Anamaria Vasile

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici, pentru fiecare zodie

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici, pentru fiecare zodie. Berbecul e pus pe ceartă, Taurul are o săptămână perfectă

HOROSCOP. Gânduri bune pentru absolut toată lumea. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3, în emisiunea Adevăruri Ascunse, previziunile runelor pentru fiecare zodie.

HOROSCOP Berbec. E pus pe ceartă. Trebuie să-și mobilizeze toate forțele și să rămână calm.

HOROSCOP Taur. Taurul are o săptămână perfectă, cu câștig pe toate planurile.

HOROSCOP Gemeni. Au o noutate în viață și se produce un salt rapid și calitativ.

HOROSCOP Rac. Trebuie să schimbe tactica. Să devină mai drastici.

HOROSCOP Leu. Pe Leu îl așteaptă o săptămână de comunicare.

HOROSCOP Fecioara. O zodie protejată de divinitate. Au o săptămână cu protecție totală, nu pățesc nimic rău.

HOROSCOP Balanță. Află adevăruri importante.

HOROSCOP Scorpion. Le fuge pământul de sub picioare. Au stricat ceva, au deranjat, au provocat probleme și au mici dușmani.

HOROSCOP Săgetător. Vin vești bune și bani.

HOROSCOP Capricorn. Dragoste, ceva nou și pasional.

HOROSCOP Vărsător. Are parte de o schimbare foarte importantă curând.

HOROSCOP Pești. Încep o viață nouă.

Horoscop august 2018

Aspectele astrologice importante ale lunii august sunt Luna Nouă din 11 august care se formează în zodia Leu și Luna Plină din 26 august care se formează în zodia Pești, aspecte astrale care aduc noi începuturi pentru fiecare zodie în parte. Soarele, energia, își va schimba sectorul de acțiune începând cu 22 august, atunci când va poposi în zodia Fecioară, iar Venus, planeta iubirii și Micul Benefic, începând cu 7 august va tranzita zodia Balanță.

Dacă începutul de lună august este amprentat de retrogradarea planetei Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor, din data de 19 august aceasta își va relua mersul direct prin Leu. De asemenea, Marte, planeta acțiunii și a războiului, retrogradeaza în continuare în zodia Vărsător, iar din data de 13 august și până în 27 august, va tranzita în mișcare retrogradă zodia Capricorn. O altă planeta care-și va începe mersul invers este Uranus, planeta marilor schimbări, care pentru următorii 7 ani a intrat în zodia Taur și care, începând cu data de 7 august, va începe să retrogradeze în același semn.

Luna august 2018 este marcată de o eclipsă parțială de Soare care va avea loc în data de 11 august și care va veni cu surprize neașteptate și răsturnări de situație pentru toți nativii zodiacului, însă impactul pe termen lung va fi considerat ca fiind unul benefic.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Berbec
Carieră: Retrogradarea planetei Marte, întocmai guvernatorul Berbecului, și a planetei Mercur, guvernatorul casei muncii, le va da celor născuți în zodia Berbec senzația că nimic nu le iese bine la locul de muncă și că totul stagnează. Este adevărat, nu este momentul ascensiunii profesionale, însă este momentul să-și consolideze cariera și să se aștepte ca Soarele, din 23 august, să le aducă mai mult succes în sectorul muncii.

Dragoste: Chiar dacă începutul de lună august aduce pasiune și speranță în sectorul amoros, cei născuți în zodia Berbec nu trebuie să se arunce cu capul înainte și să se lase furați de val, căci Mercur, din data de 19 august, va retrograda întocmai în sectorul iubirii. Acest aspect le va aduce nativilor conflicte și neînțelegeri cu partenerul de cuplu, iar relațiile aflate la început pot să nu reziste și să nu treacă proba, cu toate că Venus le aduce o rază bună în zona partenerială încă din primele zile ale lunii august. În plus, eclipsa de Soare va afecta întocmai casa iubirii și poate aduce răsturnări de situație dramatice, dar și surprize plăcute, în funcție de contextul creat în cuplu înainte.

Sănătate: Începutul de lună august vine cu stări apatice, insomnii, posibil stări psihice confuze, iar cei născuți în zodia Berbec par să nu aibă chef de nimic, cu atât mai mult cu cât nu le merge bine într-un anumit sector de viață. Totul va reveni la normal spre final de lună. Începând cu 22 iulie, când Soarele le va tranzita casa sănătății, nativii vor deveni energici, optimiști și bine dispuși, și, în plus, vor avea parte și de susținerea lui Mercur, guvernatorul casei muncii și sănătății, care-și va relua mersul direct din 19 august.

Bani: Cu Saturn și Uranus pe casa banilor, șansele de a-și schimba, de a-și îmbunătăți, situația materială vor exista, însă recomandarea este să nu facă învestiții importante și nici cheltuieli majore. Poate fi momentul chibzuinței și al economiilor, lecții pe care ar fi indicat să și le însușească în această perioadă nativii Berbec.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Taur
Carieră: Cei născuți în zodia Taur vor fi canalizați către sectorul profesional, unde vor dori să facă schimbări, mânați fiind de Uranus care le cere reevaluarea unor decizii profesionale, dar și de Venus, întocmai guvernatorul lor, care, din aceași dată de 7 august, va poposi în casa muncii și sănătății. Însă, nu este momentul schimbării locului de muncă și nici luării unor decizii radicale, ci poate, doar revizuirii unor contracte și responsabilități. Contextul astral le aduce nativilor Taur conflicte la locul de muncă și sunt sfătuiți să apeleze la calm, răbdare și diplomație.

Dragoste: Începutul de lună august le aduce celor născuți în zodia Taur dileme la capitolul sentimental. Nativii nu sunt siguri de sentimentele lor sau de cele ale partenerului și se feresc să ia o decizie importantă legată de viitorul în comun. Cei care se află la început de relație se pot retrage, fără însă a se despărți de partener, și pot analiza din umbră dacă este cazul să-și oficializeze relația sau nu. Situația se va schimba radical din 22 iulie, atunci când Soarele le va traversa casa iubirii și le va aduce mai multă stabilitate și optimism față de zona sentimentală. Pe de altă parte, unii nativi Taur pot cădea pradă unei aventuri pasionale, în timp ce nativii care sunt singuri pot începe o nouă relație. Atenție la eclipsa parțială de Soare din 11 august care poate aduce surprize neașteptate legate de membrii familiei sau de locuință.

Sănătate: La modul general, cei născuți în zodia Taur vor traversa o perioadă bună din punct de vedere al sănătății, cu ușoare avertizări în preajma zilei de 7 august, când oboseala și-ar putea spune cuvântul. Dacă nativii se vor odihni suficient și își vor dedica timpul liber îndeplinirii unor vise și țeluri, vor avea de partea lor toată energia necesară.

Bani: Atenția celor născuți în zodia Taur se va îndrepta către locuință, unde vor simți nevoia de a face reamenajări și renovări, motiv pentru care, spre finele lunii s-ar putea lăsa tentați de cheltuieli dincolo de limita bugetului. Cu toate că sunt favorizați din punct de vedere financiar, este recomandat să dea dovadă de prudență pentru a nu rămâne fără bani la sfârșit de lună.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Gemeni
Carieră: Nu este momentul marilor schimbări de carieră, însă cei născuți în zodia Gemeni vor lua în calcul această variantă după ce își vor face o analiză detaliată a locului de muncă. Nativii nu sunt foarte mulțumiți de realizările lor și intenționează să schimbe direcția, însă au o viziune idealistă insuflată de Jupiter în aspect cu Neptun. Veștile nu vor fi prea bune nici pentru cei care își caută un loc de muncă și nici pentru cei care-și doresc renegocierea sarcinilor și responsabilităților.

Dragoste: Cu Venus, guvernatorul casei iubirii în tranzit întocmai prin acest sector, cei născuți în zodia Gemeni au șanse să reaprindă flacăra iubirii într-o relație de lungă durată. Armonia se reinstalează în cuplu, iar nativii își fac planuri de viitor cu partenerul de viață. Marte le va oferi ocazia de acțiune, de oficializarea a relației, însă după 27 august, după ce îi va pune ușor la încercare și le va testa sentimentele începând cu 13 august, când este posibil să le scoată în cale o fostă iubire și să reaprindă o flacără mai veche care ardea mocnit. Este recomandat să se evite aventurile și relațiile extraconjugale. Pentru nativii Gemeni care sunt singuri, luna august le poate aduce un partener.

Sănătate: Retrogradarea planetelor Marte și Mercur, ambele în sectoare ce privesc, direct sau indirect, sănătatea, le aduce celor născuți în zodia Gemeni oboseală, stres, irascibilitate si nervozitate, blocaje în desfășurarea activităților zilnice și o stare generală de disconfort. Este recomandat ca nativii să pună mai mult accent pe odihnă și relaxare.

Bani: La modul general, aspectele astrale sunt bune în ceea ce privește sectorul financiar și favorizează investițiile și tranzacțiile, însă cei născuți în zodia Gemeni nu trebuie să se aștepte la rezultate rapide. Este posibil ca niște plăți să fie amânate, întârziate, și nativii să intre cu greu în posesia unei sume de bani cuvenite.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Rac
Carieră: Cei născuți în zodia Rac vor avea senzația că stagnează în plan profesional și vor fi dezamăgiți să vadă că anumite proiecte în care-și puseseră baza nu funcționează așa cum s-ar fi așteptat. Contextul astral îi defavorizează ca urmare a retrogradării planetei Marte în casa carierei și nativii trebuie să aibă răbdare și să aștepte momentul prielnic pentru ase face remarcați

Dragoste: Cei născuți în zodia Rac pot trece prin stări visătoare favorizate de Jupiter în aspect cu Neptun și-și pot proiecta iubirea și relația într-un mod ideal care, însă, nu le va aduce niciun beneficiu. Pasiunea și pofta de aventură se conturează întreaga lună august. Dacă nativii singuri au ocazia pe parcursul întregii perioade analizate să-și găsească o pereche, nativii care sunt căsătoriți sau în relații de lungă durată pot călca strâmb, iar din 13 august pot intra în coflicte cu partenerul de cuplu care abia la finele lunii, cu ajutorul Soarelui, se mai pot calma și redresa

Sănătate: Dacă începutul lunii aduce stări conflictuale cu membrii familiei, stres și tensiune în desfășurarea activităților, spre finele perioadei analizate apele se vor liniști iar nativii care vor pleca în călătorii vor fi favorizați astral și vor avea parte de detașare și momente relaxante.

Bani: Situația financiară nu este deloc pe placul celor născuți în zodia Rac. Dacă eclipsa parțială de Soare le aduce răsturnări de situație legate de bani, retrogradarea lui Mercur le cere nativilor să nu facă speculații și investiții financiare importante și să amâne orice tranzacție au în plan. Este o perioadă în care nativii Rac ar trebui să facă economii și să învețe să-și gestioneze cu mai multă responsabilitate bugetul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Leu
Carieră: Cu toate că au Soarele, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin zodia Leu până pe 23 iulie și poate aduce inventivitate și originalitate în idei, retrogradarea planetei Marte în casa muncii nu va aduce prea mari oportunități celor născuți în zodia Leu, care sunt sfătuiți să stea în banca lor și să-și dea tot interesul la locul de muncă. Cei care caută un job sau doresc să-și schimbe cariera trebuie să mai aștepte până la finalul lunii pentru a lua decizia și între timp să-și consolideze cunoștințele și să tatoneze noul teren.

Dragoste: În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Leu pot da dovadă de superficialitate, exuberanță și egoism în relația cu partenerul de viață, iar eclipsa parțială de Soare le-ar putea aduce niște răsturnări de situație și surprize absolut neaștepate în cuplu. În plus, din 13 august și Marte va retrograda și va afecta parteneriatele, iar nativii care nu au o relație solidă ar putea ceda acestui context astral. Dacă vor depăși acest moment, la final de lună vor avea ocazia să reaștearnă pacea și liniștea în cuplu.

Sănătate: Entuziasmul și energia de care dau dovadă cei născuți în zodia Leu în prima parte a lunii, ca urmare a tranzitului solar, i-ar putea conduce fără să vrea în latura opusă, iar după a doua decadă să devină apatici, obosiți și fără chef de viață. Atenție la posibile accidentări și traumatisme osoase.

Bani: La capitolul bani, începutul de lună nu este absolut deloc promițător și mulțumitor pentru cei născuți în zodia Leu. Însă, nativii se pot aștepta la oportunități financiare importante odată cu revenirea în mers direct a planetei Mercur, planeta care le guvernează casa banilor. În plus, tot la finele lunii, Soarele va aduce îmbunătățiri la buget, însă tocmai după 22 august se vor liniști în acest sens.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Fecioară
Carieră: Până ce Mercur, guvernatorul zodiei Fecioară și al carierei, nu-și va reveni în mers direct, nativii nu trebuie să se aștepte la mari șanse în plan profesional. Vor bate pasul pe loc și sunt sfătuiți să evite conflictele cu șefii și colegii și să se preocupe mai mult de consolidarea imaginii și a statutului profesional. Abia din data de 19 august și cu susținerea tranzitului solar din 23 august, nativii Fecioară se vor simți mai liniștiți și vor da dovadă de mai multă energie și ingeniozitate la locul de muncă.

Dragoste: Contextul general, cu Saturn retrograd în continuare pe casa iubirii, nu pare să le aducă niciun beneficiu în plan sentimental celor născuți în zodia Fecioară. În plus, Marte va retrograda din 13 august întocmai în acest sector, fapt ce îi va îndepărta pe nativi de partener prin conflicte, agresivitate verbală și reproșuri. Totodată, nativii Fecioară este posibil să reîntâlnescă o fostă iubire, dar nu vor da curs unei aventuri, ci mai degrabă vor căuta să se retragă.

Sănătate: Până pe 23 august, cei născuți în zodia Fecioară vor fi tensionați și măcinați de frământări și gânduri negre, având tendința de a se retrage, de a se izola, și de a medita. Eclipsa parțială de Soare din 11 august le poate aduce surprize și evenimente neașteptate pe acest segment și nativii pot renunța la unele principii de viață sau la unele prejudecăți care simt că îi țin în loc.

Bani: Cu Venus alături, din 7 august, în casa banilor obținuți prin muncă proprie, cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de oportunități să-și îmbunătățească veniturile. Posibil să primească o mărire de salariu sau o nouă oportunitate de colaborare să se ivească.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Balanță
Carieră: Pentru cei născuți în zodia Balanță care se gândesc la o nouă abordare profesională, care doresc să-și schimbe locul de muncă sau chiar cariera, se crează un context astral favorabil care le va permite să ia aceste decizii și-i va sprijini. Totuși, asta nu înseamnă că nativii nu trebuie să cântprească de două ori situația înainte de a lua o decizie. Eclipsa parțială de Soare le aduce surprize neașteptate legate de planurile de viitor, ceea ce poate însemna și sfârșitul unei colaborări și demararea unui proiect nou.

Dragoste: Cu Venus alături, cei născuți în zodia Balanță dau dovadă de sex-appeal și o putere mare de seducție pe care o vor pune în aplicare fără să stea pe gânduri. Context favorabil nativilor singuri care sunt în căutarea unui partener. Retrogradarea planetei Marte poate aduce conflicte cu membrii familiei care să vizeze relația de cuplu a acestora și se pot contura nemulțumiri care, dacă nu sunt administrate corespunzător, pot degenera în adevărate conflicte. După 27 august o relație mai veche poate reveni în prim plan sau o prietenie se poate transforma în relație erotică.

Sănătate: Starea de sănătate va fi bună în general, însă cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să evite excesele de orice fel, în special cele alimentare care le-ar putea crea disconfort gastric și probleme hepatice, în special acolo unde există deja o afecțiune mai veche.

Bani: Întreaga lună august cei născuți în zodia Balanță se bucură de o situație financiară favorabilă, însă nativii vor fi tentați să cheltuie peste măsură, fie într-o vacanță, fie pentru achiziționarea unor obiecte, servicii, de lux cu care să se mândrească și să epateze.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Scorpion
Carieră: Cu Marte retrograd, până în data de 27 august, cei născuți în zodia Scorpion nu se pot aștepta la mari șanse în sectorul profesional, ba din contră, nativii pot da curs conflictelor la locul de muncă și pot deveni autoritari în mod excesiv cu cei din jur. Eclipsa parțială de Soare din 11 august afectează întocmai casa carierei și poate veni cu răsturnări de situație și cu surprize neaștepate legate de imaginea și statutul nativilor Scorpion.

Dragoste: Predispoziția generală a celor născuți în zodia Scorpion este de a-și domina partenerul și recomandarea pentru această perioadă este să fie mai indulgenți, mai iertători și mai înțelegători. Este un moment de compromis care poate salva relația de cuplu, în special dacă vorbim de o relație longevivă. Contextul astral, cu Jupiter în aspect cu Neptun, în continuare favorizează adulterul și aventura, iar nativii singuri au ocazia să dea curs unei povești de dragoste.

Sănătate: Retrogradarea planetei Marte le aduce celor născuți în zodia Scorpion o stare generală de sensibilitate și emotivitate și o predispoziție către durerei de cap, răceli și alergii. Recomandarea este de odihnă și suplimentarea alimentației cu fructe și legume bogate în vitamine și minerale. De asemenea, la începutul lunii, nativii Scorpion trebuie să fie mai prudenți în desfășurarea activităților deoarece pot interveni accidentări și traumatisme osoase.

Bani: Nu este o perioadă benefică pentru nativii Scorpion nici din punct de vedere financiar deoarece pot întâmpina blocaje în obținerea unor sume de bani. Nativii care doresc o renegociere de salariu ar trebui să dea dovadă de răbdare și să mai aștepte, deoarece nici Mercur și nici Soarele, ambele situate în casa carierei, nu-i sprijină în aceste demersuri.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Săgetător
Carieră: Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia, grație lui Venus, planeta guvernatoare a casei muncii, care tranzitează acum sectorul socializării și al proiectelor, să întâlnească o persoană importantă, influentă, cu funcție care să le propună o colaborare. Aspectul creat acum ar putea prinde contur abia când Mercur, guvernatorul carierei, își va reveni în mers direct, adică undeva după 19 august.

Dragoste: La început de lună, nativii Săgetător vor intra în conflict cu parteneru de cuplu și vor avea tendința de a dramatiza situația. Din 7 august, tot planeta Venus le aduce celor născuți în zodia Săgetător chef de socializare și poftă de flirt, iar nativii care nu sunt mulțumiți de relația avută, ar putea fi tentați să aibă o aventură pasageră. Repercusiunile s-ar putea face imediat simțite, mai ales că Marte, guvernatorul casei iubirii, va retrograda și va amplifica neînțelegerile între parteneri. O îmbunătățire a comunicării în cuplu s-ar putea resimți după 19 august, când Mercur, planeta care guvernează parteneriatele și mariajul la Săgetător, își va relua mersul direct.

Sănătate: Întreaga lună august este amprentată de disconfort general cauzat de oboseala, în special în prima parte a perioadei analizate, și de tulburări gastrointestinale, în cea de-a doua decadă. Se recomandă evitarea exceselor de orice fel, în special alimentare, și odihnă suficientă.

Bani: Cu toate că se află în mișcare retrogradă, Saturn, poziționat în casa banilor, și Uranus, poziționat în casa muncii, sunt aspectate bine și pot aduce șanse de câștiguri suplimentare și chiar mărire de salariu, însă nu se va întâmpla rapid, ci aspectul necesită răbdare. Între timp, lecția pe care trebuie să o învețe nativii este economia și buna gestionare a finanțelor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Capricorn
Carieră: Cu Venus în casa carierei, cei născuți în zodia Capricorn pot să primească vești bune legate de sectorul profesional. Nativii care-și caută un loc de muncă ar putea avea ocazia să se angajeze, în timp ce ceilalți pot demara proiecte noi. Este un moment bun pentru consolidarea carierei și a statutului profesional.

Dragoste: Cu toate că aspectele legate de sectorul amoros sunt tensionate și neînțelegerile între parteneri sunt la ordinea zilei, în special ca urmare a ideilor, viziunilor și principiilor de viață diferite, cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de voință și fac compromisuri în relație pentru a se ajunge la un numitor comun. Eclipsa parțială de Soare din 11 august poate veni cu turnuri neașteptate în sectorul intimității și unele relații s-ar putea să nu treacă proba astrală și să se încheie. În altă odine de idei, nativii singuri, grație lui Venus, ar putea fi atrași de persoane influente, cu statut, însă nu se întrevăd șanse de a începe o poveste de dragoste, ci mai degrabă totul rămâne la stadiul de vis, dorință, suspin.

Sănătate: Cei născuți în zodia Capricorn care au afecțiuni cronicizate sunt sfătuiți să le acorde o mai mare atenție și să evite acele acțiuni care știu că le-au putea readuce în actualitate problema. Nu vor lipsi stările de nervozitate și stres, iar nativii ar trebuie să se detașeze de problemele cotidiene și să caute liniștea și relaxarea, în special odihna.

Bani: Un sector la care nativii Capricorn vor fi mult încercați este cel al banilor, iar retrogradarea lui Marte nu numai că nu-i sprijină din niciun punct de vedere, dar le aduce și obstacole în recuperarea unor sume de bani care li se cuvin. Nu sunt recomandate investițiile și nici negocierile salariale în această perioadă. În plus și Eclipsa de Soare îndeamnă nativii la cumpătare și economie. Situația se va mai detensiona după data de 22 august, când casa bunurilor materiale și a moștenirilor primește razele benefice ale Soarelui.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Vărsător
Carieră: Eclipsa de Soare din 11 august poate aduce reînnoirea unui contract sau anularea acestuia, însă aspectele la modul general vizează o surpriză plăcută în plan profesional grație prezenței lui Jupiter în casa carierei. Totodată, cei născuți în zodia Vărsător pot simți că li se pun bețe în roate în ocuparea unei funcții.

Dragoste: Cu toate că dialogul cu partenerul de cuplu este dificil ca urmare a retrogradării lui Mercur, planeta comunicării care guvernează întocmai casa iubirii la Vărsător, spre finalul lunii situația pare să se mai calmeze în cuplu. Eclipsa de Soare din 11 august poate aduce surprize neașteptate legate de zona partenerială, iar unii nativi pot lua decizia de a-și oficializa relația. Cei singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul, însă nu este favorizată o relație în acest moment, ceea ce nu înseamnă că nativii nu pot pune doar bazele.

Sănătate: Se crează un context astral favorabil frământărilor și grijilor (nefondate), iar aceste stări îți pot afecta starea generală de sănătate și-ți pot sensibiliza organismul, care va deveni vulnerabil în fața răcelilor și a infecțiilor. Se recomandă o alimentație echilibrată și administrarea suplimentelor alimentare cu rol imunostimulator.

Bani: La capitolul financiar, cei născuți în zodia Vărsător traversează o perioadă bună, însă șansele de a-și îmbunătăți veniturile cresc după data de 23 iulie, când au susținerea Soarelui la acest capitol.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2018, zodia Pești
Carieră: Eclipsa parțială de Soare din 11 august poate aduce surprize neaștepate în ceea ce privește locul de muncă, iar nativii care se gândesc să-și schimbe cariera sau statutul profesional pot avea acum ocazia. Însă, se cere atenție deosebită, deoarece nu trebuie făcută nicio mutare și nu trebuie luată nicio decizie radicală dacă aceștia nu au o variantă de rezervă sigură.

Dragoste: Cei născuți în zodia Pești dau dovadă de o senzualitate ieșită din comun și o putere de seducție mare, aspecte favorizate din plin de Venus. Nativiii pun pasiune în tot ceea ce privește relația de cuplu și rezultatele vor fi pe măsură. Micile neînțelegeri de la început de lună se calmează odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, iar din 23 august, Soarele le luminează calea spre oficializarea unei relații. Pentru nativii singuri, poate fi un nou început în zona partenerială.

Sănătate: În prima parte a lunii, entuziasmul și optimismul celor născuți în zodia Pești sunt de-a dreptul molipsitoare și invidiate de cei din jur. Nativii, însă, nu trebuie să exagereze, cu atât mai mult cu cât din a doua decadă stările de oboseală sunt favorizate, iar nativii ar putea fi predispuși îmbolnăvirilor dacă nu se vor odihni suficient.

Bani: Marte, planeta care guvernează casa banilor, se află în mers retrograd, prin urmare cei născuți în zodia Berbec trebuie să se aștepte la obstacole în primirea unor sume de bani, datorii, credite, împrumuturi. Situația se va mai îmbunătăți după 23 august, însă este important ca nativii să-și facă o reorganizare a finanțelor pentru a nu intra în colaps financiar.