Anamaria Vasile

Horoscopul săptămânal 3 – 9 septembrie 2018. CAPRICORNII SUNT ÎNTR-O FORMĂ MAXIMĂ

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 septembrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 3 – 9 septembrie 2018 se numără și cea a Capricornilor, care vor fi într-o formă maximă, atât fizic, cât și psihic.

Săptămâna 3 – 9 septembrie 2018 este marcată de evenimente astrologice foarte importante pentru fiecare zodie în parte. Astfel, primul aspect important, cu impact major asupra zodiilor, este revenirea lui Saturn, planeta lecțiilor de viață, Marele Malefic al zodiacului sau Învățătorul, așa cum este numit în astrologie, în mers direct prin zodia Capricorn, pe care, de altfel, o și guvernează. Aspectul se întâmplă începând cu 6 septembrie, dată la care și Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, intră în zodia Fecioară.

Începând cu data de 9 septembrie 2018, Venus, planeta iubirii, a armoniei și Micul Benefic al zodiacului, va tranzita zodia Scorpion. Tot acum se va forma Luna Nouă în zodia Fecioară, aspect care va veni cu noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul pe care îl va tranzita.

Horoscop săptămânal Berbec: 3 – 9 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul socio-profesional, iar nativii vor deveni mai responsabili și mai determinați la locul de muncă. Mercur le aduce energia necesară îndeplinirii obiectivelor și o mai bună comunicare cu colegii și superiorii, însă activeaza și casa sănătății, acolo unde se formează aspectul de Lună Nouă, care le cere nativilor mai multă atenție și reevaluarea stării de sănătate. Afecțiunile mai vechi au ocazia acum să fie tratate, iar nativii pot începe un tratament sau o dietă. Venus le aduce șansa de a se îndrăgosti, dar și o mai bună înțelegere cu partenerul de cuplu.

Horoscop săptămânal Taur: 3 – 9 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul călătoriilor, al studiilor și al relației cu străinătatea sau cu persoane din afara țării, iar aceștia vor simți că lucrurile încep să funcționeze în aceste domenii. Este posibil să înceapă un curs de perfecționare sau să plece într-o călătorie de afaceri.

Mercur le aduce o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu, dar și cu copiii și le activează și casa activităților recreative, sectorare unde se formează și Luna Nouă, care poate aduce noi începuturi legate de aceste aspecte. Va fi o săptămână plină în zona sentimentală, mai ales că Venus, întocmai guvernatorul lor, va activa casa iubirii, aducând armonie în cuplu, dar, atenție, va predispune nativii și către aventură, sancționată ulterior, pe retrogradare, din 6 octombrie.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 – 9 septembrie 2018

Începând de luni, Luna va traversa zodia Gemeni și va aduce energie, buna dispozitie și mai mult optimism. Cei născuți în zodia Gemeni se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul financiar și al banilor deținuți împreună cu partenerul de cuplu, unde aceștia vor observa o îmbunătățire a situației. Mercur, întocmai guvernatorul lor, intră pe casa familiei și aduce o mai bună comunicare cu rudele.

Tot aici se formează și Luna Nouă ceea ce poate aduce împăcarea cu cineva din familie și, posibil, dezbaterea unei moșteniri. Venus în tranzit pe casa sănătății le aduce șansa de a vindeca o afecțiune mai veche, iar starea generală se va îmbunătăți simțitor.

Horoscop săptămânal Rac: 3 – 9 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul mariajului și al parteneriatelor, iar aceștia vor simți o îmbunătățire în relații, fie în cuplu, fie în afaceri, și vor putea lua decizii în acest sens. Mercur va ajuta nativii să semneze un contract, să rezolve chestiuni administrative mai vechi și să fie mai comunicativi, cu atât mai mult cu cât sunt sprijiniți și de Luna Nouă în acest sens. Cei care au avut conflicte cu rudele, vecinii, acum le pot dizolva. Venus susține căsătoria, armonia între parteneri, însă impulsul erotic resimțit acum poate aduce și poftă de aventură.

Horoscop săptămânal Leu: 3 – 9 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul muncii și al sănătății, unde aceștia vor simți o îmbunătățire a situației. Mercur va activa casa banilor și va fi susținut de Luna Nouă, aspecte care le vor aduce nativilor Leu posibilitatea de îmbunătățire a veniturilor, o avansare sau o renegociere a salariului. Venus va activa sectorul locativ și va aduce armonie în familie, mai mult timp petrecut cu rudele și chiar o schimbare de domiciliu. Unii nativi se pot muta de la părinți, în timp ce alții se pot muta cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 – 9 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și artistice, prin urmare nativii vor simți o îmbunătățire a situației legate de aceste zone. Mercur, întocmai guvernatorul lor, își începe tranzitul chiar prin zodia Fecioară, pe aceași casă a personalității pe care se formează și Luna Nouă, iar nativii vor simți că sunt în centrul atenției, cu atât mai mult cu cât sunt susținuți și de Soare, aflat în tranzit întocmai prin semnul lor.

Aceștia vor avea parte de energie să-și îmbunătățească imaginea, să-și schimbe look-ul sau garderoba, vor fi mai comunicativi și, în zona profesională, vor avea ocazia să negocieze contracte noi, benefice, chiar să primească o avansare în funcție. Venus le aduce reușite nativilor care au de susținut examene, dar și ocazia de a călători sau de a primi vești bune din străinătate.

Horoscop săptămânal Balanță: 3 – 9 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul familiei și al locuinței, iar nativii vor simți o îmbunătățire a situației legată de aceste două direcții. Mercur va activa casa subconștientului și a bolilor lungi și cronice, întocmai sectoarele unde se formează și Luna Nouă, semn că nativii, deși cu energia scăzută și cu un vizibil disconfort general, vor face tot ce le stă în putință pentru a se pune pe picioare.

Este posibil să găsească remediul necesar pentru a ameliora o afecțiune care-i necăjește de ceva vreme. Cu Venus în tranzit pe casa banilor, cei născuți în zodia Balanță vor dispune de resursele necesare pentru îndeplinirea obligațiilor și necesităților, Micul Benefic aducând, totodată, și posibilitatea de a majora veniturile din activități extra.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 – 9 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul comunicării, al informării și al învățării, iar nativii vor simți o îmbunătățire a situației în aceste direcții. Este posibil ca aceștia să înceapă cursuri noi de pregătire profesională. La început de săptămâna, Luna va tranzita casa banilor și va aduce mici oportunități, posibilitatea de a primi niște sume restante.

Mercur aduce posibilitatea de a negocia și a pune la cale planuri pe termen lung, iar Luna Nouă, formată în același sector, va ajuta la demararea acestora. Cu Venus în tranzit întocmai prin zodia Scorpion, nativii vor veseli, bine dispuși, cocheți, seducători, vor cuceri mai ușor și vor fi favorizați să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă s-ar putea să rămână mai mult la stadiul de aventură.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 – 9 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul financiar, iar nativii vor simți o îmbunătățire a veniturilor, totodată, devenind mai responsabili în cheltuirea banilor. Mercur în tranzit pe casa carierei și a statutului profesional aduce o negociere a sarcinilor și responsabilităților, chiar a funcției, iar Luna Nouă formată în aceleași sectoare va ajuta nativii care vor să-și schimbe locul de muncă sau le va favoriza o promovare la actualul loc de muncă. Venus în tranzit pe casa bolilor lungi și cronice va stimula nativii să înceapă un tratament și să vindece o afecțiune mai veche. Luna tranzitează în weekend sectorul sentimental, iar cei născuți în zodia Săgetător pot petrece clipe minunate în compania persoanei iubite.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 – 9 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar nativii vor găsi soluții de redresare și de a ieși din impas, atât în plan personal, cât și profesional. Vor fi într-o formă fizică și psihică mult mai bună. Mercur și Luna Nouă pot aduce evenimente care să schimbe niște principii și filozofii de viață, evenimente care sete posibil să se desfășoare la drum sau să aibă legătură cu rudele. Tranzitul lui Venus favorizează întâlnirea cu persoane din trecut și reluarea unor relații parteneriale, chiar colaborări.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 – 9 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul izolării, al legăturii cu Divinitatea, dar activează și axa sănătății, sectoare la care nativii vor simți o îmbunătățire a situației. Se organizează mai bine, au mai mult curaj și mai multă putere pentru a face față provocărilor zilnice. La început de săptămâna, Luna le tranziteaza casa iubirii și au parte de momente frumoase în cuplu, cei singuri fiind favorizați să cunoască pe cineva.

Mercur favorizează intrarea în posesia unei sume de bani, a unui comision, iar Luna Nouă ajută la semnarea unui contract care ar putea îmbunătăți situația financiară, la modul general. Cei care se află în procese, ar putea primi acum un verdict. Venus aduce satisfacție pe plan profesional, ceea ce poate însemna avansare în funcție sau chiar schimbarea locului de muncă cu unul mai bun.

Horoscop săptămânal Pești: 3 – 9 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct în sectorul planurilor pe termen lung, iar nativii vor observa deblocarea unor proiecte și reluarea unor colaborări, dar și o mai bună conduită în relațiile cu prietenii.

Cu Mercur în tranzit pe casa căsătoriei, nativii vor observa o mai bună conmunicare cu partenerul de cuplu, iar Luna Nouă formată întocmai în acest sector poate aduce oficializarea unei relații, implicit poate însemna o cerere în căsătorie. Venus stimulează nativii Pești să se orienteze către studiu și este posibil ca aceștia să înceapă un curs de dezvoltare profesională.