Anamaria Vasile

Horoscop Mariana Cojocaru. Saptamana 22 – 28 iulie aduce schimbari

Berbec- Între 22 si 23 iulie Soarele va trece din Zodia Racului în cea a Leului. O veste foarte bună pentru voi, nu o rataţi! Intrarea Soarelui într-o Zodie de Foc este de bun augur pentru creativitate, pentru intuiţie, pentru relaţiile de suflet şi pentru relaţia cu copiii din dotare. O veste mai puţin bună este dată de faptul că Mercur va intra în mişcare retrogradă tot în Leu, pe data de 25 iulie, atenţie mare la deplasări!

Taur- Intrarea Soarelui în Leu este de bun augur pentru atmosfera în familie. Se reîntorc pe plaiurile natale copii din probegie, în concediu. Sfătuiţi-vă copiii să şofeze prudent, că Mercur Retrograd poate predispune la accidente. Cum Dharma este in Leu, în unele cupluri pot izbucni certuri, nu chiar din senin!… Sunt problemele nediscutate în trecut. Sfătuiţi-vă cu cineva apropiat sau cu specialişti.

Gemeni- Patronul vostru astral Mercur, care intră în mişcare retrogradă vă poate defecta calculatoarele, electronicele. Atenţie, dacă vă pregătiţi să plecaţi la dum! Marte Retrograd vă poate zăpăci să uitaţi actele sau biletele acasă. Asta, ca să nu vă întoarceţi din drum. Verificaţi apa, lumina, gazele şi încuiaţi bine uşa, că e sezonul în care hoţii sparg casele dvs. Revedeţi acum şi locurile copilăriei voastre.

Rac- Iubirea voastră a Racilor trece acum prin stomac. De ce? Pentru că Soarele va fi cu Mercur Retrograd în Leu. Progresiile solare sunt importante pentru rezolvarea chestiunilor financiare restante. Fiţi cumpătaţi şi nu aruncaţi cu banii în stânga şi în dreapta, dacă sunteţi în vacanţă. Unii investesc in locuinţă, dacă sunt inteligenţi. Căci vara îţi faci sanie, iar iarna car. Atenţie la sănătate, că-i mai bună decât toate!

Leu- Intrarea triumfală a Soarelui în Zodia Leului este esenţială pentru destinul şi devenirea voastră. Revin colaborări şi parteneriate din trecut, de vreme ce Mercur va fi în mişcare aparent retrogradă. Renunţaţi la iubiţii nepotriviţi, dacă simţiţi că ceva nu e în regulă. Caracterul vostru devine mai puternic, cu cât înaintaţi în vârstă şi cu cât treceţi prin mai multe experienţe de viaţă.Recuperaţi bunuri împrumutate.

Fecioara- Voi trebuie să vă recuperaţi după un an de muncă şi să vă odihniţi pe săturate. Izolaţi-vă departe de lumea dezlănţuită în acest concediu de vară şi şi munciţi în exces, că Mercur va fi retrograd din 25 iulie. Feriţi-vă de persoanele ciudate, dubioase şi nu ieşiţi noaptea târziu în locuri rău famate. Fecioarele cu afecţiuni cronice să îşi ia tratamentul prescris şi recomandat de medicul curant.

Balanţa- La trecerea pe care Soarele o face din Rac în Leu, e clar că săptămâna viitoare se anunţă mult mai bună. De ce? Dispare cuadratura Rac(Soare prezent) cu Soare natal de pe astrograma voastră. Mă refer la horoscopul vostru general, nu la cel personal. Numai harta natală personală poate indica misiune de viaţă, blocajele, problemele care vă presează. Mercur va intra în mişcare retrogradă din data de 25 iulie, deci inteligenţa activă vă va ajuta să vă orientaţi. Prietenii vechi şi noi!…

Scorpion- Mercur Retrograd şi Soarele rezonează cu Mijlocul Cerului şi vă îndreaptă faţa către adevărata credinţă şi esoterism. Vă plac ştiinţele subtile şi terapiile naturiste, cât mai vechi, ancestrale (acupunctură, homeopatie, etc). Inotul elimină energiile negative. Băile cu sare mare relaxează.

Săgetător- La voi atât Mercur Retrograd cât şi planetele retrograde din sector astro-financiar(din Capricorn) predispun la pierderi. Plătiţi pentru plăceri sexuale şi nu vă pasă de cei din jur. Pierdeţi inutil timpul în anturaje în care nimeni nu vă preţuieşte. Trădări de la partenerii reali sau secreţi, inclusiv în iubire. Investiţi în sănătate, faceţi controale medicale. Doar aşa puteţi să vă mai reveniţi la normal.

Capricorn- Planetele Retrograde din zodia voastră, dar şi Mercur Retrograd cu Soarele din Leu vă afectează poziţia socială şi vă pune la colţ. Ca-n Box! Asta, dacă nu vă face cineva KO! Mulţi nativi ai zodiei trec acum prin trădări diverse, asta dacă nu realizaţi că trădările sexuale le puteţi face chiar voi(adulter). Lilith este în Costelaţia Voastră şi vă poate salva doar dacă trăiţi precum călăgării.

Vărsător- Mercur Retrograd va fi în rezonanţă cu Soarele şi cu Dharma în Leu. Cineva vă va căuta să vă susţină la greu. Iubiri şi regăsiri pentru unii nativi şi native, distracţie şi bucurie pentru alţii. Dragostea ţine de Karmă şi Dharmă.

Peşti- Viaţa bate filmul, iar Mercur Retrograd are efecte secundare, deci nu face neapărat rău. Cu Soarele în Leu, Mercur vă atenţionează asupra lecţiilor de viaţă, nu doar asupra deplasărilor. Nu plecaţi obosiţi la drum şi nu forţaţi nota cu cei din jur. Unii pot fi prinşi cu ocaua mică, dacă mint sau fură. Sănătatea va fi prioritară în săptămânile în care Mercur este retrograd. Plimbări în natură, intuiţie, crez.

sursa kfetele.ro