Anamaria Vasile

Horoscop Urania pentru 29 septembrie – 5 octombrie. O zodie trebuie sa faca anumite compromisuri, alta are probleme de sanatate

Previziuni Urania pentru perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2018. Zodia Balanței joacă rolul de mediator

Berbec

Berbecii, deși nu le este specifică această tendință, vor face un adevărat slalom printre opiniile, atitudinile și interesele nutrite de partenerii ori rivalii lor, fiind vor fi dispuși să accepte mici compromisuri ori să facă concesii pentru a-și atinge scopul ori pentru a tempera niște conflicte.

De aici și șansa de a ajunge la o rezoluție favorabilă lor într-un conflict, anchetă, cercetare sau audiere ori într-un litigiu dacă vor accepta calea medierii sau a negocierii între părți.

Surprize generate de comportamentul prietenilor ori de amestecul nefericit al acelora în treburile de familie sau în afacerile nativilor.

Taur

Între 29 octombrie, după ora 16:26, și 1 octombrie, seara, dialoguri pe teme bănești. Abordarea problemelor salariale beneficiază de susținerea celor în drept să rezolve respectivele solicitări, acordându-le atenție și vădind o reală disponibilitate în găsirea unei soluții coerente.

Între 1 octombrie, după ora 21:06, și începutul zilei de 4 octombrie, Taurii vor arăta latura sobră și reticentă a ființei lor, fiind mai puțin dispuși să-și piardă timpul cu discuții inutile sau cu activități care le abat atenția de la o chestiune principală.

Gemeni

Atenție îndreptată, întreaga perioadă analizată de noi, pe starea de sănătate, mai ales în cazul celor care au depășit un moment greu din punct de vedere medical și în prezent se recuperează.

Riscul provine de la instalarea sau recidiva unor infecții la nivelul aparatului renal, urinar sau genital, sinusurilor sau dinților de la scăderea imunității.

A se evita intervențiile chirurgicale care nu sunt o urgență chiar și cele considerate „ușoare’ (stomatologice, cosmetice sau estetice).

Rac

Ambiția sau cramponarea de perspectiva unui câștig îi va face să răstălmăcească realitatea și să nu vadă evidențele necesare; negocieri dificile, înțelegeri anevoioase, posibile întârzieri, amânări, blocaje sau condiții ce nu pot fi acceptate puse de oponenți.

Sectorul sentimentelor va fi lăcașul unor suferințe cu atât mai profunde și mai răscolitoare cu cât va fi vorba de persoane aflate la antipozii experienței de viață: fie cei tineri și naivi, fie cei care le-au văzut pe toate și care, acum, trăiesc clipe stări de melancolie și tristețe din lipsă de perspectivă.

Leu

Provocări speciale vin dinspre sectorul căsătoriei unde, din te miri ce, se poate ajunge la ipoteza despărțirii.

Certurile între soți pot lua forme inedite ca stil de a vorbi, ca argumente lansate în jocul acuzațiilor sau al apărării precum și al soluțiilor propuse de unul dintre soți, de obicei nu din partea Leului, motiv pentru care acesta va rămâne uimit de turnura pe care o va lua căsnicia lor.

Simplele prietenii, poveștile de dragoste nu intră în această definiție astrală.

Multe provocări pot fi însă depășite dacă Leii, în loc să permită orgoliului și vanității să preia frâiele conflictului, vor apela la diplomația și abilitatea oferă de ale tranzitele ale momentului.

Fecioara

Puternică mobilizare interioară provocată de nemulțumiri mai vechi, de neîmpliniri, de ambiții, de ostilități sau de dorința de progres cu orice preț.

Ideile care se întretaie, care nu pot fi duse până la ultima lor consecință, fac din acest răstimp unul al frământărilor, al ambițiilor și al regrupărilor, nu o dată excentrice, în jurul unor premize de viață hazardate.

Este nevoie de luciditate și de mult spirit critic și auto-critic pentru a nu face pași greșiți, mai ales din punct de vedere profesional.
Balanta

Axa celor două case ale banilor, bunurilor patrimoniale și avantajelor materiale este tulburată de o combinație, ce funcționează de mai mult timp și care, acum, este destul de puternic resimțită dacă nu de către toți, măcar de unii dintre cei născuți în Balanță.

Multe dintre planurile lor, multe dintre promisiunile care li s-au făcut de către unele persoane, în nume propriu sau de către reprezentanții unor instituții sunt puse acum în situația de a fi reanalizate, revizuite, respinse ori supuse unor condiționări dubioase.

Scorpion

Destule stridențe în sectorul familiei sau al problemelor domestice. Aspectul fundamental al săptămânii îl reprezintă forța subterană a apelor care traversează casa I, a personalității, a eului dar și a corpului fizic al acestor nativi, care au cei doi Benefici, în tranzit, în semnul lor zodiacal natal, ceea ce le dă puterea să reziste, să răzbească, să dovedească ceva, de a alunga (neîncrederea, antipatia).

Atenție la flash-urile de lumină interioară care vor cădea pe aspectele delicate, subtile, aparent de detaliu dar esențiale în ecuație prin forța lor revelatoare.

Sagetator

Săgetătorii se vor crampona de ipoteza de a câștiga niște bani, de a intra în posesia unor bunuri sau de a beneficia de niște avantaje materiale, refuzând să înțeleagă realitatea sau să accepte soluțiile posibile dacă acestea nu le vor rezolva, întru totul, speranțele și interesele.

Cei aflați între 32/33 de ani și 48 de ani vor simți, mai acut ca în alte dăți, sentimentul că se pierd în lucruri fără importanță, că-și risipesc potențialul și valoarea personală, că pot face mult mai mult decât atât; și nu va fi vorba de o aspirație ci de o revoltă împotriva stării lor generale de muncă, viață și echilibru social.

Capricorn

Preocupări constante, consecvente cu proiectul de viață care îi privește pe copiii lor. Capricornii vor face eforturile necesare pentru a le oferi acestora, indiferent de vârsta lor, un cadru stabil de creștere, afirmare a calităților personale.

Uneori, inițiativa câte unui părinte-Capricorn poate fi privită de critic, catalogată drept drept bizară, nejustificată ori catalogată drept neindicată pentru procesul pedagogic de către pedagogi,

psihologi, profesori, meditatori, antrenori; va fi nevoie de suplețe și de disponibilitate în a accepta și alte puncte de vedere chiar dacă ei își cunosc bine copilul.

Relații bântuite de neîncredere în perechea sufletească, impresii subiective, bazate pe exagerări care strică armonia între ei și cei dragi lor.

Varsator

Vărsătorii se vor lovi de autoritatea unei persoane cu care se vor afla față-n față și care va încerca să-și impună punctul de vedere, să preia conducerea în negocieri ori să-l subordoneze sau chiar să-l reducă la tăcere pe nativ.

Nota generală a săptămânii o dă nevoia de a se fructifica un tranzit bun pentru tot ceea ce înseamnă conștiință, expunere publică, progres personal prin cunoaștere, punere în aplicare a unor proiecte majore de viață.

Pesti

Peștii vor trăi la cote mari atât amintirile cât și ecourile vieții prezente în sufletul lor. Totul îi va impresiona.

Dacă, pentru cei care lucrează în domeniul creativității artistice, acest tranzit poate fi util ca o ploaie de vară pentru vegetație, în planul vieții curente, excesul de lirism, de tristețe și de melancolie nu le va prii.