Anamaria Vasile

Horoscopul zilei de 29 octombrie! Zodiile care au Noroc

BERBEC
Puteti intra in audienta si sa cereti tot ce va trece prin minte, dar fezabil, nu asa utopic, si o sa vedeti ca sefii se conformeaza.

TAUR
Daca veniti cu idei sefii or sa fie incantati, sa coste cat mai putin ceea ce faceti, calitatea sa fie insa…extra, normal! Ia vedeti ce idei va vin.

GEMENI
O sa va ingrijiti mai mult de voi, de silueta, va duceti la o sala de sport, iar daca n-aveti suficienti bani alergati in parc impreuna cu familia.

RAC
Ati putea plati niste muncitori sa se termine mai repede treaba pe-acasa si daca s-ar putea sa nu va coste…ochii din cap ar fi…super!

LEU
Va puteti transfera la alta grupa de studiu sau pe copil sa-l mutati in alta clasa, la o specialitate anume, sa faca fix ce-i place, sa nu piarda timpul.

FECIOARA
E minunat ca va descurcati cu banii in perioada asta, o sa va puteti permite si alte lucruri la care nu mai aveati acces de multa vreme, sa va mai destindeti si voi.

BALANTA
O sa iesiti la rampa cu ceva nou, care sa prinda la cei interesati de munca voastra, o sa vindeti bine cu alte cuvinte, deci nu pierdeti timpul.

SCORPION
Va reusesc initiativele, o sa gasiti sustinere si intelegere la cei din anturajul colegial si la partenerii de afaceri asa incat o sa fie un progres.

SAGETATOR
Scapati de niste apasari, vi se returneaza niste bani blocati, poate veti semna un contract de munca in regim de colaborare si rezolvati doua aspecte: job si bani.

CAPRICORN
Munca in colectivitate v-aduce un bun renume, dar nici o partitura individuala nu v-ar scoate de pe lista castigatorilor din top 10.

VARSATOR
Va intra bani, faceti plati, va duceti dupa aprobari, achizitii, pare sa fie o zi incarcata si cu toate astea veti rezolva multe lucruri.

PESTI
Niste oameni se tin de cuvant si va procura tot ce le-ati cerut, sau ei s-au oferit sa va aduca, sa incheiati niste lucrari in locuinta.