Anamaria Vasile

Horoscop septembrie 2018. Ce zodii STRĂLUCESC

Cancan îți prezintă horoscopul lunar septembrie 2018 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii septembrie 2018 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii septembrie sunt Luna Nouă din 9 septembrie care se formează în zodia Fecioară și Luna Plină din 25 septembrie care se formează în zodia Berbec, aspecte astrale care aduc noi începuturi pentru fiecare zodie în parte. Soarele, energia, își va schimba sectorul de acțiune începând cu 23 septembrie, atunci când va poposi în zodia Balanță, iar Venus, planeta iubirii, a armoniei și Micul Benefic, începând cu 9 septembrie va tranzita zodia Scorpion.

Luna septembrie vine cu un aspect benefic și mult așteptat de toate zodiile, și anume, din 5 septembrie, Saturn, planeta lecțiilor de viață, Marele Malefic al zodiacului sau Învățătorul, așa cum este numit în astrologie, va intra, în sfârșit, în mers direct prin Capricorn, zodie pe care, de altfel, o și guvernează.

Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, intră în zodia Fecioară pe data de 6 septembrie, iar pe data de 22 septembrie trece în semnul Balanță. De asemenea, Marte, planeta acțiunii și a războiului, intră pe data de 11 septembrie în zodia Vărsător.

Singura planetă care-și va începe retrogradarea în luna septembrie va fi Pluto, planeta transformărilor, care pe data de 30 septembrie va intra în mișcare retrogradă prin zodia Capricorn.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Berbec

Carieră

Începutul de lună le aduce celor născuți în zodia Berbec preocupări legate de carieră și nativii se dedică acestui context pentru a ieși în față, pentru a se face apreciați mai mult la locul de muncă. O parte dintre nativi vor găsi curajul și resursele necesare pentru a demara o afacere pe cont propriu, iar nativii care-și caută loc de muncă vor primi oferte în acest sens.

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de multă acțiune în sectorul sentimental încă din primele zile ale lunii septembrie. Atât Mercur, cât și Venus îi sprijină în consolidarea relației de cuplu, iar nativii singuri sunt ajutați de Soare și au șanse mari să-și găsească un partener. O situație mai neplăcută o pot avea nativii Berbec care se simt dominați de partener, însă comunicarea îi poate ajuta să depășească aceste obstacole. Aspectul se va contura mai puternic după prima jumătate a lunii septembrie, când cei din zodia Berbec pot resimți o nevoie mai mare de libertate.

Sănătate

Cu toate că au un tonus bun, faptul că în sectorul profesional au de acționat, uneori chiar și pe mai multe planuri deodată, le poate aduce nativilor Berbec stări de oboseală și extenuare, iar capacitatea de concentrare le poate fi afectată. Lupta pentru a da un randament mai bun nu va fi câștigată prin suprasolicitare, prin urmare se recomandă mai multă odihnă și relaxare.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Berbec nu trebuie să-și facă griji, contextul astral fiindu-le favorabil pentru îmbunătățirea veniturilor și pentru găsirea unui echilibru, unei stabilități materiale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Taur

Carieră

Cei născuți în zodia Taur care lucrează în zona artei, a creației, vor avea ocazia să se facă remarcați în această lună și ar trebui să nu rateze nicio oportunitate în acest sens. Sunt favorizate, în special, domeniile publicistic și juridic, dar este o ocazie bună și pentru promovarea personală, iar nativii pot primi oferte de colaborare atât din țară, cât și din străinătate, aspecte susținute de Marte pe casa carierei.

Dragoste

Începutul de lună septembrie le aduce celor născuți în zodia Taur momente romantice alături de partener. Cu Soarele și Mercur alături, nativii vor face declarații de dragoste, vor găsi cuvintele necesare pentru a-și sprijini partenerul de cuplu și vor avea o comunicare bună cu acesta, însă trebuie să fie atenți către finalul perioadei analizate, când situația poate lua o altă întorsătură și pot apărea conflictle, în special pe fondul geloziei. Nu este exclus ca o fostă iubire să le iasă în cale, iar nativii singuri să se aventureze, să flirteze și să cucerească, însă nu este întocmai momentul potrivit pentru a începe o nouă relație.

Sănătate

Faptul că Uranus tranzitează zodia Taur pentru 7 ani, în acest moment aflându-se în mișcare retrogradă, cere schimbare, în plan personal, dar și profesional, iar nativii sunt prin definiție statornici, ceea ce face să apare o luptă interioare, luptă care în luna septembrie îi poate obosi, stresa și extenua. Se recomandă mai multă grijă la alimentație, contextul astral favorizând problemele hepato-biliare.

Bani

Este momentul ca nativii Taur să-și transforme talentul în bani, iar Mercur va fi alături de ei și le fa facilita îmbunătățirea veniturilor, în special către finele lunii septembrie. Se recomandă curaj în acțiuni, inițiativă și punerea în practică a ideilor îndrăznețe. Este momentul unei măriri de salariu sau primirii unui bonus de performanță.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Gemeni

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, luna septembrie este favorabilă noilor proiecte, colaborărilor, iar nativii sunt sfătuiți să se implice în activități cât mai diverse pentru că au șansa să se facă remarcați. Cei care nu sunt mulțumiți de actualul loc de muncă pot primi oferte noi și vor avea astfel ocazia să-l schimbe.

Dragoste

Cu Venus, guvernatorul casei iubirii, si Marte in casa intimității, cei născuți în zodia Gemeni au parte de un început de lună plin de pasiune în cuplu, exuberanță și sexualitate dusă la cote extreme și ar trebui să profite de acest context astral pentru a-și consolida relația. În plus, finele perioadei analizate aduc, grație Soarelui și lui Mercur, dialoguri spumoase, incendiare între parteneri și nativii trebuie să se preocupe să nu le ducă în zona de conflict. Nativii singuri pot întâlni un partener prin intermediul locului de muncă, în special cei care lucrează în domeniul medical.

Sănătate

Din punctul de vedere al sănătății se anunță o perioadă bună, iar nativii Gemeni vor da dovadă de energia necesară pentru a-și duce la bun sfâțrșit planurile. Gânduri negative pot apărea către finele lunii septembrie și este recomandat ca nativii să se axeze pe activități distractive, sportive, care să implice un minim de efort fizic. Cei care-și doresc să înceapă o dietă, o pot face în această perioadă.

Bani

Este o lună favorabilă îmbunătățirii condiției financiare și obținerii stabilității financiare la care atât de mult au visat nativii Gemeni până acum. Fie pot obține o mărie de salariu sau un bonus de la locul de muncă, fie pot obține un profit nesperat dintr-o activitate independentă, o afacere personală.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Rac

Carieră

La modul general nu este o perioadă bună pentru avansare sau pentru consolidarea carierei, singurii care se pot bucura de o favorizarea astrală fiind nativii Rac care lucrează în domeniul financiar-bancar și care se bucură de sprijinul planetei Marte. Nu sunt excluse conflictele și contradicțiile majore la locul de muncă, iar unele promisiuni făcute de colegi sau superiori se pot dovedi a fi doar vorbe goale.

Dragoste

Prima jumătate a lunii septembrie este amprentată de pasiune, seducție, erotism, iar cei născuți în zodia Rac pot avea parte de trăiri extreme, intense, de gelozii, de pasiuni fulgerătoare și atracții față de persoane pe care până acum le considerau neinteresante. Când lui Venus i se va alătura și Marte, nativii pot avea ocazia să înceapă o nouă poveste de dragoste. Se recomandă prudență și atenție către finele lunii când relația cu partenerul de cuplu poate deveni tensionată.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac trebuie să aibă grijă la alimentație și la administrarea stresului. Poate este momentul să înceapă o dietă sau să se axeze pe activități relaxante. Luna septembrie, deși aduce energie, poate agrava anumite afecțiuni cronice, în special în zona digestivă. Atenție la insomnii, în special în prima parte a perioadei analizate, și la accidente și traumatisme ca urmare a neatenției, a grabei de a face ceva.

Bani

Din punctul de vedere al banilor, cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să nu facă investiții majore, contextul astral favorizând erorile, greșelile în acest sens. De asemenea, trebuie să aibă grijă la discuțiile ce apar pe tema banilor, a salariului, în special la locul de muncă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Leu

Carieră

În plan profesional, luna septembrie vine cu oportunități remarcabile în această zonă și nativii sunt sfătuiți să nu se ferească, ci să le dea curs cu mult curaj și încredere în propriile forțe. Marte poate aduce progres în carieră sau consolidarea relației cu șefii, situație care pe viitor să se transpună într-o avansare. Atenție către finele lunii când se pot ivi conflicte la locul de muncă de natură să anuleze tot ceea ce s-a construit până atunci. Nu este exclus ca unele parteneriate și colaborări să cadă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere sentimental. Conflictele cu partenerul de viață vor continua, însă nu la aceași intensitate, fapt ce poate aduce perioade de armonie și perioade stresante emoțional. Contextul astral îi pune mult la încercare pe nativi și le cam oferă două variante radicale: despărțirea definitivă sau căsătoria, alegerea depinzând de fiecare relație în parte și de sentimentele fiecărui nativ. Cei singuri preferă izolarea și nu sunt deschiși către o nouă relație.

Sănătate

Revenirea în mers direct a lui Saturn, planeta care guvernează casa sănătății, le va aduce celor născuți în zodia Leu încheierea unei etape în care starea generală a nativilor a fost una extrem de proastă. Fricile și afecțiunile minore vor dispărea ca prin minune, iar bolile cronice se vor ameliora considerabil.

Bani

Mercur alături de Soare aduc oportunități de îmbunătățire a situației financiare, aspect care va dura în primele trei săptămâni din lună. Nativii nu trebuie să se aștepte, însă că vor reuși să pună un ban deoparte, deoarece se întrevăd cheltuieli pe măsură legate de casă și familie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Fecioară

Carieră

Cu Mercur, guvernatorul zodiei Fecioară și al carierei, alături, nativii își vor concentra toată atenția asupra sectorului profesional și șansele de a duce la bun final proiectele începute anterior sunt foarte mari. De asemenea, este momentul să-și renegocieze contractele și chiar funcția, fiind favorizați astral în acest sens.

Dragoste

Începutul de lună septembrie le aduce celor născuți în zodia Fecioară posibilitatea de a-și exprima mai ușor sentimentele vizavi de partener, de a învinge timiditatea și de a-și stabiliza relația, cu atât mai mult cu cât Saturn revine în mers direct întocmai pe casa iubirii, după o perioadă de câteva luni în care a răscolit puternic sentimentele nativilor. Este momentul să se clarifice unele situații amoroase și chiar unele sentimente, iar nativii singuri pot avea șansa de a întâlni o persoană care să le surâdă din toate punctele de vedere.

Sănătate

Cu Marte și Soarele întocmai în semnul Fecioară, nativii vor avea parte toată luna de o energie debordantă pentru a-și duce la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. Din punct de vedere psihic își vor reveni remarcabil și vor uimi pe cei din jur cu dezinvoltura și buna dispoziție de care vor da dovadă.

Bani

Și din punct de vedere financiar se anunță o perioadă reconfortantă deoarece Venus, planeta care guvernează banii Fecioarelor, activează sectorul comunicare și schimburi de orice fel, cu alte cuvinte aduce posibilitatea renegocierii salariului, însă nativii nu trebuie să se aștepte la o îmbogățire peste noapte, căci alături le este Marte, aspect care poate traduce cheltuieli neprevăzute, restituirea unor împrumuturi, taxe și impozite de plătit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Balanță

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Balanță se crează un context astral favorabil din punct de vedere profesional, în sensul că nativii care-și doreau o schimbare a locului de muncă, acum vor avea ocazia să analizeze mai multe oportunități. De asemenea, și-ar putea renegocia contractul de muncă și ar putea obține un salariu mai mare dacă vor ști cum să abordeze problema.

Dragoste

Cu Venus, întocmai guvernatorul lor și al casei sexualității, în tranzit pe casa iubirii, cei născuți în zodia Balanță vor fi înclinați către aventură și flirt. Nativii vor cuceri, vor seduce și se vor implica în jocuri amoroase periculoase, iar aspectul poate fi dăunător celor care se află într-o relație. Pentru a-l folosi în mod constructiv, nativii pot profita de această energie sexuală care se abate asupra lor în luna septembrie pentru a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu. Nu este exclus ca o veche iubire să reapară în calea acestora și să se lase, din nou, seduși.

Sănătate

Cu Soarele și Mercur alături, nativii Balanță vor observa o îmbunătățire considerabilă a stării de sănătate, în special persoanele care se confruntă cu boli lungi și cronice. Aspectul astral format acum favorizează recuperarea și vindecarea. Se cere prudență în ultima săptămână din luna septembrie, când sistemul imunitar poate deveni mai vulnerabil în fața bolilor, însă nu sunt aspecte îngrijorătoare.

Bani

Aspectele financiare nu vor fi chiar dintre cele mai bune pentru cei născuți în zodia Balanță, nativii fiind tentați de Jupiter să cheltuie peste măsură. Pot apărea niște cheltuieli neprevăzute care țin de locuință sau de membrii familiei. Este momentul să-și achite niște datorii sau ratele restante ale unui credit, facturi din urmă, însă sunt necesare niște calcule faorte atente înainte pentru a nu rămâne cu portofelul gol la finele lunii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Scorpion

Carieră

Tranzitul Soarelui din luna septembrie îi favorizează pe cei născuți în zodia Scorpion să demareze noi proiecte, să înceapă noi colaborări de excepție și să semnze contracte avantajoase. Din partea planetei Marte, care le guvernează casa muncii, vor veni situații stresante și conflicte, în special în cazul nativilor are lucrează în domeniul imobiliar.

Dragoste

Cu Venus, guvernatorul parteneriatelor, în tranzit întocmai prin semnul lor, cei născuți în zodia Scorpion vor deveni cuceritori și vor da dovadă de o mare putere de seducție pe care și-o vor exercita cu dezinvoltură și multă încredere în ei. Pe de altă parte, nu este exclus să se lase cuceriți, să flirteze la rândul lor și să cadă în mrejele unei atracții bruște, intense, dar care pe cât de repede va izbucni, pe atât de repede se va stinge. Mercur și Soarele aduc posibilitatea nativilor singuri de a-și întâlni jumătatea prin intermediul cercului de prieteni. Totodată, o serie de nativi pot fi cuceriți de o persoană din anturaj de care, dintr-o dată, să se simtă atrași.

Sănătate

La început de lună, Jupiter și Venus aduc bună dispoziție, veselie, înclinație către activități plăcute și relaxante, chef de distracție, iar finalul perioadei analizate va fi impactat de tranzitul Soarelui care, alături de Mercur, va veghea asupra casei sănătății, aspect care se traduce prin rezolvarea rapidă a afecțiunilor care pot apărea, dar și prin dorința nativilor de a se trata, de a se recupera. Pentru a evita eventualele neplăceri, nativii sunt sfătuiți să aibă o dietă echilibrată.

Bani

Pe parte financiară se anunță mai multă acțiune după jumătatea lunii septembrie, când cei născuți în zodia Scorpion vor avea câteva ocazii de a primi niște sume de bani, însă și disponibilitate către a le cheltui, motiv pentru care horoscopul lunii septembrie îi îndeamnă să facă economii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Săgetător

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Săgetător luna septembrie este momentul ideal să-și pună în aplicare planurile profesionale, cu atât mai mult cu cât acum se vor debloca proiecte mai vechi. Sunt favorizate noi colaborări, iar Mercur și Soarele pe casa carierei nu fac decât să favorizeze negocierile și să aducă noi oportunități de avansare, de schimbare a locului de muncă sau, pentru nativii care-și caută job, ocazia de a se angaja.

Dragoste

Începutul de lună le aduce celor născuți în zodia Săgetător un interes deosebit pentru căsătorie, iar Mercur, planeta care guvernează mariajul la Săgetător, va intra în sectorul responsabil cu aspectul matrimonial, ceea ce poate însemna fie că nativii se gândesc să facă acest pas cu persoana iubită, fie cei căsătoriți se preocupă să rezolve situații din cuplu prin dialog și negociere. Se recomandă o comunicare calmă, prudentă, mai ales că Marte, planeta care guvernează iubirea la Săgetători, activează casa comunicării.

Sănătate

La modul general, nativii Săgetător se bucură de o stare de sănătate bună, fără probleme majore care să le pună în dificultate planurile personale sau profesionale. Este posibil ca la mijlocul lunii să se accentueze stările de oboseală și stresul să-și facă simțită prezența, însă va fi o situație trecătoare.

Bani

Cu Saturn revenit în mers direct pe casa banilor, cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să-și redreseze situația financiară și chiar să pună bani deoparte. Este momentul ca nativii să se concentreze pe activități care să le rotunjească considerabil veniturile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Capricorn

Carieră

Încă de la începutul lunii, Saturn, întocmai guvernatorul lor, va reveni în mers direct chiar în zodia Capricorn, aspect care va detensiona situațiile și va ajuta la depășirea unor obstacole, atât profesionale, cât și personale, care până acum păreau de nedoborât. Pe de altă parte, Venus favorizează proiectele de grup și nu este exclus ca oportunitățile să vină prin intermediul prietenilor.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Capricorn, luna septembrie va fi plină de evenimente neașteptate, chiar nedorite, de natură să-i pună în dificultate. Începutul lunii aduce nemulțumiri legate de partener sau ezitări în ceea ce privește oficializarea unei relații. Tot acum pot apărea persoanei noi în anturajul de prieteni pentru care nativii să dezvolte pasiuni, iar imaginea ideală a partenerului de cuplu să înceapă să se dizolve. Astfel, finalul perioadei analizate poate veni cu o aventură care, având în vedere retrogradarea lui Uranus în Taur, care pentru nativi reprezintă casa iubirii, nu va aduce nimic bun și nici nu va fi de durată.

Sănătate

Cu Saturn alături, cei născuți în zodia Capricorn vor răsufla ușurați și vor observa o îmbunătățire a stării generale de sănătate, atât psihice, cât și fizice. Nativii vor da dovadă de rezistență la stres, vor avea un tonus general bun, vor căpăta mai multă încredere în ei și în forțele proprii și vor privi către viitor cu mult mai mult optimism. Atenție, însă la alimentație, nativii fiind tentați către excese alimentare.

Bani

La modul general, aspectele formate luna aceasta sunt bune din punct de vedere financiar și ar putea duce profit dintr-un proiect nesperat, lăsat deoparte, dar și oportunități de reechilibrare a veniturilor de la locul de muncă. Nativii sunt, însă, sfătuiți să nu cheltuie pentru a impresiona sau să cheltuie banii pe lucruri inutile, tendința fiind foarte mare și favorizată de Marte și Venus.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Vărsător

Carieră

Pe plan profesional, se anunță o lună favorabilă pentru cei născuți în zodia Vărsător, însă vor începe să resimtă influența pozitivă abia după jumătatea perioadei analizate, atunci când vor renunța la orgoliu, la grandomanie și la țelurile înalte autoimpuse. Este posibil ca nativii să fie ajutați de persoane influente, cu funcție, pentru a prinde o avansare sau pentru a-și atinge un scop.

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător vor observa o îmbunătățire a situației în relația de cuplu, după o perioadă tensionată și încărcată de nemulțumiri și conflicte. Mercur va susține comunicarea între parteneri, reconstruirea încrederii, însă poate să favorizeze și flirturile, așa că mare atenție în cazurile relațiilor de lungă durată unde a intervenit monotonia. Sunt favorizați să-și găsească pereche nativii Vărsător care nu se află într-o relație. Aspecte de gelozie și posesivitate se pot manifesta către finalul perioadei analizate.

Sănătate

Revenirea lui Saturn în mers direct pe casa bolilor lungi și cronice aduce vindecare și remedii pentru ameliorarea problemelor de sănătate cu care nativii s-au confruntat în ultimele luni, dar și o viziune mai pozitivă asupra acestui sector și un psihic mai puternic. În a doua jumătate a lunii se cere prudență în acțiuni, riscul de accidentări și traumatisme fiind destul de mare.

Bani

Luna septembrie este favorabilă investițiilor și tranzacțiilor financiare, prin urmare nativii Vărsător care vor să demareze o afacere pot avea toate șansele să o facă. Aceștia vor obține sponsorizări, finanțări, acreditări și vor avea parte de investitori.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2018, zodia Pești

Carieră

În luna septembrie este foarte bine aspectată munca în echipă, iar nativii care se vor dedica acestui scop vor fi favorizați din punct de vedere profesional. Cei care lucrează în străinătate sau colaborează cu persoane aflate dincolo de granița țării sau de altă cultură și religie ar face bine să fie mai prudenți, iar proiectelor care nu funcționează să le pună punct.

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești au ocazia în luna septembrie să lămurească o problemă sentimentală care i-a frământat în ultima perioadă. De asemenea, este un moment bun pentru reconciliere în cuplu, iar partenerii pot ajunge la un consens, dacă vor aborda dialogul dintr-o perspectivă calmă, detașată chiar. Contextul astral le cere o mai bună socializare și celor care sunt singuri și care caută un partener. La finele lunii, cu Mercur și Soarele alături pe casa intimității, nativii pot avea ocazia de a-și da frâu liber trăirilor, iar experiențele sexuale se pot îmbunătăți.

Sănătate

Începutul de lună vine cu stări de agitație și nervozitate, chiar agresivitate în limbaj și gesturi, aspecte favorizate de Marte. Se recomandă mai multă prudență în deplasări și acțiuni către finele lunii septembrie, când Mercur și Soarele favorizează reapariția unor afecțiuni mai vechi, dar și accidentele.

Bani

Cei născuți în zodia Pești sunt tentați în această lună să cheltuiască mai mult decât le permite bugetul, motiv pentru care pot face datorii ce cu greu vor fi restituite. Nu este momentul împrumuturilor și al investițiilor financiare de niciun fel. Marte, planeta care le guvernează casa banilor, deși poate aduce oportunități de relansare financiară, îi poate pune în încurcătură și le poate aduce pagube materiale și erori în gestionarea finanțelor.