanța- Cum Soarele natal este în rezonanță cu agresivul Marte și în cuadratură cu Axa de Destin din Rac și Capricorn e bine să vă puneți întrebări legate de evoluția spirituală și devenire. Spuneam înainte de vieți anterioare, dar vă pot ajuta să pășiți cu dreptul și în viețile viitoare. Asta dacă vă îndepliniți misiunea cu care ați venit la reîncarnare pe Pământ, chiar foarte diferită de profesia pe care o aveți acum…

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 10-16 NOPIEMBRIE 2019: Scorpion- Un mecanism dezechilibrat de viață, cu o persoană care nu vă este compatibilă fie acasă, fie la muncă(unii se mai și căsătoresc cu colegi de muncă) vă pot da toată devenirea peste cap(opoziția Uranus Retrograd cu Soarele natal). Pentru a înțelege cum vă puteți despride din acest lanț karmic dăunător, trebuie să vă explic cu ce se vede înscris pe astrograma individuală, de cuplu sau relațională.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 10-16 NOPIEMBRIE 2019: Săgetător- Cuadratura Soarelui natal cu Malefica Lilith vă poate arăta greșelile grave pe care le-ați comis în raport cu alții. Spuneam de Gemeni că este zodie dublă, dar și voi sunteți tot așa…Pentru salvare va trebui să vă descriu care sunt căile înscrise pe astrograma voastră natală; nu se pot vedea pe astrograma ultra-generală analizată aici. De ce? Jupiter este în opoziție cu Jupiter pe harta României.

Loading...