Anamaria Vasile

Horoscopul Japonez – Cel mai exact

Vedeți în rândurile de mai jos cărui semn zodiacal aparțineți și ce spune despre dumneavoastră! Sunt lucruri noi, pe care nu le veți regăsi în Horoscopul nostru…. Horoscopul Japonez are doar 11 semne zodiacale!

Așadar, să luăm fiecare zodie în parte și să discutăm elaborat!

Floarea de cireș

Persoanele născute în perioada 15 februarie – 20 martie sau Floarea de cireș sunt pline de energie și independență, cărora însă nu le plac schimbările. Pentru că le place să fie protejate, vor avea la rândul lor grijă să aibă o familie fericită, cărora să le ofere toată dragostea. Totuși, ar fi bine ca din când în când să-și arate mai mult sentimentele.

Soarele

Sunteți născuți între 21 martie – 29 aprilie? Atunci sunteți, în horoscopul japonez, Soare. Aveți încredere în dumneavoastră și faceți tot posibilul să obțineți ceea ce vă doriți, sunteți sinceri și extrem de comunicativi, dar uneori extrem de sensibili. Nu ar fi rău să fiți mai optimiști în ceea ce privește viitorul.

Bambusul

Elementul definitoriu al Bambusului (30 aprilie – 4 iunie) este sinceritatea, dar și onestitatea și delicatețea. Nativii Bambusului nu suportă să fie mințiți, dar trebuie să învețe că în viața e necesar să spui ceea ce gândești, fără să îți fie frică.

Boul

Mândru, curios și deopotrivă inteligent, Boul (5 iunie – 6 iulie) se adaptează ușor în orice mediu s-ar afla și trăiește viața la intensitate maximă. Lucru care i-ar putea aduce la un moment neplăceri, de aceea ar fi bine dacă s-ar gândi puțin și la ce îi poate rezerva viitorul.

Floarea de lotus

Dintre toți nativii horoscopului japonez, cei născuți sub semnul Florii de lotus (7 iulie – 1 august) sunt poate cele mai nehotărâte persoane, cărora le e greu să se hotărască ce vor să facă în viață. Nu vă mai entuziasmați atât de repede pentru că s-ar putea să apară probleme care să vă depășească.

Podul japonez

La rândul lor, cei născuți sub semnul Podului japonez (2 august – 27 august) sunt persoane simpatice, dar cărora le place ca întotdeauna să dețină controlul, pentru că le este frică să nu sufere. Când vor cunoaște dragostea adevărată, ar fi bine să nu o piardă.

Piatra de grădină

Cei născuți între 28 august – 10 octombrie (Piatra de grădină) sunt persoane care iubesc libertatea și aventura și nu suportă rutina, de aceea aleargă mereu să găsească fericirea, uitând că se pot simți liberi și lângă omul pe care îl iubesc.

Împăratul

Destul de posesivi, dar și agili, sunt cei născuți sub semnul Împăratului (11 octombrie – 18 noiembrie). Aceștia rezolvă orice problemă, pentru că știu să o analizeze cu calm, dar ar trebui să-i înțeleagă pe cei care mai greșesc. E omenesc…

Împărateasa

Aventurieră este și Împărăteasa (19 noiembrie – 26 decembrie), plină de ambiții și optimism, însă nu trebuie să uite că întodeauna bumerangul se întoarce.

Luna

Sinceri dar extrem de geloși, cei născuți sub semnul Lunii (27 decembrie – 18 ianuarie) ar trebui să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie, pentru că un cuvânt aruncat la întâmplare, îi poate costa.

Broasca țestoasă sacră

Nu în ultimul rând Broasca țestoasă sacră (19 ianuarie – 14 februarie) nu suportă singurătatea, de aceea face tot ce poate ca să fie înconjurată de oameni dragi. De multe ori uită să se gândească la propria persoană.