Anamaria Vasile

Horoscop Neti Sandu 16 octombrie 2018. O zodie se va confrunta cu probleme de sănătate

Socotelile de-acasă n-or să se brodească, o să vedeţi, cu cele din târg, dar o să fim pe fază, cu garda sus şi o să ne rezolvăm toate problemele.

BERBEC:

Cineva cu carea-ţi avut vreo dispută verbală vrea să-ngropați subiectul şi să vă cultivaţi în continuare, relaţia. O s-aveţi nişte întrevederi cu oamenii legii, poate v-aţi programat în audienţă, să cereţi nişte lucruri, să legalizaţi acte, să obţineţi diverse înlesniri.

TAUR:

Cu partenerul de cuplu o să vă aveţi în termeni şi mai buni şi vi se va confirma faptul că e stabilitate şi vă puteţi căsători. E de lucru la serviciu, apar şi în particular nişte oferte de colaborare şi o s-aveţi de unde s-alegeţi c-o să fie o gamă mai largă de joburi.

GEMENI:

O să-ntâlniţi pe cineva care să rezoneze cu voi şi să fiţi receptivi, să construiţi pas cu pas o relaţie de cuplu. Se iveşte ocazia să plecaţi undeva şi să staţi mai mult pe-acolo, în ţară, sau în străinătate şi să rezolvaţi nişte lucruri, să strângeţi bani să vă luaţi maşină sau casă.

RAC:

Se poate să primiţi o invitaţie la masă, o fi o aniversare a vreunuia dintre prieteni şi o să mai cunoaşteţi şi altă lume. Veşti cam amestecate, o să vă bucuraţi de reuşitele voastre şi de ale altor apropiaţi şi o să aflaţi şi câte ceva care să vă pună pe gânduri, probabil, dar o să faceţi față.

LEU:

O să vă găsiţi o locuinţă, dacă asta căutaţi şi să chemaţi pe cineva să v-ajute la zugrăvit, amenajat, să vă puteţi şi mută. O s-aveţi de luat semnături, să rezolvaţi probleme de serviciu, sau cu şcoala, şi să treceţi la fapte, să v-apucaţi de treabă.

FECIOARĂ:

Poate v-ajută şi rudele să organizaţi o masă mare în weekend, poate-aveți un botez, o nuntă şi e prea multă muncă. Se pare c-aveţi nişte lucruri de cumpărat şi care or să vă cam destabilizeze bugetul, o să faceţi o inginerie financiară să nu rămâneţi pe zero.

BALANŢĂ:

O să perfectaţi nişte acte ca să puteţi începe serviciul sau şcoala, să vindeţi, să cumpăraţi ceva care trebuie facut-musai – acum. Se poate să luaţi nişte decizii – forţaţi de-mprejurari şi să fie, totuşi, bune, c-aveţi intuiţie care va scăpa din orice încurcătură, pericol.

SCORPION:

O să fie armonie în relaţia de cuplu, perioadă grea a trecut şi dacă n-aveţi pe nimeni trebuie să apară, cât de curând. Poate mai cheltuiţi nişte bani cu casa, faceţi nişte modificări, reparaţii, mai construiţi ceva, sunt mai multe lucruri de făcut şi o să treceţi la treabă.

SĂGETĂTOR:

Sunt nişte oameni care vor să puneţi şi voi umărul, să faceţi ceva care le-ar fi de folos unor persoane şi chiar şi vouă. Se observă chetuieli, c-aveţi şi nişte urgențe pe lângă cele curente şi o să vă descurati cu ce-aţi strâns, acolo, la rezerve.

CAPRICORN:

O poveste sentimentală se poate re-scrie, frumos, dacă mai lăsaţi de la voi, treceţi peste orgolii şi vă reconectaţi la spiritul relaţiei. Apar provocări – poate e o ofertă de lucru şi aţi vrea, dar vă-mpiedică, totuşi ceva, poate sunteţi prea ocupaţi să umblaţi după case, o vindeţi poate pe cea veche, de-astea.

VĂRSĂTOR:

E posibil să vă treziţi cu nişte musafiri şi să vă prindă bine să staţi de vorbă, poate aflaţi ce oportunităţi de tot soiul apar în viaţa voastră. O să vă luptaţi cu cei care au să vă dea bani şi să ţineţi morţiş să vi-i recuperaţi, ca să-i puteţi folosi la ce-aveţi voi nevoie, pentru că sunt ai voştri.

PEŞTI:

O problemă de sănătate a tot dat târcoale şi vă poate încolţi de-a binelea dacă nu vă luaţi măsuri de prevenţie. Poate va trebui să daţi un test, un examen, ca să fiţi acceptaţi la o şcoală, sau ca să vă antrenaţi pe un teren de sport, într-o echipă, sau că să-nvăţaţi un instrument muzical, pictura, diverse.