Anamaria Vasile

Horoscop saptamanal 30 iulie – 5 august 2018. Capricornii rezolva probleme financiare

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 30 iulie – 5 august 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 iulie – 5 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 30 iulie – 5 august 2018 se numără și cea a Capricornilor care vor avea ocazia de a-și îmbunătăți situația financiară.

Săptămâna 30 iulie – 5 august 2018 nu este marcată de evenimente astrologice de anvergură, însă se va analiza tranzitul lunii prin fiecare zodie în parte și influența generală a planetelor.

Astfel, Soarele, energia, se află în continuare în zodia Leu, Venus, planeta iubirii și a armoniei, își continuă tranzitul prin zodia Fecioară, Jupiter, Marele Benefic, traversează zodia Scorpion, iar Uranus, planeta marilor schimbări, se află în tranzit prin zodia Taur. Contextul astral este marcat de câteva retrogradări importante.

Astfel, Marte, planeta acțiunii și a războiului, retrogradează prin zodia Vărsător, Saturn, planeta lecțiilor, este retrograd în zodia Capricorn, Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Leu și Neptun, planeta viselor, își continuă retrogradarea prin zodia Pești. Cel mai slab reprezentat element este cel de Aer, motiv pentru care săptămâna aceasta ni se cere să fim mai raționali decât în mod normal și să trecem totul prin filtrul minții.

Horoscop săptămânal Berbec: 30 iulie – 5 august 2018

Cei născuți în zodia Berbec continuă să-și facă griji pentru situația sentimentală destul de încercată în această perioadă. Nativii au tendința de a răstălmăci vorbele partenerului de cuplu, fapt ce nu le va aduce întocmai armonie în relație, ci mai degrabă frământări și discuții în contradictoriu.

La locul de muncă ar putea primi un bonus sau cineva să le facă un favor, iar dacă se gândesc să ceară o mărire de salariu, trebuie să vină cu argumente demonstrative pentru cerința lor. Spre finalul săptămânii, nativii Berbec riscă să intre în conflict cu cineva din familie, cel mai probabil cu un părinte nemulțumit de starea emoțională a acestora.

Horoscop săptămânal Taur: 30 iulie – 5 august 2018

Cei născuți în zodia Taur analizează in detaliu o situație de la locul de muncă sau care privește o colaborare și caută să ia o decizie pentru viitor, însă nu este întocmai momentul favorabil să renunțe la un job sau să demareze un proiect nou.

Starea generală de sănătate este una bună, însă nativii vor avea tendința să se lase măcinați de niște vorbe auzite, iar spre final de săptămână pot răbufni și pot trece prin stări de tensiunie, stări pe care și le alimentează singuri. Posibile discuții în contradictoriu cu membrii familiei la jumătatea săăptămânii, când nativii pot primi reproșuri pentru acțiuni sau decizii mai vechi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 iulie – 5 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni își fac griji săptămâna aceasta cu privire la situația conturilor. Partea financiară nu este un punct forte în această perioadă și ar face bine să pună bani deoparte, să-și restricționeze cheltuielile și să caute o sursă suplimentară de venit.

Relațiile cu prietenii continuă să fie tensionate și nativii au tendința de a le spune lucrurile în față, fără însă a le da tentă de reproș. Și-au activat un scut și nu sunt dispuși să lase pe nimeni să le facă rău sau să-i amăgească, iar partenerul de cuplu s-ar putea să fie bulversat de atitudinea acestora.

Horoscop săptămânal Rac: 30 iulie – 5 august 2018

Cei născuți în zodia Rac nu vor începe săptămâna într-o formă tocmai bună. Starea generală de sănătate va fi amprentată de disconfort respirator sau osos, dureri de cap și moleșeală. Relațiile cu cei din jur rămân sub semnul tensiunilor și neînțelegerilor, iar nativii sunt sfătuiți să nu demareze proiecte importante în această perioadă, mai ales dacă cer investiții financiare.

Spre final de săptămână nativii Rac caută înțelegerea, compasiunea și iubirea în brațele partenerului dar, fie nativii nu vor ști să-și exprime sentimentele, fie partenerul va fi rece la atitudinea mieroasă a acestora.

Horoscop săptămânal Leu: 30 iulie – 5 august 2018

Cei născuți în zodia Leu continuă să aibă frustrări și nemulțumiri legate de ocul de muncă, de atitudinea șefilor și a colegilor și nu se vor arăta prea deschiși propunerilor venite din partea acestora. Este foarte probabil să intre în conflict cu cei din jur, iar spre final de săptămână, partenerul de cuplu va fi vizat. Își canalizează energia, – care există din plin, către propria imagine unde simt să facă îmbunătățiri, iar schimbările de look, de garderobă, de stil vestimentar își vor pune amprenta asupra nativilor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 iulie – 5 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor își concentrează atenția asupra locului de muncă, unde vor da dovadă de energie în rezolvarea sarcinilor, idei inovative și practice. După jumătatea săptămânii, nativii pot avea parte de neînțelegeri cu șefii sau colegii, cu siguranță provenite dintr-o interpretare eronată a unui mesaj.

Din punct de vedere sentimental, nativii Fecioară continuă să fie bulversați și să treacă de la o extremă la alta. Nu este momentul unor decizii importante în acest sens, iar starea de tensiune se va accentua în weekend.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 iulie – 5 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță nu se vor afla în cea mai bună formă săptămâna acesta. Nativii vor fi obosiți, epuizați, iar sistemul imunitar nu va funcționa la adevărata capacitate, fapt ce le-ar putea aduce răceli și disconfort general, în special în cazul persoanelor care se confruntă cu afecțiuni cronice. Este o perioadă solicitantă în zona sentimentală, când nativii simt că nu fac față cerințelor partenerului de cuplu. Zona financiară se află sub o rază de lumină, iar nativii Balanță vor avea mână liberă la cheltuit bani, însă nu se recomandă investiții importante.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 iulie – 5 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion își dedică atenția partenerului de cuplu, zonă în care pot apărea neconcordanțe de principii, idealuri și planuri. În relațiile de lungă durată, situația va fi abordată mai ușor și chiar superficial, însă în relațiile care se află la început, aceste aspecte îi pot îndepărta pe parteneri, dacă nu sunt administrate corect.

Starea de sănătate se poate fragiliza spre final de săptămână și este recomandată mai multă odihnă. Nu ar strica o scurtă vacanță sau, cel puțin, apelarea la activități relaxante, în aer liber.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 iulie – 5 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se concentrează pe carieră și pe imagine și doresc să se pună într-o lumină nouă, favorabilă, în fața superiorilor. Nativii vor avea această oportunitate cu atât mai mult cu cât sarcinile de la muncă vor fi copleșitoare, însă aceștia vor găsi formula ideală pentru a le face față. Cei care-și doresc ascensiune profesională, ar trebui să nu se vaite, ci să pulseze și să se evidențieze cât mai mult.

Context astral care indică o ușoară răceală față de partener. Spre final de săptămână, nativii Săgetător sunt sfătuiți să aibă grijă la alimentație, deoarece se pot confrunta cu dereglări de tranzit intestinal, în special cei care se supun unei diete sau cei care au tendința de a face excese culinare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 iulie – 5 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn nu sunt mulțumiți absolut deloc de situația financiară și vor căuta mijloace de a o îmbunătăți, iar contextul astral îi susține din acest punct de vedere. În unele situații pot face împrumuturi și credite. Tendința de a cheltui excesiv se conturează în continuare și nativii pot face o gaură în buget care să-i afecteze pe viitor.

Nu sunt excluse ușoare neplăceri legate de afecțiunile cronice cu care aceștia se confruntă, în special pe zona dermatologică, osoasă și chiar respiratorie, iar sfatul nostru este să apeleze la remedii naturiste și la odihnă. Problemele de comunicare își pot face apariția în weekend, când niște conflicte cu partenerul pot ieși la suprafața și pot tulbura starea de confort a nativilor.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 iulie – 5 august 2018

Pentru cei născuți în zodia Vărsător se conturează aspecte tensionate, obositoare legate de locul de muncă și de situația financiară. Nativii nu neapărat că vor avea probleme cu banii, însă își fac griji pentru viitor. Posibil ca unele proiecte la muncă să nu le iasă sau un bonus să întârzie să apară.

După jumătatea săptămânii se pot confrunta cu stări de moleșeală, oboseală și stres și ar fi recomandat să se detașeze de problemele profesionale, cel puțin acasă, unde pot favoriza un context tensionat și pot avea loc dispute cu membrii familiei.

Horoscop săptămânal Pești: 30 iulie – 5 august 2018

Cei născuți în zodia Pești vor întâmpina niște obstacole în realizarea sarcinilor de la locul de muncă. Posibil ca unii colegi să le pună bețe în roate sau să refuze să-i ajute. Cei care lucrează în echipă vor simți indiferența partenerilor, însă în unele cazuri, întocmai nativii vor fi cei care se vor retrage pentru a le da o lecție celorlalți.

Situația în cuplu nu este foarte roz, iar nativii Pești ar trebui să fie mai înțelegători și mai împăciuitori cu partenerul. Se recomandă mai multă odihnă și activități recreative, având în vedere că întreg contextul astral pentru zodia Pești aduce oboseală și tendință de suprasolicitare.