Anamaria Vasile

Horoscop 11 octombrie 2018. Moment sincer în dragoste, mulţi bani și o decizie crucială

Horoscop 11 octombrie 2018. Se întâmplă să cauți bani, de dimineață până seara, și să descoperi dragostea… partenerului de viață. E și cazul unor zodii care, preocupate de carieră și de problemele de zi cu zi, uită că fericirea este la doi metri distanță.

Chiar și așa, vin vești bune. Tot legate de bani! O sumă importantă pică la fix și este numai bună pentru a împlini un mic vis.

Horoscop 11 octombrie 2018 Berbec
Berbecii se entuziasmează cu ocazia unei noi achiziții, pe care și-o doreau de multă vreme și pentru care au plătit o sumă uriașă. Însă adevărata descoperire a zilei este faptul că fericirea vine din cu totul alte sfere. Sentimente ascunse ies la suprafață și, odată cu ele, curajul de a le dezvălui persoanei iubite. Conexiunea pe care o vor stabili cu această ocazie este unică și de neprețuit.

Horoscop 11 octombrie Taur
Taurii vor fi preocupați astăzi de problemele unui prieten apropiat. Sunt chestiuni de ordin moral, extrem de apăsătoare, și care trebuie tratate cu maximă atenție. Deși alții ar fi copleșiți de o astfel de responsabilitate, taurii sunt capabili să sintetizeze imediat situația, astfel încât răspunsul să iasă singur la iveală. Loialitatea de care dau dovadă nativii din această zodie nu va fi uitată prea ușor.

Horoscop 11 octombrie 2018 Gemeni
Gemenii au îndoieli cu privire la orice. Sunt sceptici atât la serviciu, unde consideră că sarcinile trasate sunt nepotrivite pentru calitățile lor, dar și în relațiile personale, unde intervin conflicte în care văd interese ascunse. Cu puțină diplomație vor trece peste acest moment și vor descoperi că adevărata problemă este la ei. Aveau nevoie doar de mai multă încredere în propriile forțe.

Horoscop 11 octombrie 2018 Rac
Racii atrag astăzi atenţia persoanelor necunoscute de sex opus, ceea ce îi va încânta foarte mult. Dacă asta e deranjant, puteţi să vă îmbrăcaţi mai şters, dar asta nu va fi o garanţie că nu veţi atrage priviri admirative. Este o situaţie în care o nouă poveste de dragoste poate începe cu mare uşurinţă. Dacă nu asta vă doriţi, utilizaţi carisma emanată astăzi în negocierile de afaceri.

Horoscop 11 octombrie Leu
E momentul să vă gândiţi serios la viitorul apropiat. Poate ar trebui să încerci să îţi găseşti partenerul potrivit, inclusiv profitând de toate site-urile de dating online disponibile. Dacă există deja acest partener, e momentul să vă gândiţi la o achiziţie comună importantă. E bine totodată să începeţi să economisiţi bani, pentru eventuale situaţii de urgenţă.

Horoscop 11 octombrie 2018 Fecioară
Astăzi lucrurile trebuie luate în serios. Degeaba încercaţi să nu vă gândiţi la problemele personale nerezolvate, e timpul să le faceţi faţă. Puteţi începe făcând ordine în haosul din casă. Seara va fi tensionată, pentru că va trebui să răspundeţi unei întreberi foarte dificile apărută de multă vreme în viaţa dumneavoastră. Esenţial e să vă păstraţi calmul şi să cântăriţi totul cu multă atenţie.

Horoscop 11 octombrie Balanţă
Nativii din Balanţă trebuie să fie foarte atenţi, astăzi, asupra evenimentelor în care sunt implicaţi. Astrele vă recomandă să evitaţi să atrageţi atenţia celor din jur. La locul de muncă, înainte de a prezenta un proiect sau o strategie pe termen lung, consultaţi-vă cu o persoană în care aveţi încredere. Chiar ar fi înţelept să amânaţi luarea unei decizii importante astăzi. În schimb, concentraţi-vă pe lucrurile mărunte care vă pot aduce multă satisfacţie.

Horoscop 11 octombrie Scorpion
Scorpionii vor avea, astăzi, o atitudine… diferită. Veţi fi preocupaţi să găsiţi un loc în care să staţi singuri. Astăzi preferaţi singurătatea. Dacă locul de muncă presupune vorbitul în public, încercaţi să nu vă manifestaţi frustarea, ci să căutaţi soluţia ideală pentru a găsi acel moment al zilei şi acel loc care vă aduce linişte.

Horoscop 11 octombrie 2018 Săgetător
Săgetătorii îşi vor propune, astăzi, să atingă un nou nivel. Vă veţi propune un nou scop în viaţă şi veţi face orice pentru a-l atinge. Totodată, vă veţi propune să cumpăraţi un produs scump pe care l-aţi văzut la o vedetă şi de care v-aţi îndrăgostit. Pe plan personal, concetranţi-vă pe… sentimente reale. Dacă încercaţi să uitaţi o persoană, în loc să vă pierdeţi timpul şi energia, încercaţi să faceţi ceva pentru voi. Acea persoană nu merită.

Horoscop 11 octombrie Capricorn
Capricornii ar fi înțelepți dacă-și petrec ziua gândindu-se la cum să-şi mărească venitul. Trebuie să analizeze temeinic fiecare idee de afaceri, chiar și cele care par inițial extravagante. Spre seară, o oră de sport nu poate fi decât de bun augur. Le va ţine moralul sus şi, foarte important, nu vor câștiga în greutate în timpul sezonului de vacanță.

Horoscop 11 octombrie 2018 Vărsător
Vărsătorii vor primi în mod neaşteptat o sumă mare de bani. Aceaşti bani sunt mai mult decât suficienţi pentru a dobândi ceva la ce au visat mereu. Vor avea parte de lucruri bune şi în viaţa personală. Asta poate să însemne o veste plăcută despre partenerul de viaţă sau despre recunoașterea sentimentelor de la soț / soție sau iubit.

Horoscop 11 octombrie Pești
Astăzi, Peştii ar trebui să se relaxeze și să evite să fie prea exigenți și autoritari. Asta ar însemna să înceapă ziua pe picior gresit. Ascultarea opiniilor celorlalți le va asigura succesul în negocierile importante de la locul de muncă. Spre seară, vor primi o veste neplăcută care le scădea moralul, însă totul se va încheia cu bine pentru că se dovedeşte a fi doar bârfe. Sfatul astrelor pentru Peşti este să nu ia în considerare zvonurile și nu dea crezare bârfelor.