Anamaria Vasile

Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 6 – 12 august 2018

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru toată săptămâna.

Horoscopul runelor. Berbec: Au incidența proniei divine, sunt protejați din toate punctele de vedere și mai ales de tot ce înseamnă invidie, dușmănii și forțe oculte.

Horoscopul runelor. Taur: Taurul trebuie să se pregătească pentru o suită de schimbări care apar în viața sa, dar schimbări majore, lucruri bune.

Horoscopul runelor. Gemeni: Au oportunități de a schimba un loc de muncă sau de a schimba sau dobândi o locuință.

Horoscopul runelor. Rac: Au o săptămână în care pot greși mult. Trebuie să fie deosebit de precauți.

Horoscopul runelor. Leu: Se produce un salt calitativ în viața lor. Dau lovitura!

Horoscopul runelor. Fecioară: Trebuie să aibă răbdare în ce întreprind, nu trebuie să forțeze mâna norocului. Vor primi ce vor doar dacă știu să aștepte.

Horoscopul runelor. Balanță: O săptămână în care sunt sfătuiți să abordeze totalmente problemele care îi interesează.

Horoscopul runelor. Scorpion: Vor și puși la încercare și li se va încerca tăria, forța, rezistența. Pot să aibă și ceva neajunsuri pe starea sănătății.

Horoscopul runelor. Săgetător: O săptămână bună, cu bucurii, cadouri, bani.

Horoscopul runelor. Capricorn: Pot începe o viață nouă, au toate atuurile de partea lor. Faceți ceva nou, ieșiți din zona voastră de confort!

Horoscopul runelor. Vărsător: Se pare că au o a doua oportunitate în această lună pentru fertilitate și belșug. Vine barza!

Horoscopul runelor. Pești: Intră într-o săptămână în care nu știe nimeni ce este în mintea lor, nici chiar ei. Una peste alta, o săptămână benefică!

Mihai Voropchievici avertizeaza: 4 zodii sufera enorm pana in toamna. Au multe cumpene de trecut

Horoscop Mihai Voropchievici. Săptămâna aceasta, până la final, va fi una edificatoare pentru multe semne zodiacale. Vor avea loc schimbări în vieţile lor, însă nu atât de substanţiale pe cât se aşteaptă.

Horoscop Mihai Voropchievici: Taurii se îndrăgostesc

Cei născuţi în zodia Taur au o perioadă favorabilă din punct de vedere amoros. Până pe 14 august îşi vor găsi dragostea.

Persoanele care sunt în zodia Taur şi încă nu formează un cuplu trebuie să fie gata de găsirea marii lor iubiri. Dragostea bate la uşa lor exact când nu se aşteaptă.

Cât despre Berbeci, numerologul Mihai Voropchievici, care a citit în rune, spune că aceştia au nevoie de relaxare. Trebuie să îşi pună ordine în gânduri, să nu se mulţumească doar cu puţinul din viaţa lor, dar să nici nu exagereze în dobândirea succesului.

Gemenii care îşi doresc un copil au toate şansele să îl conceapă săptămâna asta. E o perioadă bună pentru cei care vor să îşi mărească familia.

Racii trebuie şi ei să se mai tempereze, să dea la o parte toate fricile, toate grijile. Nu trebuie să facă alegeri bruşte, ci să le gândească în detaliu.

Leii au şi ei parte de schimbări uriaşe. Vor fi puşi în faţa unor situaţii complicate, în faţa unor momente decisive mai ales în weekend.

Fecioarele află un adevăr care le-ar putea tulbura nițel la finalul acestei săptămâni. Nu au de ales și trebuie să ia o decizie radicală.

Balanțele și Scorpionii au o săptămână în care sunt încurajați să comunice mai mult, să își ia inima în dinți și să mărturisească ce le stă pe limbă.

Săgetătorii au toate șansele să facă o schimbare de domiciliu. Sunt încurajați să își mai schimbe locul pentru că altfel se vor crampona destul de mult. Au nevoie de un spațiu nou, de aer proaspăt, de un nou decor.

Capricornii trebuie să dea dovadă de răbdare pentru a obține rezultatele benefice. Nu iese nimic în pripă.

Vărsătorii trebuie să abordeze problemele cu ceva mai multă pozitivitate. Nu de alta, dar au toate șansele să ajungă acolo unde își doresc dacă adaugă un strop de bunătate acțiunilor lor.

Peștii vor da lovitura în această perioadă. Au o perioadă de evoluție fantastică de-a dreptul.