Anamaria Vasile

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2018: Care este energia ta dominantă la începutul Toamnei?

Septembrie bate la ușă. Haideți să vedem ce ne rezervă astrele pentru prima lună de toamnă și care va fi energia noastră personală dominantă în această perioadă a culesului recoltelor.

Berbec – Horoscop septembrie 2018

Septembrie 2018 îți va provoca limitele, dacă ești născut/a în zodia Berbecului. Răbdarea și limitele emoționale îți vor puse la încercare.

Îți va fi de mare ajutor ca în următoarea perioadă să te înconjori de oameni dragi și să accepți orice formă de ajutor emoțional care îți este oferită, chiar dacă nu prea îți stă în fire să te bazezi pe ceilalți. Pentru cei născuți în Berbec, luna septembrie 2018 este un test de anduranță și răbdare dar și o perioadă de învățare.

Taur – Horoscop septembrie 2018

Pentru cei născuți în Zodia Taur, luna septembrie 2018 va însemna o punte către schimbare. Cei născuți în Taur ar trebui să încerce să privească lucrurile cu ușurătate mai degrabă decât cu disperare. Cei născuți în această lună ar trebui să se concentreze mai degrabă pe aspectele pozitive ale vieții lor, încercând să le transforme într-un motor pentru evoluție și îmbuntațirea vieții.

Gemeni – Horoscop septembrie 2018

Pentru cei născuți în Zodia Gemeni, luna Septembrie 2018 va fi o perioadă foarte bună. Veți atinge performanțele la care visați de multă vreme și veți simți cum în sfârșit tot ceea ce vă propuneți se materializează.

Vă veți simți inspirați pentru iubire și tandrețe, astfel încât luna septembrie va fi și o lună a iubirii pentru cei născuți în Gemeni.

Rac – Horoscop septembrie 2018

Horoscopul lunii septembrie pentru cei din Rac promite o perioadă plină de succes și strălucire, mai ales pe plan profesional. Va fi un moment de consistență în ceea ce privește munca voastră și evident, acest lucru va aduce multă satisfacție.

Pe de altă parte aveți tendința de a vă purta arogant cu cei din jur și acest lucru vă poate afecta la nivel emoțional.

Leu – Horoscop septembrie 2018

Pentru cei născuți în Zodia Leu, luna septembrie va fi o perioadă extrem de luminoasă și plină de oportunități. Vă veți bucura de o viață socială intensă, de asemenea multă bucurie alături de prieteni și oameni apropiați. Vă veți simți strălucitori și învingători pe plan profesional. Aveți o mulțime de idei și o energie debordantă care va da multă încredere în șansa voastră.

Fecioara – Horoscop septembrie 2018

Pentru cei născuți în zodia Fecioară, luna septembrie este despre familie. Va fi o perioadă când vă veți direcționa energia mai ales spre aspecte legate de casă și familie.

Vreți să rezolvați tensiuni mai vechi și să vă ocupați de chestiuni practice cum ar fi noi achiziții penru casă.

Faptul că descoperiți un făgaș mai liniștit cu propria familie va aduce multă satisfacție și liniște interioară.

Balanța – Horoscop septembrie 2018

Pentru persoanele născute în Balanță, luna septembrie 2018 va fi o perioadă dedicată odihnei. Va fi o perioadă bună din toate punctele de vedere, veți reuși să vă concentrați mai mult asupra propriei persoane, vă veți oferi momente de răsfăț și bună-dispoziție.

Această lună de odihnă vă va ajuta să vă reîncărcați bateriile pentru a putea să demarați proiectele toameni cu forțe proaspete.

Scorpion – Horoscop septembrie 2018

Horoscopul lunii septembrie pentru persoanele născute în luna Septembrie anunță o perioadă de confuzie și conflict interior.

În următoarea perioadă va trebui să vă conștientizați emoțiile puternice, va trebui să luați decizii bazate pe cine sunteți cu adevărat și nu în baza așteptărilor pe care ceilalți le proiectează asupra voastră. Acest proces nu este deloc ușor, poate fi chiar dureros. Important este să realizați cât este de important să vă luați viața în propriile mâini.

Săgetător – Horoscop septembrie 2018

Pentru persoanele născute în zodia Săgetător, luna septembrie 2018 va fi o perioadă importantă de auto-chestionare. Vă veți gândi la ceea ce este important pentru voi și veți simți nevoia să răspundeți în sfârșit la chemarea de a merge în călătorii mult visate.

Luna septembrie 2018 va fi pus asub semnul dorinței de a călători și de a face noi descoperiri. Va fi perioada când veți îndrăzni să visați din nou.

Capricorn – Horoscop septembrie 2018

Persoanele născute în Zodia Capricorn vor trece printr-o perioadă de agitație și confuzie în luna Septembrie. Dar în mod surprinzător, Norocul se va ivi chiar atunci când veți avea mai mare nevoie. Faptul că vă simțiți protejați de forța Universului va asigura o încredere și o liniște interioară pe care nu ați mai putut-o demulta vreme accesă. În ciuda tumultului, luna septembrie se va dovedi de bun augur pentru fiecare persoană născută în Zodia Capricorn.

Vărsător – Horoscop septembrie 2018

În perioada imediat următoare, persoanele născute în Vărsător își vor explora talentul empatic, oferind sprijin emoțional persoanelor apropiate. Luna septembrie 2018 va reprezenta o bună oportunitate de a adăuga energie pozitivă și constructive în relațiile cu cei dragi.

Vibeul pozitiv pe care îl obțineți din interacțiunile de calitate va ajuta să vă concentrați mai mult și asupra proiectelor personale, domeniu în care veți simți îmbunătățiri vizibile și mai mult curaj.

Pești – Horoscop septembrie 2018

Persoanele născute în Zodia Pești se vor concentra asupra iubirii în luna septembrie. Romantismul va juca un rol important în viața lor, le va face zilele mai frumoase și din fericire, productive. Energia pozitivă care rezidă din relația cu persoana dragă adaugă putere și în plan personal, căci încrederea venită de la cel de lângă tine provoacă puterea interioară. Septembrie 2018 va fi din toate punctele de vedere, o lună plină de vitalitate și bun augur.