Anamaria Vasile

Horoscop Minerva pana la sfarsitul anului. Daca toamna va fi blanda cu unele zodii, spre sfarsitul anului vor exista decizii radicale

Finalul de an 2018 aduce surprize mari in horoscop.

Berbec

Cheltuielile cotidiene iti dau multe batai de cap la sfarsitul acestei perioade. Veniturile iti cresc constant, insa se pare ca esti tentat sa te orientezi spre metode si mijloace incorecte pentru a le obtine.

Dincolo de nevoile tale si cele ale persoanelor dragi exista lucruri mult mai importante spre care ar trebui sa-ti indrepti atentia. Spre exemplu sa folosesti strictul necesar din realitatea cotidiana.

Taur

Relatiile cu prietenii sunt tensionate in urmatoarea perioada, asa incat ar fi bine sa te tii departe de ei. Este posibil sa fii tentat sa apelezi la ajutorul unora pentru a-ti rezolva diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi.

Mai bine este sa ai incredere in Ierarhiile spirituale si sa le ceri ajutorul, decat sa apelezi la pamanteni. Traversezi o perioada in care numai spiritual poti rezolva totul.

Gemeni

Evenimentele cu multa lume reprezinta tema principala de la sfarsitul acestei perioade. Dar ar fi bine sa le selectezi pe cele care iti sunt de folos si care te fac sa te simti in largul tau.

Unii vor dori sa-ti prezinti ideile in pubic, altii te vor provoca pe diverse teme, insa tie iti vor placea toate acestea pana la urma. Se recomanda prudenta in vorbe si gesturi, deoarece riscul de a gafa serios este mare.

Rac

Este vremea să îți exprimi fără ezitare punctul de vedere și dorințele, să îți revendici drepturile, să te străduiești să te cunoști mai bine, să te autoevaluezi.

Acolo unde ai dubii, poți încerca să te vezi prin ochii celorlalți sau să sondezi opinia lor despre tine.

Leu

Motivele pentru toate încercările, suferinţele si testele din ultimii şase ani, vor deveni evidente în urmatoarea perioada.

Nu Cosmosul a fost cel care i-a pedepsit, pur şi simplu nu s-au aflat pe lista de priorităţi a acestuia. A fost mai de grabă o perioadă de călire, o bucată de fier călită în foc.

Fecioara

Studiul, lecturile, vizitarea targurilor de sezon, participarea la sesiuni pe teme diverse sunt preocupari care iti aduc multa voie buna, dar si informatii pretioase la acest final de an.

Sunt posibile intalniri si dialoguri cu persoane erudite, specializate in domenii variate. Chiar te poti gandi la imbogatirea bagajului educational si sa urmezi un program de instruire, fie pe cont propriu, fie intr-un cadru organizat oficial.

Balanta

Cheltuielile comune cu altii sunt o tema delicata in aceste zile de weekend. Ar fi bine sa-ti selectezi prioritatile personale, dar sa ai in vedere si ceea ce trebuie sa achiti impreuna cu altii.

Datoriile trebuie rezolvate, pentru ca altfel se vor aduna prea multe si iti va fi mai greu sa le rezolvi onorabil pe toate. Rezerva momente pentru odihna si pentru meditatii interioare. Ai nevoie de legatura cu Divinitatea.

Scorpion

Finalul acestei perioade iti aduce in atentie relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat. Ar fi bine sa-ti revizuiesti conduita vizavi de oamenii alaturi de care desfasori activitati profesionale.

Traversezi o perioada in care exagerezi cu munca, iar plata sau recunostinta celorlalti lasa de dorit. Hiba este la tine, pentru ca fie trebuie sa renunti la o colaborare, fie trebuie sa schimbi strategia de lucru.

Sagetator

Aceasta perioada te predispune la multa munca, fie ca mergi la serviciu, fie ca stai acasa. Cumva esti manat din umbra de a munci mult si de a te feri de odihna si relaxare.

Fii prudent pentru ca exista riscul sa obosesti. De asemenea se pot accentua unele afectiuni vechi. Evita pe cat posibil consultatiile si analizele medicale. Plimbarile usoare in aer liber, somnul si dialogurile amicale cu cei dragi te ajuta mult.

Capricorn

Ai dori sa te distrezi la sfarsitul acestei perioade, dar persoanele dragi se pare ca au alt program. Nevoia de afectiune este mare, dar dificil de implinit de catre cine vrei tu. Vor avea loc schimbări importante, pe termen lung.

Insa, un animal de companie, cativa prieteni de incredere sau desfasurarea unor activitati de genul hobby ti-ar bucura sufletul. Tine cont si de dorintele sau sfaturile celorlalti, pentru ca la momentul potrivit acestia iti vor fi alaturi.

Varsator

In familie este forfota, pentru ca fie trebuie sa desfasurati activitati domestice de anvergura, fie primesti vizite. Este rost de intalniri si dialoguri cu neamurile, dar si de vizite in locurile natale sau in locurile copilariei.

Fii prudent si evita discutiile zgomotoase si reprosurile. Indatoririle profesionale urgente iti pot rasturna programul propus cu cei dragi. Totusi te poti descurca si in plan personal si in plan profesional.

Pesti

Esti cufundat in ganduri la finalul acestei perioade. Dialogurile cu ceilalti iti pot oferi informatii pretioase vizavi de o calatorie in strainatate sau despre cum sa-ti imbunatatesti competentele profesionale.

Ar fi bine sa eviti discutiile ample, pentru ca exista riscul sa spui anumite chestiuni personale care apoi, ceva mai tarziu vor fi folosite impotriva ta.