Anamaria Vasile

Horoscopul zilei. Apar unele schimbari

Tendințele astrale generale 28 iulie 2018

Trigonul Venus-Pluton insufla optimism si aduce noroc in multe domenii. Eastrolog.ro apreciaza ca se pot manifesta si predispozitii pentru schimbare, mai ales in domeniul sentimental.

Depinde de fiecare in parte daca schimbarile se vor dovedi favorabile sau mai putin favorabile.

Berbec

28 iulie 2018

Este posibil sa treceti printr-o perioada mai dificila pe plan sentimental. Din fericire, aveti o capacitate de comunicare foarte buna, care va ajuta sa lamuriti neintelegerile si sa dezamorsati eventualele conflicte.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa tratati cu calm dificultatile intampinate in plan social. In orice caz, este recomandat sa fiti prudent cand faceti afirmatii in public.

Taur

28 iulie 2018

In prima parte a zilei s-ar putea sa suferiti o dezamagire in dragoste.

Va sugeram sa amanati intalnirile de afaceri, pentru ca s-ar putea sa nu fiti in cea mai buna forma. Exprimati-va cat mai clar, ca sa nu fiti inteles gresit!

Ar fi bine sa incercati sa va temperati orgoliul.

Gemeni

28 iulie 2018

Traversati o perioada favorabila, in care aveti sanse de reusita in orice domeniu. Totusi, eastrologul va sfatuieste sa va exprimati cat mai clar, pentru a nu lasa loc de neintelegeri.

In plan fnanciar, va sftuim sa aveti rabdare. Banii pe care ii asteptati vor veni in curand.

Rac

28 iulie 2018

In prima parte a zile aveti tendinta sa criticati pe toata lumea si sa nu va multumeasca nimic.

La locul de munca sau in afaceri este posibil sa va enervati pe superiorul direct sau pe un partener de afaceri. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va pastrati calmul si sa nu va lasati provocat.

Astazi ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si cu partenerul de viata.

Leu

28 iulie 2018

Nu este momentul sa incepeti activitati noi, pentru ca riscati sa nu le puteti duce la capat. Eastrolog.ro va sugereaza sa va limitati la activitati de rutina, strict necesare.

Chiar daca aveti multe de rezolvat, nu este momentul sa insistati.

Ar fi bine sa va concentrati asupra problemelor sociale si sentimentale si sa incercati sa va relaxati mai mult.

Fecioară

28 iulie 2018

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor dificultati in plan financiar si in viata sentimentala. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sociale si caminului.

Dupa-amiaza este posibil sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Ar fi bine sa acceptati invitatia, pentru ca sunt sanse sa faceti cunostinta cu o persoana interesanta.

Balanță

28 iulie 2018

In aprima parte a zilei aveti posibilitatea sa rezolvati o problema mai veche in legatura cu relatiile sentimentale. Cu un gest tandru, puteti pune capat unor tensiuni care va afecteaza de ceva timp.

Este posibil sa intampinati dificultati in plan financiar, dar eastrolog.ro apreciaza ca nu este cazul sa va ingrijorati. In scurt timp, o ruda mai in varsta v-ar putea ajuta cu o suma de bani.

Scorpion

28 iulie 2018

Relatiile sentimentale pot avea de suferit astazi, din cauza ca resimtiti o stare de confuzie si nu reusiti sa va faceti inteles corect.

Va recomandam sa nu puneti la suflet eventualele neintelegeri cu cei din jur si sa evitati certurile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri.

Va puteti regasi buna dispozitie intr-o vizita la prieteni sau la rude, impreuna cu partenerul de viata.

Săgetător

28 iulie 2018

In prima parte a zilei s-ar putea sa va confruntati cu o problema tehnica in legatura cu locuinta. Eastrolog.ro va recomanda sa nu va ambitionati sa rezolvati totul singur. Este posibil sa intampinati dificultati serioase, asa ca este de preferat sa acceptati ajutorul familiei sau al unei persoane cu experienta.

Un barbat mai in varsta v-ar putea da sfaturi intelepte pentru a clarifica o neintelegere cu persoana iubita.

Capricorn

28 iulie 2018

S-ar putea sa incepeti ziua cu un sentiment de nemultumire din cauza ca sunteti nevoit sa amanati o calatorie in interes profesional.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va manifestati indispozitia si sa nu deveniti morocanos, ca sa nu tensionati relatiile cu cei din jur.

Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor sociale si sentimentale.

Vărsător

28 iulie 2018

O femeie din anturaj va poate ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii care va framanta. Va sfatuieste sa va pastrati optimismul, pentru ca perioada dificila pe care o traversati este trecatoare.

In a doua parte a zilei s-ar putea sa aflati ca este posibil sa plecati intr-o calatorie in strainatate.

Puteti petrece o seara relaxanta in compania unor persoane apropiate.

Pești

28 iulie 2018

Aveti tendinta de a exagera, atat in relatiile sentimentale, cat si in ceea ce priveste afacerile. Ar fi bine sa va temperati, pentru ca riscati sa tensionati relatiile cu prietenii si cu partenerii.

Va recomandam sa nu fiti egoist si sa intindeti o mana de ajutor celor care au nevoie.

Nu va neglijati sanatatea!