Anamaria Vasile

Horoscopul zilei de 22 iulie. Sagetatorii au o zi excelenta

Horoscopul zilei de 22 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor fi intuitivi și plini de energie în desfășurarea activităților.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec care așteaptă vești din străinătate cu privire la un loc de muncă, la studii sau legate de un curs de perfecționare profesională desfășurat dincolo de granițele țării, pot avea surpriza de a primi un răspuns.

Se crează un context astral care determină nativii Berbec să-și dorească mai mult de la carieră. Vor face tot ce le stă în putință pentru obținerea unei avansări în funcție.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur se vor concentra pe rezolvarea unor probleme administrative, legate de plăți, facturi, acte pe care le pun în ordine, toate cu interes personal.

Sunt mulțumiți financiar de realizări și-și fac planuri cu banii obținuți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să nu cheltuie peste măsură, ci să-și ducă la bun sfârșit planurile deja trasate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni poartă niște discuții, duc niște tratative, cu prietenii cu care în trecutul apropiat au fost în conflict sau cu niște parteneri de afaceri cu care au o legătură mai apropiată.

Nativii își doresc să găsesască un sens comun al relației, să găsească motivația pentru a consolida legătura creată și-și dau tot interesul în acest sens. Sunt chiar dispuși să facă compromisuri pentru a păstra relația de prietenie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac se preocupă să pună în ordine niște acte, niște chitanțe, facturi, tot ce ține de partea administrativă a casei sau a firmei, dacă dețin o afacere personală.

Se concentrează pe activități care le atrag atenția de la viața personală, unde tumultul de întâmplări din ultima vreme și-au pus amprenta, iar sensibilitatea de care dau dovadă în mod normal nativii Rac le-a devenit dușman și le-a creat suferință.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu au nevoie să iasă din cotidian și aleg să-și petreacă ziua de azi dedicându-se micilor distracții care-i bucură, activităților relaxante, sportive, ieșirii în natură.

Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să nu facă imprudențe legate de sporturile care necesită curaj și o doză mare de adrenalină, să nu se supună riscurilor în acest sens.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se dedică rezolvării unor chestiuni ce țin de familie și locuință. Pun ordine în acte, fac reamenajări și restabilesc sarcinile casnice, însă reglementările lor nu vor fi primite cu brațele deschide de membri, așa că pot apărea neînțelegeri trecătoare.

Nu este exclus ca cineva din familie să le ceară în mod expres ajutorul într-o chestiune personală, iar nativii să se dedice acestui caz.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pregătesc toate actele necesare unor demersuri legale, demersuri în legătură cu instituțiile statului. Nativii pot dori să deschidă un cont de economii, să depună sau să investească o sumă de bani într-un proiect sau pot verifica situația conturilor.

Din a doua parte a zilei se întrevăd deplasări pe distanțe scurte, posibil la rude sau prieteni. Momente de detensionare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de o sumă de bani, mai exact de reglementarea situației privind o sumă de bani pe care ar trebui să o primească ca urmare a unui proiect finalizat.

În unele cazuri, varianta aleasă de nativi pentru a intra în posesia sumei nu este cea mai favorabilă lor și vor trebui să găsească o cale legală și sigură.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Săgetător vor da dovadă de energie în desfășurarea activităților, vor fi optimiști, vor avea bună dispoziție, dar și intuiție în luarea deciziilor. Nativii vor acționa în toate acele situații pe care până acum le-au amânat.

Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe nativi să nu lase entuziasmul de moment să le schimbe un plan deja bătut în cuie, căruia șansele de reușită i se întrevăd.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt hotărâți să ia o decizie legată de viitorul lor. Poate fi vorba de o decizie legată de partea financiară sau profesională.

Nativii simt că bat pasul pe loc și au nevoie de un imbold pentru a schimba direcția și pentru a pune lucrurile în mișcare. În unele cazuri, aceștia vor căuta să rezolve o greșeală făcută în trecut cu scopul de a-și găsi liniștea și pacea interioară.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător petrec timpul cu prietenii și caută să dea un curs nou unui plan deja avut, însă de această dată, pentru a funcționa, caută să se asocieze cu aceia care le împărtășesc idealurile, principiile și visele.

Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să nu fie de neclintit în gânduri, ci să asculte și sfaturile celor din jur. Niciodată nu se știe cum o idee poate rezolva un puzzle.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești poartă niște discuții cu membrii familiei sau cu persoanele din jur în care au încredere mare în vederea luării unei decizii pe parte profesională.

Este posibil ca nativii să dorească să-și schimbe locul de muncă sau funcția, responsabilitățile, și să nu aibă curajul de a lua singuri această decizie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să-și asculte intuiția și să nu se bazeze neapărat pe sprijin din exterior într-o decizie de anvergură.

CITESTE SI – Horoscopul saptamanii viitoare

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 23 – 29 iulie 2018.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamana, valorile dumneavoastra se schimba si chiar vi se va schimba conceptia fata de valorile materiale. Daca va deranjeaza ceva din posesiunile dumneavoastra, puteti sa scapati de ele. Fie o proprietate sau actualul serviciu. Totul se poate schimba radical…

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Vechile modele dupa care v-ati ghidat pana acum se vor schimba si oamenii vor fi fortati sa va priveasca diferit. Limitarile impuse nu le veti mai accepta si ar fi inteleapta decizia de a va ghida catre tehnici de extindere a constiintei (yoga, astrologie etc.).

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Subconstientul va poate declansa niste surprize de proportii. Cateva secrete ar putea iesi la iveala fara prea mare greutate. Este ca si cum ati arunca un capac care acopera ceva. Acest lucru se datoreaza faptului ca mintea va este stapanita de Casa a 12-a. Este un moment prielnic pentru rezolvarea problemelor vechi, care plutesc in jurul dumneavoastra.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Obiectivele vi se vor schimba si veti incepe sa va identificati cu oameni diferiti. Este posibil chiar sa va alaturati unor noi cluburi sau organizatii. Veti interactiona si cu noi prieteni, iar daca acestia va preseaza, va veti retrage imediat.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Uranus va afecteaza statutul social, reputatia si cariera si veti avea o schimbare radicala in viata profesionala. Daca va veti simti restrictionati, va veti revolta. Este bine sa realizati schimbarile care va fac mai fericiti, nu sa asteptati sa va loveasca un fulger ca sa reactionati!

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Descoperiti ca v-ati largit orizonturile, fapt ce va va oferi noi perspective pe care nu le-ati experimentat pana acum. Explorati noi idei si sisteme de gandire inedite. S-ar putea chiar sa calatoriti intr-un loc unde nu ati crezut niciodata ca veti ajunge. Succes!

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Restrictiile care v-au fost impuse de ceilalti sau autoimpuse vor deveni insuportabile si veti face orice posibil pentru a depasi situatia. Vor fi modificari si ale fondurilor comune, a proprietatilor si veti face tot ce va sta in puteri pentru a deveni independenti financiar.

SCORPION 23.10-21.11: Daca sunteti nemultumiti de o relatie sau va este frica sa parasiti pe cineva, destinul va va elibera. Incercati totusi sa evitati disputele juridice cu altii. Uranus este responsabil de aceasta stare si va va scoate din parteneriatele sau din prieteniile care sunt distrugatoare.

SAGETATOR 22.11-21.12: Veti descoperi noi oportunitati care va vor elibera de anumite exigente excesive impuse de altii. Daca va veti simti incorsetati prea tare de indatoriri si obligatii, veti face tot posibilul sa va eliberati. Sunteti un pic revoltati pe soarta dumneavoastra, dar este bine sa deveniti constienti ca trebuie sa actionati singuri!

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti atrasi de noi experiente care va extind lumea in mod inedit. Multi vor fi atrasi de o poveste neobisnuita legata de propria viata si veti intra intr-o relatie care va va elibera si veti invata ceva nou. Aveti oportunitatea de a va redefini!

VARSATOR 20.01-18.02: Va preocupa viata personala si relatiile cu propria familie. Se poate chiar ca in aceste zile sa faceti o schimbare de resedinta. Veti rupe niste legaturi mai vechi, mai ales pe cele care si-au pierdut utilitatea. Oricare ar fi situatia, va indreptati spre un viitor mai bun.

PESTI 19.02-20.03: Chipuri noi, locuri noi, idei noi, iata ce va preocupa in aceste zile. S-ar putea schimba si rutina zilnica, iar micile detalii vor deveni germenul schimbarilor care cresc si infloresc. Stiri neobisnuite ar putea ajunge prin scrisori, telefoane sau conversatii.