Anamaria Vasile

I se spune “micuța vrăjitoare adevărată“, iar numerele sale de magie sunt geniale

Issy Simpson avea vârsta de opt ani atunci când a participat la emisiunea Britain’s Got Talent cu un act de magie care a lăsat oamenii din jur cu gura căscată.

Acesta este un magician în pregătire care adoră să citească cărți și este comparată cu personajul Hermione Granger din seria Harry Potter.

Reprezentația ei a făcut furori printre membri juriului, iar publicul a rămas mut de uimire atunci când aceasta a reușit să îi facă pe toți să se întrebe –cum a făcut asta?- .

Issy Simpson este un mare fan Harry Potter și chiar visează să devină o vrăjitoare la fel de bună ca și personajul ei preferat, Hermione Granger, deși, cu trucurile sale de magie, putem spune că nu mai are mult și ajunge acolo.

Modul în care s-a prezentat, atitudinea sa îndrăzneață și curajoasă, dar și trucurile sale aproape l-au speriat pe unul dintre membri juriului, Simon Cowell.

Aceasta a început să iubească magia atunci când bunicul său a învățat-o câteva trucuri și a ajuns pe scena concursului de talente la vârsta de doar opt ani cu o serie de trucuri care pur și simplu au impresionat prin gradul de dificultate.

Issy Simpson spune: „cred că m-am născut ca să fac magie. Îmi place să văd uimirea oamenilor în jurul meu. Atunci când voi crește, vreau să fiu ca Hermione Granger din Harry Potter.

Juratul pe care îmi doresc să-l impresionez cel mai tare este Simon pentru că el este la conducere. Dacă reușesc să trec mai departe voi fi foarte entuziastmată, va una dintre cele mai bune zile din viața mea.”

Jurata Amanda Holden a fost extrem de impresionată și se tot întreba –cum a făcut asta?-.

Ei bine, Issy este plină de încredere în sine și asta s-a putut observa atunci când a apărut în fața juraților, cu o imagine angelică și dulce în timp ce îi ruga politicos să o ajute cu primul truc pe care l-a efectuat la masa lor. Trucul implica o cutie cu cărți.

A adus romane de la trei dintre autorii săi preferați – Colin Davies, Enid Blyton și David Walliams – unul dintre membri juriului. Issy i-a rugat pe David, Amanda Holden și Alesha Dixon să se uite prin cărți pentru a verifica dacă toate paginile sunt diferite.

Apoi, aceasta l-a rugat pe Simon să dea jos cutia, acum goală, de pe masă, dar acesta nu a putut s-o ridice! Issy l-a rugat pe David să-l ajute pe Simon, dar nici împreună nu au reușit.

Atunci, fetița s-a hotărât să facă toată treaba singură – și a ridicat cutia după ce a scos un pachet de cărți din ea. Acest truc l-a făcut pe Simon să aibă nevoie de cinci secunde pentru a se calma.

Aceasta a reușit să se folosească de fiecare membru al juriului pentru trucurile sale, iar finalul a fost apoteotic.

Acesta îl rugase deja pe Simon să aleagă o carte, iar atunci când aceasta a arătat-o la cameră, Issy și-a dat jos hanoracul, dezvăluind că poartă un tricou cu Simon care ținea în mână acea carte!