Anamaria Vasile

Horoscop zilnic LUNI 2 IULIE 2018. Mai multe zodii au stres si preocupari!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 2 iulie 2018 pentru fiecare zodie. Bun venit in prima saptamana a lunii iulie, o saptamana cu aspecte astrale bune dar si cu un eveniment important : pe 5 iulie, Chiron intra in miscare retrograda pana pe 9 decembrie 2018.

Din 18 aprilie 2018, Chiron, astrul vindecarii ranilor noastre adanci, a parasit zodia Pesti unde a stat in ultimii 7 ani si a intrat in Berbec unde va sta pentru 9 ani, pana in 14 aprilie 2027. O data cu aceasta miscare, a inceput un nou ciclu in care vei putea simti ca ai invatat multe, ai crescut mult si ti-ai confruntat cu adevarat emotiile grele si vechi ce te tineau pe loc.

Multe detalii despre Chiron retrograd si horoscopul saptamanii 2-8 iulie este aici.
Ziua incepe cu Luna fiind in detasatul Varsator si nu este nicio graba sa fim nicaieri, acesta ar trebui sa ne fie ritmul. Adevarul trebuie rostit asa cum este el, iar Varsatorul adora abordarea directa. Tuturor ne-au cam ajuns cate a trebuit sa ducem pana acum si chiar avem nevoie de mai multa odihna.

Marte este acum ferm retograd in Varsator si este timpul sa lasam motoarele mai incet si sa ne regandim planurile.

Luna schimba semnul abia la noapte in romanticul Pesti. Ai grija sa nu cazi in capcana sa iti para rau pentru tine sau pentru altcineva. Daca tu esti persoana care forteaza limitele alteia, pune-te un pic in pielea sa si manifesta empatie.

Citeste aici Horoscopul lunar IULIE 2018 ca sa afli care iti sunt predispozitiile in functie de zodia ta!

Iata horoscopul zilei de LUNI 2 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Este o zi in care poti fi preocupat sa gasesti solutii la situatii care te streseaza. Nu ezita sa cauti sfaturi de la cei dragi. Tu stii ca ei sunt acolo pentru tine. Fii sincer si onest despre ce se petrece in viata ta si ai avea nevoie de o vorba sau o mana de ajutor.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Astazi este startul unei perioade mai provocatoare, una care ar putea avea si tensiuni in ea. Te poti simti ca si cum vrei sa arunci peste bord toate lucrurile care te streseaza. Ai grija la sentimentele de iritare ca sa nu ai probleme mai mari decat este cazul. Chiar ai nevoie sa fii calm in orice situatie si sa le abordezi cu prudenta si tact.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Starea ta de spirit este optimista si pozitiva, iar asta te va ajuta sa te introduci cu usurinta in tot felul de noi inceputuri pline de entuziasm. Incearca sa nu iti lasi emotiile sa te domine, ca sa nu pierzi contactul cu realitatea. Mentine realismul si mergi inainte intr-o maniera inteligenta si rezonabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO