Anamaria Vasile

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018. Ce zodii o duc bine

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 30 iulie – 5 august 2018.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Marte revine retrograd si sunteti indecisi. Incepeti sa va faceti planuri pentru viitor, dar parca nici acestea nu va reusesc.

Pesimismul dispare doar daca incercati sa va diminuati stresul acumulat si va puteti orienta spre activitati ce va relaxeaza.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Sunteti ambitiosi si gata sa cuceriti lumea! Stiti ce veti face, ce vreti si cum veti obtine ceea va doriti.

Este bine sa fiti sinceri cu dumneavoastra si cu ceilalti pentru a nimici confuzia pe care o simtiti. Spuneti lucrurilor pe nume si oamenii va vor intelege mai bine.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Doriti sa va extindeti lumea si pentru aceasta hotarati sa invatati noi filozofii sau religii si vreti sa calatoriti. Va place sa invatati dar si sa va relaxati.

Veti fi pusi in fata unei situatii dificile. Mare atentie, mai ales ca daca nu veti gasi repede o solutie potrivita, situatia poate degenera.

Horoscop RAC 22.06-21.07: va doriti sa fiti bucurosi si vreti sa aveti relatii bune cu cei din jur si, prin urmare, trebuie sa fiti mai rabdatori cu partenerii si prietenii apropiati.

Se prevad discutii destul de aprinse legate de o mostenire sau o proprietate comuna.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Parcurgeti o perioada a testarilor si va doriti sa fiti mai fericiti si sa aveti relatii bune cu cei apropiati. O solutie este sa fiti rabdatori, intelepti si toleranti.

Puteti deveni furiosi si prea critici insa lumea va deveni ingrozitoare. Nu este o alegere tocmai potrivita!

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Cuprinsi de un chef teribil de vacanta se pare ca uitati ca mai aveti si alte indatoriri zilnice.

Se poate sa incepeti o noua relatie romantica si daca persoana respectiva nu este foarte interesata sa mentina relatia veti rupe curand legatura.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: In aceasta perioada veti avea parte de o reusita si o recunoastere profesionala. In viata de familie totul parca devine rutina si va cam feriti de responsabilitati.

Totul este trecator. Vor incepe alte griji, alte probleme vor fi solutionate si asa vor urma alte zile…

SCORPION 23.10-21.11: Marte este in contradictie cu semnul dumneavoastra si acest lucru va face mai energici, dar acest surplus va determina sa aveti reale crize de suparare.

Sunt posibile mici discutii cu un membru de familie. Treceti peste toate cu vointa si disciplina. Totul este ca un foc de paie.

SAGETaTOR 22.11-21.12: Cand Marte se situeaza intr-una din casele dumneavoastra de bani va doriti sa lucrati din greu pentru a castiga mai mult.

Veti fi tentati insa sa si cheltuiti multi bani. Trebuie doar sa va stapaniti. Veti anula o promisiune si veti da curs altui plan salvator. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceste zile sunteti pusi pe fapte mari insa nu trebuie sa faceti pe sefii duri. Marte se intoarce in una din casele de bani unde creeaza confuzie.

Aveti o multime de intrebari si raspunsurile intarzie sa apara. Relaxati-va. Ati trecut prin faze muuult mai grele decat cea prezenta.

VARSATOR 20.01-18.02: Aveti prea multa incredere in dumneavoastra. La un moment dat s-ar putea sa va simtiti insa prea descurajati de imprejurari si sa deveniti un pic agresivi.

Trebuie sa aveti incredere si sa mergeti mai departe. raspunsuri gasiti pe parcurs.

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca toata lumea va iubeste, apoi brusc va simtiti singuri.

De ce? Pentru ca Marte este retrograd in aceasta vara intr-o parte ascunsa a diagramei dumneavoastra si asta inseamna ca va speriati de propriile confuzii. Trebuie doar sa ganditi pozitiv. Viata este uneori amuzanta.