Anamaria Vasile

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018. Capricornii caută echilibrul în jur

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor simți nevoia de echilibrul, atât interior, cât și exterior.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct prin semnul Capricorn și le va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a avansa în carieră, dar și de a-și folosi statutul, funcția în scop constructiv. Nativii nu trebuie să se aștepte la schimbări și transformări imediate, însă se vor preocupa excesiv de acest aspect și de propria reputație. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți la o sumă de bani pe care o pot pierde sau cineva i-ar putea păgubi.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct prin semnul Capricorn și le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a urma cursuri superioare, chiar de perfecționare profesională, de a pleca în călătorii, în mod deosebit călătorii care să-i ajute să se îmbogățească spiritual, dar și de a relua legătura cu persoane din străinătate. Va urma o perioadă de reîntoarcere către credință și Divinitate, de reanalizare a filosofiilor vieții. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce acestora rezistență psihică și fizică în fața provocărilor la care sunt supuși și cărora le vor face față cu succes.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct prin semnul Capricorn și le va aduce celor născuți în zodia Gemeni experiențe emoționale, sentimentale și sexuale dureroase, impactante și cu repercusiuni de lungă durată. Este o perioadă în care, în funcție de fiecare nativ în parte, se pot întâmpla divorțuri cu partaje problematice, în timp ce pentru alții o afacere în comun cu partenerul poate da roade. Financiar, vor fi urcușuri și coborâșuri, pierderi mari și câștiguri pe măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce nativilor stări de neliniște, agitație, chiar și nefondate, care pot lua naștere din gânduri mărunte duse la extrem.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct prin semnul Capricorn și le va aduce celor născuți în zodia Rac transformări în tot ceea ce ține de parteneriate. Nativii își vor îndrepta atenția către căsătorie sau divorț, către redefinirea unei asocieri, schimbarea unor colaboratori și revizuirea unor proiecte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează tensiunile și conflictele în cuplu. Este posibil ca unii nativi să ia decizia de a se despărți de partenr.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct prin semnul Capricorn și le va aduce celor născuți în zodia Leu o perioadă de transformare în plan profesional. Nativii vor trebui să ia decizii care să le îmbunătățească statutul și nu este exclus să-și schimbe locul de muncă sau chiar cariera. Pe de altă parte, vor trebui să-și focuseze atenția asupra sănătății și să-și schimbe atitudinea vizavi de modul în care tratează o problemă medicală. Va fi necesar ca aceștia să elimine emoțiile negative și stresul pentru a se vindeca. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct prin semnul Capricorn și le va aduce celor născuți în zodia Fecioară transformări remarcabile ce țin de domeniul artistic și de relația cu copiii. Posibil ca nativii să trăiască experiențe cu copiii care să le schimbe modul de gândire, aspect care se poate interpreta, de exemplu, prin venirea pe lume a unui copil în cuplu. Totodată, nativii ar trebui să-și dea frâu liber impulsurilor creative și chiar să transforme o pasiune în sursă de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce îndoieli, suspiciuni și neîncredere vizavi de cei din jur, inclusiv de partenerul de viață.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct prin semnul Capricorn și le va aduce celor născuți în zodia Balanță transformări legate de familie și de locuință. Nativii pot schimba modul de abordare și interacționare cu membrii familiei, își pot schimba atitudinea față de rude, dar și de tot ce presupune o locuință. O serie de nativi pot alege să-și schimbe domiciliul sau să investească mai mult în propriul cămin, să-l renoveze. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o dezamăgire legată de opersoană care trebuia să-i ajute, să-i susțină într-o situație și care se retrage.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct prin semnul Capricorn și le va aduce celor născuți în zodia Scorpion transformări legate de comunicare, indiferent că vorbim de comunicarea prin scris sau verbală. Nativii vor face schimbări în ceea ce privește atitudinea față de cei din jur, însă vor avea și ocazia să transforme comunicarea, indiferent sub ce formă, într-o sursă de venit. Perioadă favorabilă scriitorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să lase orgoliul deoparte în discuțiile cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct prin semnul Capricorn și le va aduce celor născuți în zodia Săgetător transformări legate de sectorul financiar. Nativii care sunt prea cheltuitori s-ar putea să aibă parte de evenimente care să nu le mai permită această epatare, iar cei care tind să fie prea zgârciți își pot schimba mentalitatea și pot deveni mai darnici. Atenția se va focusa în perioada următoare pe găsirea unor soluții, unor modalități cât mai eficiente de a-și îmbunătăți veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează pe nativi asupra unor defecțiuni care pot apărea la utilaje, aparate, mașini, instrumente.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct întocmai prin semnul lor și le va aduce celor născuți în zodia Capricorn o perioadă cu puternice transformări care vizează personalitatea, mentalitatea, gândirea și modul de acționare, vizează regăsirea, redefinirea identității personale. Aceste transformări sunt menite să le consolideze puterea personală și să le aducă echilibru. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce nativilor stări de confuzie și neîncredere vizavi de partener sau copii, dacă este cazul.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct prin semnul Capricorn și le va aduce celor născuți în zodia Vărsător stări de interiorizare însoțite de puternice transformări interioare. Nativii vor avea parte de un amestec de sentimente contradictorii, frustrări, remușcări, vinovăție și confuzie și tind să nege anumite aspecte din viața lor. Pentru a depăși cu bine această perioadă va fi nevoie să învețe iertarea, compasiunea și îngăduința. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce preocupări legate de familie și locuință.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2018

De azi, Pluto va reintra în mers direct prin semnul Capricorn și le va aduce celor născuți în zodia Pești transformări legate de prieteni, dar și reconstruirea unor planuri de viitor. Este o perioadă de redefinire a prieteniei. Nativii se pot descotorosi de persoanele care nu-i mai reprezintă, de oamenii toxici din jurul lor și chiar își pot schimba anturajul. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce posibilitatea de a pleca într-o scurtă călătorie, însă și conflicte la drum.