Anamaria Vasile

Horoscop săptămânal: 20 – 26 august 2018. Ce zodii au o perioadă bună

Horoscop săptămânal Berbec: 20 – 26 august 2018

Nu reușești să îți organizezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. În această săptămână există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional.

Chiar dacă drumul pe care îl vei parcurge va fi anevoios, reușita va fi toată a ta. Tot ceea ce trebuie să faci este să rămâi proactivă și să acționezi oricând îți dictează intuiția să o faci.

Horoscop săptămânal Taur: 20 – 26 august 2018

Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și nevoile pe care le ai.

Relațiile pe care le ai cu cei din jur au fost mereu pentru tine surse inestimabile de stres. Ai foarte multe așteptări, iar tot ceea ce faci este să proiectezi propriile frustrări asupra altora. Acesta nu este un mecanism sănătos.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20 – 26 august 2018

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Acestea te duc mereu spre apogeul stărilor de vinovăție și te dezechilibrează chiar și din punct de vedere psihic.

Familia este și va fi pentru tine o sursă de energie pozitivă. Cu toate astea, în această săptămână te vei afla în mijlocul unor situații care te vor ”obliga” să cedezi în fața nevoilor celor din jur.

Horoscop săptămânal Rac: 20 – 26 august 2018

Tot ceea ce se întâmplă la birou te fascinează din punct de profesional și intelectual. La momentul actual aveți noi proiecte foarte interesante pe care le desfăşuraţi. Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur şi de a-i motiva să își urmeze visurile. Poate această calitate face din tine un foarte bun lider și un coleg excepțional.

Horoscop săptămânal Leu: 20 – 26 august 2018

Alegi întotdeauna să te înconjori de persoane loiale și demne de încrederea ta. Acesta este unul din principiile tale în ceea ce privește succesul, în orice sector al vieții. Dacă în familie au loc conflicte, este indicat să nu intervii.

Te încarci cu energie negativă, iar rezolvările cu siguranță nu le deții. O vorbă bună și împăciuitoare este tot ceea ce poți și trebuie să faci în raport cu cei din jur.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20 – 26 august 2018

Lucrurile nu se prezintă niciodată într-o manieră simplistă pentru tine. Totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului.

Ești o fire determinată și sigură de potențialul pe care îl deține, dar acest lucru nu este suficient. În această săptămână ai senzația că tot ceea ce se întâmplă este împotriva ta. Cu siguranță și starea de oboseală pe care o resimți este relevantă în acest context.

Horoscop săptămânal Balanță: 20 – 26 august 2018

Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu reuşeşte să te dezechilibreze și tu știi asta. În plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel. Deși cei din jur par că te atrag mereu spre tot felul de contexte care îți pot afecta echilibrul interior, alegi să te detașezi de ele.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20 – 26 august 2018

Deadline-urile foarte strânse îi deranjează peste măsură pe unii din colegii cu care lucrezi. Din păcate, conflictele sunt inevitabile.

Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Astrele îți transmit inspirație și multă vitalitate pe parcursul întregii săptămâni, astfel încât tu să reușești să te bucuri de viață.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20 – 26 august 2018

Tot ceea ce vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere.

Pentru starea ta de bine, devine imperioasă ideea de a petrece cât mai mult timp singură. Ai nevoie de asta. Ai nevoie de o perioadă calmă în care să reușești să iei lucrurile ca atare, indiferent de context.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20 – 26 august 2018

Limitele emoționale pe care le impui sunt dintre cele mai clare. Deși sunt persoane care încearcă să le ignore, comportamentul tău defensiv este determinant în acest sens. Pe parcursul zilelor următoare te lași condusă într-un mod brutal de tot ceea ce îți debitează mintea. Tot ceea ce faci nu sunt decât frânturi ale acțiunii unui mecanism de apărare foarte bine înrădăcinat.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 august 2018

Atât în viața personală, cât și în cea profesională ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Nu ai reușit niciodată să te apropii cu adevărat de persoane care poate merită acest lucru.

Ideea de ”echilibru interior” a ajuns să fie o utopie pentru tine. În zilele care urmează îți va fi tot mai dificil să deslușești propriile sentimente și emoții.

Horoscop săptămânal Pești: 20 – 26 august 2018

Chiar dacă îți dorești să vezi tot ceea ce e mai bine în cei din jur, nu trebuie să faci din asta un scop în sine. Sunt situații pe care nu le poți controla și trebuie să accepți cu maturitate acest adevăr. Integrarea lui în viața de zi cu zi te va ajuta, într-o formă sau alta, să te întorci către sine. Această săptămână de sfârșit de august va aduce cu sine multe momente memorabile pentru tine.